15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt

kulhydratfri kost sund kost paprikadruer

det Kost uden kulhydrater er en effektiv variant for alle, der hurtigt vil tabe sig og derefter bevare deres drømmevægt. De fleste mennesker har en tendens til at spise mad, der primært er kulhydrater. Brød, ris, kartofler og spaghetti bør faktisk undgås – i stedet bør man fokusere på salat, frugt og grøntsager.

Effektiv kost uden kulhydrater forbedrer stofskiftet

ingen kulhydrat diæt sandwich ost skinke tips

det Kost uden kulhydrater – som navnet selv antyder – erstatter de kulhydratrige fødevarer med passende alternativer. Men hvorfor fungerer denne ernæringsplan så vellykket? Kulhydraterne giver energi til kroppen. De er de første, der bliver brændt af kroppen, først derefter begynder det at forbrænde fedtstofferne. Hvis det daglige indtag af kulhydrater er begrænset, forbrændes fedtstoffer lige i starten – og du kan hurtigt slippe af med de irriterende kilo. Andre fordele ved kost – det forbedrer stofskiftet og beskytter knogler. Alligevel bør du ikke helt undgå kulhydrater – 200 gram bagte kartofler eller bananer kan tilføje menuen.

Kost uden kulhydrater – grundlæggende principper for ernæringsplanen

kost uden kulhydrater asparges rapunzel fisk citronmel

Hvis du har en Kost uden kulhydrater du skal undgå følgende fødevarer – sukker, slik, småkager, brød / to skiver fuldkornsbrød er tilladt dagligt /, pizza, spaghetti, tortellini, kartofler / stegte /, ris, ketchup og mayonnaise. Linser og ærteretter bør spises maksimalt 1 gang hver anden uge. Tørret frugt kan med succes erstatte sliket.

Salater under kosten

kost uden kulhydrater salat tomater persille sundt

Ernæringsplanen består af en kombination af yoghurt, frugt og grøntsager, kylling og fisk. Nødder fylder og indeholder nyttige næringsstoffer. Dagen kunne starte med en portion yoghurt og kaffe / te. Frisk frugt kan spises en halv time før frokosttid. Til frokost kombineres en salat med kylling og hjemmelavet sauce med to glas mineralvand. For en afbalanceret kost skal du bære 50 gram valnødder om eftermiddagen og en salat med fisk om aftenen. Dem, der vælger denne diæt, bør også tage C -vitamin og vitamin B2, B6, B12, kalium og folsyre.

Kulhydratfri mad

ingen kulhydratkost frugt grøntsager fisk pære vin

Pastasalat uden kulhydrater

Kost Pastasalat Kød Tomateddike Olivenolie

Fisk og fjerkræ er tilladt

Kød mad grøntsager agurk løg salat

Sund kostplan

undgå at spise salat tabe sig hurtigt

Tabe sig uden sult

Salat kyllingostost efter graviditet

Frisk salat

forbered diæt kulhydrater ernæringsplan effektivt hurtigt

Ost som en undtagelse under kosten

tabe sig hurtigt kost tomater løg arugula

Tabe sig uden kulhydrater

uden kulhydrater kost frugt frugtsalat

Gemme

Previous Post
Steampunk tøj – ideer og tips til kostumer, tilbehør og co.
Next Post
Ideer til reagensglas som dekoration, vaser og bryllupsgaver