15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fremragende moderne arkitektur – kysthus i Sydafrika

moderne husbelysning facade

Et elegant eksempel på moderne arkitektur  er det såkaldte Cocoon House / Doll House /, som ligger i La Lucia, Durban-den største by i den sydafrikanske provins KwaZulu-Natal, og den tredjestørste by i landet. Vi præsenterer dig for et spændende projekt, der tydeligt understreger det problemfrie forhold mellem natur og arkitektur.

Moderne arkitektur med en innovativ facade

moderne-arkitektur-kyst-hus-sydafrika

Denne moderne arkitektur vender ikke kun mod havet, men nyder også godt af naboernes smukke haver, sin egen gårdhave med en udendørs swimmingpool og den elegante facade. Skydedøre i glas åbner huset til gården og forbinder indendørs og udendørs områder problemfrit. Hvis beboerne ønsker at beskytte deres privatliv, kan du ganske enkelt lukke døren. Den store gård, hvor en velplejet have smelter sammen med den omgivende vegetation, virker beroligende og afslappende. Vandet kan mærkes i luftfugtigheden, og du har det rigtig godt. De høje træer nær huset er en naturlig beskyttelse mod varme og sol. Den enorme pool er foran huset og er et centralt element i interiøret.

Moderne arkitektur – interiør

Sommerhus Sydafrika indvendig stue

Interiøret inde i moderne arkitektur har været kendetegnet ved den hvide farve og lyset. Naturmaterialerne bruges både indvendigt og udvendigt – træ til loftet og trapperne. Træpaneler, træmøbler og et neutralt farveskema tilføjer hjemmets overordnede udseende.

Interessant glaseret facade med dekorative elementer

hvidt sovesæt i stuen

det moderne arkitektur  af SAOTA Arkitekter er kendetegnet ved det store forbrug af glas, skydedøre, trapper, helt ned til de dekorative elementer. Lys kommer rigeligt og reflekteres fra de skinnende overflader. De rummelige områder på hver etage afbalanceres af de massive og komfortable møbler. Hele interiøret skaber en varm følelse af, at du er hjemme. Der var ingen dekoration, med undtagelse af interessante persienner, som er dekoreret med smedejernselementer.

Af B. Angelov

Glasurhusfacade

glaseret-facade-hus-glas-dør

Moderne udendørs swimmingpool

moderne-swimming-pool-udendørs

Trætrappe foran indgangen

Tretrappe udendørs

Subtil belysning og et neutralt farveskema

Glas trappe moderne hus design

Rummeligt badeværelse med fritstående badekar

elegant-fritstående badekar

Den moderne arkitektur og forholdet mellem inde og ude

Previous Post
Era lore i forhold til antikke møbler – 8 epoker og deres egenskaber
Next Post
Bygning af solur i haven – byggevejledning og tips