15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De uhyggelige Halloween -dekorationer til en god fest

uhyggelig halloween dekorationer heks hat popcorn idé slik fjer bord dekorationer

”Zombierne havde det sjovt

Festen var lige begyndt

Gæsterne inkluderede Wolf Man

Dracula og hans søn ”

 “Monster Mash” sang af Pickett og Capizzi

Skræmmende Halloween -dekorationer til et dessertbord 

uhyggelig halloween dekorationer dessert bord edderkop dug dækket af

Huset på en Halloween fest at forberede er seriøs forretning! Hvis du vil gøre det, gør det med stil! Halloween er en af ​​årets mest spændende nætter, elsket af både voksne og børn. Der er en god chance for at få dit hår frit og klæde sig så ekstravagant som du vil – jo mere dramatisk jo bedre. Halloween er det perfekte tidspunkt at klæde sig i de super uhyggelige, underlige og vidunderlige kostumer og forvandle dem til en (eller noget) frygteligt anderledes. Som et resultat, den teatralske skræmmende halloween dekorationer et absolut must for en uforglemmelig fest.

De uhyggelige Halloween -dekorationer til hoveddøren

uhyggelig halloween dekorationer dør spindelvæv græskar skelet lampe

Start med hoveddøren, overrask og glæd dine gæster med en spektakulær halloweenindgang. Dekorer din hoveddør med sæsonbetonede og passende skræmmende halloween dekorationer. En god idé ville være at indramme indgangen med tørret majskolber og sæsonbetonede guirlander af egeblade. Disse forberedes bedst mindst en måned i forvejen. De grufulde fugleskræmsler er lavet af tørrede græskar. Disse er malet hvide, malet med sort eller farvet tusch, og derefter pælet på pinde. Fugleskræmslerne er derefter sikret i store plantepotter fyldt med skum.

Festdekoration i form af en dørkrans

uhyggelige halloween dekorationer krans spøgelsesbær grene sort

Halloween er den aften på året, hvor det er enormt vigtigt at skabe en spektakulær feststemning. Du skal fuldstændig ombygge dit hjem for at blive en troværdig krypt, vampyrslot eller monsterlager. Traditionelt er fokus på det uhyggelige Halloween dekorationer grotesk udskåret Jack O’Lantern (Halloween græskar). Disse er lette at skære med enkle køkkenredskaber (glem ikke at tilberede lækker sæsonbetonet suppe eller krydret græskarpai med kødet). En lanterne ser slående ud, men hele grupper af dem er endnu mere spændende. Så din Halloween fest får en endnu mere stemningsfuld atmosfære, præsenteres nogle sjove, men smagfulde dekorationer her.

Dekoration med en skræmmende effekt

uhyggelig halloween dekorationer edderkoppespind dessert bordtæppe græskar hvid

Du kan dekorere festlokalet på denne måde med slidte stoffer. Dette er en vidunderlig måde at efterligne spindelvæv. Fordel derefter et par mere græskar. Som du kan se, behøver disse ikke nødvendigvis at være hugget for at se attraktive ud.

Paranormale portrætter

paranormale-portrætter-med-LED-lys-DIY-Halloween-idé

Fortryl dit boligareal med uhyggelige fotografier af din familie og forfædre.

Trin 1: Lav sort -hvide kopier af dine familieportrætter på normalt printerpapir, og klip dem efter de færdige billedrammer.

Trin 2: For at give fotokopierne et gammelt udseende, vask dem let med en svamp fra en meget fortyndet opløsning af sort maling blandet med vand. Lad papiret tørre. Et alternativ er at bruge kold te eller kaffe (uden mælk selvfølgelig).

Trin 3: Skær forsigtigt øjnene foran portrætterne med en meget skarp kniv

Trin 4: Åbn billedrammen tilbage, fjern glasset, og placer derefter forfaderportrættet indeni.

Trin 5: Placer små røde LED -lys i øjenhulerne. Tilføj sidste hånd med falske spindelvæv.

For ekstra uhyggelige billeder skal du skære små trekanter ud af hvidt papir og give dine paranormale portrætter hugtænder!

Mystisk Halloween belysning ideer

halloween græskar

Lyse loftslamper er slet ikke ønskelige til Halloween. De vil ikke føje til den overnaturlige feststemning. Måske begrænset elektrisk LED -belysning eller dramatisk retnings- eller accentbelysning. Prøv at dække lamper med et gossamer sort stof, så belysningsstyrken er genstand. Hvis du vil gøre disse midlertidige nuancer mere “blændende”, skal du lime skinnende ædelstene eller metalliske måner og stjerner på stoffet. Candlelight er den mest imponerende og passende form for Halloween -belysning og vil have den bedste effekt af dig uhyggelig Halloween dekorationer at vise.

NB. Sørg venligst for, at alle stearinlys er sikret og beskyttet mod brand, ellers kan dit være fantastisk Halloween fest blive til et mareridt i virkeligheden!

Sådan laver du lysestager til skræmmende Halloween -dekorationer

DIY lysestage Halloween fest idé

For at skabe super stemningsfuld belysning har du brug for noget lysestager af almindeligt glas eller endda syltetøjsglas.

Trin 1: Mål højden og omkredsen på den lysestage, du pynter.

Trin 2: Scan eller download et mærkeligt, vidunderligt sort -hvidt billede til din computer. (Glem ikke at kontrollere kopibegrænsninger), brug derefter Adobe Photoshop eller lignende software til at justere størrelsen og formatet på hvert enkelt billede, så det passer til dit glas eller dåse.

Trin 3: Når billedet er i den rigtige størrelse, skal du udskrive det. Lad det sidde i et par minutter, så blækket tørrer helt.

Trin 4: Klip papiret, så det er på størrelse med din lysestage og 1,5 cm bredere end dets omkreds.

Trin 5: Pak papiret tæt rundt om lysestagen, og fastgør overlapningen med dobbeltsidet tape. Føj et lys til din spøgelsesagtige stearinlyslampe og tænd det!

For en anden form for “gør det selv” lysbelysning, der er lige så effektiv og sjov at lave – læs venligst videre.

Lys op med Halloween -lanterner Dåser

DIY blik dåse instruktioner Halloween belysning

Til denne super uhyggelige Halloween dekoration du får brug for: dåser, en 3,17 mm bor, skruer, træpæle eller kosteskapper, sort, hvid og orange spraymaling og en forsyning af stearinlys.

Trin 1: vask dåserne og fjern etiketterne

TRIN 2: Fyld dåserne med vand og frys dem.

TRIN 3: Bor huller gennem siden af ​​dåser og et på bunden.

Trin 4: Fjern isen og sprøjt dåserne med malingen.

TRIN 5: Bor et hul i træstangen og stikk det i jorden.

Trin 6: Sæt glasset på kosteskaftet og tænd lyset.

Enkle, men imponerende lyseffekter, som du kan bruge år efter år!

Halloween fest dekoration ideer

halloween fest dekoration ideer

Så vi har fundet ud af, at belysning er vigtig for at skabe den rigtige Halloween -stemning, og at stearinlys er at foretrække. Kombiner flimrende lys med dit groteske græskar Jack O’Lantern, sæsonbetonet løv og dine underlige paranormale portrætter, og du er godt i gang med at perfektionere et Halloween fest forberede. Forbedre din uhyggelige Halloween dekorationer Fortsæt med falske spindelvæv, støv og måske tørrede blade på gulvet, og du er virkelig klar til en spændende Halloween -fest.

af Jaz

Uhyggelige Halloween-dekorationer er et dramatisk fest-blikfang ved indgangen

Halloween hoveddør dekoration idé

veranda dekoration halloween

Halloween veranda dekoration

Halloween veranda dekoration

        skræmmende Halloween -drinks – festdekoration – Ishånd

halloween drinks fest dekoration

Fortryl festen med super uhyggelige Halloween -dekorationer

uhyggelige effekter-halloween-fest-bord

udendørs dekoration idé Halloween

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed