15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Provokerende lilla design til dit soveværelse

moderne soveværelse i lilla farve

Blå-rød er en voksen farve, nattens farve, hemmeligheder og skygger. Vælge lilla design til dit soveværelse, hvis du vil designe et værelse med karakter. Fed og dramatisk, karismatisk og fuld af konnotationer, det lilla designskema vil fascinere dig. Soveværelset er måske det mest private område i huset, så lad fantasien løbe løbsk. Men glem ikke, at lilla får rummet til at se mindre ud.

Lilla design til dit soveværelse ser yndig ud

moderne lilla dekoration

Lilla er en farve, som du enten elsker eller hader. Men man kan ikke forblive ligeglad. Lilla er tæt forbundet med luksus, det er en forskelligartet farve, den kan være varm eller kold, subtil eller skarp, og den kan let tilpasses flere stilarter. Lilla design til dit soveværelse kan også betyde lilla dekoration. Vælg lilla gardiner eller lilla sengelinned som accenter i dit soveværelse. Hvis du vil skabe en moderne stemning, skal du lade en betonvæg være bar, sætte kontraster med et lilla dekorationsstof og vælge den matchende lysekrone. Du har allerede moderne lilla design til dit soveværelse!

Lilla design – kreativt design af soveværelset

Lilla accenter i soveværelset

Hvis du vil have noget mere kunstnerisk, skal du kombinere det lilla design til dit soveværelse med lys rød (postkassernes farve). Denne kombination blev foretrukket af designeren William Morris, hvis indretning i venetiansk stil inspirerer den dag i dag. Eller bland lilla med limegrønne accenter for at give rummet et friskt look. Bare prøv at kombinere farver og teksturer og opret dit eget gemmested i lilla!

Provokerende interessant venetiansk soveværelse

farvet dekoration i soveværelset

moderne elegant gæsteværelse i lilla

hyggeligt lilla sengelinned

lys lilla accenter - sengens farve

interessant lilla belysning i soveværelset

Soveværelse i lilla farve

moderne børneværelse i lilla farve

Previous Post
Luksuriøs Hästens seng – tradition og innovation
Next Post
Rika pillefyr med et moderne design