15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Under Pohutukawa House” – Det eksotiske luksuriøse træhus

eksklusivt træhusdesign af Herbst arkitekter

HØST Arkitekter måtte aflyse deres andet arbejde, da de fik tildelt et eksotisk luksuriøst træhuss at designe. Da de så stedet, der allerede var fyldt med mange modne Pohutukawa -træer, er det resulterende hus opkaldt umiddelbart efter disse træer. ‘Pohutukawa House’ er placeret i Piha, New Zealand. Projektet er blevet navngivet meget passende, da disse vidunderlige træer passer direkte ind i designspecifikationen for denne eksotisk luksuriøst træhus led.

Eksklusivt træhus midt i skoven

eksklusivt træhus i new zealand

Uvillig til at ødelægge de smukke træer besluttede Herbst Architects at integrere dem i bygningen. Faktisk repræsenterer dette hus eventyrets festival for træ generelt, ikke kun de omkringliggende skove. Det er som en bygget helligdom til træbygning og træskulptur. Næsten alt om “Pohutukawa House” vedrører træ. Interessant nok er der en klar reference til den nuværende tendens til industrielt design i nogle af interiørerne. Disse eksotisk luksuriøst træhus er bare fantastisk. De hævede rammer giver mulighed for glasindsatser for at give en fantastisk udsigt over det naturlige miljø helt til himlen. Det er positivt betagende. Alligevel på trods af den store inspirerende ærefrygt for dette eksotisk luksuriøst træhus, de naturlige træelementer sikrer, at dette hus stadig ser venligt og sikkert ud. Trækonstruktionerne og det mangfoldige udvalg af kunst og håndlavede træelementer viser, hvor alsidigt træ der er som et kreativt medie.

Eksklusiv træarkitektur

eksklusiv træarkitektur i Pohutukawa -huset

Et mest stimulerende aspekt af dette eksotiske luksuriøse træhus er den vidunderlige skulpturelle kvalitet i sit interiør. Dette vil sandsynligvis i vid udstrækning blive skabt af de spændende formelle forhold mellem de naturlige og kontrollerede træformer, det vil sige de levende træer og selve huset. Arkitekterne har taget emnet videre til udvidelsen af ​​abstrakt skulpturel manipulation af former og former gennem brugen af blødt træ i flere manifestationer.

Spisestuedesign i det luksuriøse træhus

moderne spisestue i et eksklusivt træhus

Dette inkluderer geometriske vægbeklædninger fra gulv til loft lavet af et meget mørkt træ og udskåret for at opnå en lav aflastning. Denne særlige funktion gør en storslået designerklæring på en væg og henleder opmærksomheden op til boligarealets fulde højde eksotisk luksuriøst træhus. Netværket af trækonstruktioner er præcist og kantet og vedrører masseproduktion og industri. Dette understøttende system samler alle aspekter af rummet og kaster fantastiske gangskygger på indretningen. For at skabe flere private områder inden for husets hovedramme, er hylder og dekorative skillevægge placeret til at definere separate områder til afslappende sove- og arbejdsforhold.

Der er meget mere, der er drømmeagtigt ved dette eksotisk luksuriøst træhus kunne siges, men billederne vil indhente tusindvis af ord.

Fra Jaz

“Under Pohutukawa House” – eksotisk træhus

Under Pohutukawa House- eksotisk træhus i New Zealand

Eksklusivt træindretning

eksklusivt træindretning i det luksuriøse hus

Lækker trædesign

luksuriøst trædesign af

Fritidsområde i det eksotiske træhus

afslapningsområde i det eksotiske træhus Pohutukawa

Soveværelse i Pohutukawa -huset

soveværelse i det luksuriøse Under Pohutukawa -hus

træ design i

Facade af det eksotiske træhus

eksotisk træhusdesign - mørk træfacade

Arkitektoniske planer for “Under Pohutukawa House” i New Zealand

eksklusivt træhus i new zealand arkitekturplan eksotisk træhus i new zealand plan træhus af Herbst arkitekter - Architekturplan plan af et træhus af Herbst arkitekter

Previous Post
Fremragende moderne arkitektur – kysthus i Sydafrika
Next Post
Store nisser laver kunsthåndværk af forskellige materialer – 4 gør -det -selv -ideer til jul