15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rika pillefyr med et moderne design

Rika pillefyr moderne design

Bæredygtighed, af hensyn til naturen og moderne design, kendetegner en Rika -pilleovn. Med sit unikke design vil en pilleovn helt sikkert matche din indretningsstil. Med tidløse og individuelt skiftende sidepaneler tilbyder den varme og komfort, selv i store rum op til 100m2 og endda i renoverede gamle bygninger. Et par modeller vil overbevise dig om denne højeste standard.

Rika pillefyr med høj effektivitet og eksklusiv teknologi på det rigtige niveau

Rika Topo 2 pillefyr

I dagens artikel retter vi vores opmærksomhed mod dette Rika pillefyr med sine modeller – Topo II, Miro, Kapo og Roco. Disse ovne er populære, fordi varmen kan mærkes i rummet på meget kort tid, og designet altid fascinerer med sin dynamik. Rika Topo II har f.eks. En stor beholder, fuldautomatisk askefjernelse og berøringsskærm. Stålkroppen er sort og beklædningens farve varierer mellem varm sandsten, fedtsten grå og stenhvid. Alle Rika -pilleovne fremstilles efter den højeste teknologi og kvalitet og forfiner alle boligarealer.

Rika pilleovn med særpræg for kvalitet og komfort

Køkken-spisestue-Kapo-Pellet-åben-høj-og-smal

Pika pillefyr tilbyder komfort og ro i hvert øjeblik. Takket være den trinløse motor er der ingen urelyde, og berøringsdisplayet styres endda af SMS, så når du kommer hjem, er du indhyllet i varmen, når du kommer ind i opholdsrummet. Yderligere fordele ville være selvrensende med minimal indsats og dermed opnåede længere opvarmningstider samt jævn fordeling af den varme luft, uden støv, uden støj. Den forvrængningsfrie og absolut lufttætte støbt dør sikrer optimal sikkerhed derhjemme. Allerede overbevist!? Lad os se på billedgalleriet.

Let at vedligeholde overflader og tidløst design af Rika Miro

Miro design af pillefyr

Med en stor skydedør og Rika WiFi-kontrol via tablet eller smartphone er Rika Roco et rigtigt blikfang

small-design-by-Roco

Kapo -model med Rika -display og variabel beklædning

Stålkrop-udskiftelig-i-forskellige-designs-Kapo

Kapo design passer ind i alle rum

Stålkrop og -jakke-udskiftelig-kapo

Sandstenbeklædningen på Topo II ligner træ

Pille-komfur-med-sort-gitter-og-træ-finish

med-træ-version-bio-venlig

I skiferhvid for mere tidløshed

med natursten og kalksten

 Til et naturligt miljø med et fantastisk design af MiroTidløs-elegance-af-Miro-Pellet-åbenStel-top-i-sort-side-natursten-look-MIROmed-anderledes-design-og-udførelse-Miromed-træ-eller-med-natursten-finish-Rocosort-med-hvid-kant-Rocomoderne-version-med-display-på siden-Roco

Previous Post
Provokerende lilla design til dit soveværelse
Next Post
12 ideer til kreativt sovesofa design til dit moderne interiør