15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksuriøs Hästens seng – tradition og innovation

Luksus sengedesign fremskynder

Hästens tilbyder hvad der utvivlsomt er noget af det mest eksklusive luksuriøs seng Verdens designs. Komfort er synonymt med Hästens. Møbelvirksomheden har introduceret ekstraordinære, men naturlige materialer til sengedesign med stor succes. En god nats søvn er et absolut must i vores hektiske hverdag.

Luksuriøs og behagelig seng fra Hästens

klassisk-interiør-luksus-seng-Hastens

Når vi kommer hjem, leder vi efter et roligt sted, hvor vi kan slappe af fra stress. Soveværelset skal blive vores eget tilflugtssted. Derfor har Hästens fundet en løsning til alle, der værdsætter en god nats søvn – en luksuriøs seng, der giver det absolutte maksimal komfort. Efter mange års erfaring og forskellige forsøg besluttede møbelfirmaet sig på en håndlavet seng lavet af naturlige materialer af høj kvalitet. Den høje kvalitet er i øvrigt møbelproducentens kendetegn. Den tidløse elegance i sit design gør det muligt for sengen at passe ind i forskellige soveværelser – fra klassisk til ultramoderne stil. De moderne senge er håndlavede og produceret med stor opmærksomhed på detaljer. Kunder skal vente på deres ordre, og det er bestemt ventetiden værd.

Luksuriøs Hästens -seng til en god nats søvn

Luksus soveværelse seng

Hvorfor er det det luksuriøs seng Designet af Hästens er så populær og populær over hele verden? For eksempel fungerer hestehåret i madrassen som et naturligt ventilationssystem. En blanding af uld og bomuld er virkelig meget behagelig og blød og hjælper kroppen med at holde temperaturen stabil hele natten. En dyne i 100% bomuld i høj kvalitet gør sengen endnu mere behagelig. En særlig produktionsteknik sikrer, at sengen vil beholde sin form og stadig tilpasse sig kroppens struktur. Fjedre af høj kvalitet er integreret i konstruktionen. Linned i kombination med hestehår reducerer statisk elektricitet.

Neutral farveskema-beige soveværelse

neutralt-farveskema-beige-soveværelse

Komfortabel Hästens seng

behagelig-seng-skynder sig

Rød dyne – Hästens

rød-dyne-skynder sig

Moderne interiør – soveværelse med Hästens seng

rund-seng-blød-hvid-tæppe-stue

Hyggelig dobbeltseng i soveværelset med klassisk indretning

hyggelig dobbeltseng

Previous Post
Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet
Next Post
Det magiske træhus fra Baumraum