15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dynamisk arkitektur kombinerer tradition og modernitet

‘CC House’ – designet af ‘Cubic Office’ Arkitekter i Leiria, Portugal

 spændende husdesign

Den arkitektoniske stil i dette familiehus i Portugal kan betragtes som moderne dynamisk arkitektur at blive beskrevet. CC -huset blev bygget i et populært boligområde i Portugal. Den traditionelle arkitektur fra området og de eksisterende restriktioner fra statsretten påvirkede det moderne design. Resultatet er en fascinerende kombination af moderne og traditionelle elementer, der helt sikkert vil inspirere alle fans af den eklektiske arkitektur.

Traditionel og moderne stilmix – unik dynamisk arkitektur

dynamisk facade - moderne arkitektur

CC -huset er bygget i et meget solrigt område. Ved første øjekast ser dens rektangulære profil strengt moderne ud, men hvis du ser nærmere på, kan du se nogle traditionelle elementer. Lokale myndigheder anbefaler, at hvert hus er designet med et skråt tag. Sådan blev et firkantet tag skabt.

det dynamisk arkitektur  består af asymmetriske rektangulære komponenter, der overvejende er malet i hvidt. Derimod er der en stor, mørk komponent på anden sal. Vinduerne var strategisk designet, så der kommer så meget lys som muligt ind i huset. Arkitekterne understreger, hvor vigtigt det er at spare energi – ‘… husets form specielt designet, så en baldakin kaster skygge om sommeren, og den nordlige sol oplyser og varmer huset om vinteren. Taget øger regnvandets fangstkapacitet ‘

Eklektisk indretning understreger den dynamiske arkitektur

moderne stue- lyserødt tæppe

I modsætning til den enkle facade blev interiøret i CC -huset designet på en fascinerende eklektisk måde. Arkitekterne af Cubic Office valgt en hvid dekorationsordning. Accenter sættes af spændende materialer. Antikke møbler kombineres med moderne dekorationer – røde lysekroner, spejle med ornamenter, dekorative bure skaber en moderne og elegant atmosfære. Denne dynamiske arkitektur fascinerer med sit koncept.

af Jaz

moderne hvid facade

Badeværelse med spejl med ornamenter

Spejl med ornamenter - orientalsk dekoration

spændende eklektisk design i stuen

moderne lædermøbler i stuen

Luksusindretning i stuen

moderne lampe i stuen

hvidt køkken med lyserøde fliser og tæppe

hvidt køkken

rød lysekrone i moderne badeværelse

røde accenter på badeværelset

innovativt husdesign fra Portugal

innovativ konstruktion - moderne terrasse

moderne hus i Portugal blueprint

dynamisk arkitektur - hus i Portugal

 

Previous Post
Bjerghytte med minimalistisk indretning
Next Post
Badeværelsesdesign med farve – børnene kan lide et muntert farveskema