15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til reagensglas som dekoration, vaser og bryllupsgaver

ideer til reagensglas træ-bord-dekorationer-krydderier

Reagensglas kendes fra kemi- og biologiklasser. Men i dag kan disse velformede fartøjer også stødes på uden for laboratoriet, fordi de er lige så populære som pyntegenstande og kunsthåndværk. Fyldt med farverige slik eller dekoreret med blomster, er reagensglas ægte blikfang og kan ikke kun forskønne enhver bryllupsfest, men også give lejligheden et nyt spark. I dagens artikel finder du nogle reagensglasideer, der er lette at lave med lidt fantasi og kreativitet.

Ideer til reagensglas – fra bryllupsdekorationer til køkkengrej

ideer til reagensglas blomster-blomster-tulipaner-træ stativ

Uanset om det er til opbevaring af krydderier, som dekoration til begivenheder og fester eller til implementering af dine håndværksideer – de velformede glas er ægte allroundere! Reagensglas fås i mange designs – med og uden en perleret kant, lavet af glas eller plast, med runde og flade bund osv. Når du køber, skal du være opmærksom på rørens størrelse og kapacitet. Hvis forskelligt indhold er beregnet til reagensglasene, skal du stadig få passende lukninger lavet af kork eller plast.

Testrør som invitation, stedkort eller gave

ideer-reagensglas-fyld-bryllup-lavendel-rosmarin-rosebuds

Vil du designe dit bryllup individuelt? Ofte skal der ikke meget til for at lave imponerende bryllupsdekorationer selv. Reagensglas er utroligt forskellige og passer perfekt til bryllupsmottoet “We have the chemistry right”. Den originale invitation kunne ikke være et kort, men rullede sammen og pakkede pænt i et reagensglas.

Reagensglas er også ideelle til bryllupsgaver. Tak dine gæster på en meget personlig måde for at komme. De små rør fyldt med flotte opmærksomheder vil med garanti skabe opsigt ved brylluppet.

Reagensglas skærer også en fin figur som stedskort. Bind et satinbånd i din bryllupsfarve omkring glassene, og sæt et flot navneskilt på glasset.

Påfyldning af reagensglas som bryllupsgave

idéer-reagensglas-fyld-bryllup-fest favoriserer

En uendelig mængde indhold er tilgængelig for at fylde reagensglasene. Bryllupsfarverne og det budskab, som du vil formidle med din lille gave, spiller en afgørende rolle.

– Du kan fylde de sarte rør med bryllupsmandler efter mottoet “sødt og bittert som liv”. Ifølge traditionen gives præcis fem bryllupsmandler til hver gæst. Med et passende ordsprog får gæstegaven en meget personlig note: “Kærlighed, lykke, sundhed, succes og Guds velsignelse, det skulle disse fem mandler give dig.”

– Et interessant alternativ til bryllupsmandler er chokoladedragéer, chokoladeperler og chokoladehjerter. De står for “Kærlighed kan være så sød!”

– Blomsterfrø, te, krydderier, kaffe- eller kakaoblandinger og badesalte er også perfekte som fyld til reagensglas. Med hensyn til farve og aromatisk kan de tilpasses ethvert motto. Et påfyldningshjælpemiddel, såsom en tragt, ville være ønskeligt til påfyldning af reagensglas. Hvis du ikke har en ved hånden, skal du bare rulle et stykke papir op som en sukkerpose.

Ideer til reagensglas som blomstervaser

ideer-reagensglas-vaser-farve-vand-snit-blomster

Du kan også lave smukke dekorationer til dit hjem med reagensglas. For at rørene skal stå oprejst, skal de fastgøres i et stativ. Der er flere muligheder for at lave vaser: boring af huller i træpæle og drivvedgrene, hælde beton eller limning af kobberrør i forskellige længder sammen.

ideer til reagensglas blomster-blomster-vaser-kalkmalerier

Reagensglas bruges også ofte i blomsterforretninger, fordi de er ideelle til at lave blomsterarrangementer af enhver art.Du kan nemt selv lave en vidunderlig borddekoration med mos, afskårne blomster og reagensglas. Læg det gennemblødte blomsterskum i en passende skål og dæk med mos. Tryk blot på reagensglassene i blomsterskummet eller lav først en åbning og sæt derefter reagensglasset på plads. Afkort blomsterne og kom dem i reagensglas. Du kan tilføje farvestoffer til vandet for en interessant effekt.

Du kan også dekorere blomsterarrangementet, så det matcher årstiden. Grågrønne grangrene ser smukke ud i julen, og nødder, bær og frugter kan behandles vidunderligt i dette arrangement i efteråret. Til påske skal du vælge friske forårsblomster som påskeliljer og tulipaner.

Ideer til reagensglas – opbevar krydderier eller pakk dem som en gave

ideer-reagensglas-krydderier-krydderi-rack-glas-cap-peber

Retter får det særlige spark fra den rigtige blanding af krydderier og urter. En praktisk og original idé ville så være at pakke krydderier i reagensglas. Så du kan ikke kun have dine yndlings krydderier til rådighed, når du laver mad, men også dine egne Blandinger af krydderurter og krydderier fra hele verden lav det selv og giv det som en gave. Perfekt som gave til en grillfest, invitation til middag eller til madlavning. Uanset om Middelhavet, Asiatisk eller andet specielt til jul – du er kun begrænset i din egen fantasi, når du sammensætter urteblandingerne.

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Frugt udskæring til begyndere – enkle ideer og instruktioner