15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern

interiør af træ og beton facade terrasse solsenge

Flere og flere huse er lavet af beton. Det skyldes hovedsageligt, at byggeriet skrider hurtigere frem. Og takket være effektive isoleringsmaterialer kan der nu også sikres perfekt varme om vinteren og kølig om sommeren. Hvis du ikke kan lide betonens udseende, kan du dække det med enhver beklædning til facaden. Men bortset fra den udvendige facade er interiøret med et betonudseende også blevet meget populært. I denne artikel vil vi vise dig et hus med Interiør i træ og beton, det beviser, at betonvægge ikke nødvendigvis skal have et koldt udseende.

Interiør af træ og beton – udsigt fra stuen til terrassen

interiør træ beton accent væg deco hylde møbler moderne havemøbler

Huset ligger i Bayern og mere præcist i Oberhaching. Interiøret består ikke kun af træ og beton, men facaden består også af en kombination af begge dele. Der er også store vinduer til underetagen og en facade på overetagen, som får huset til at se yderst æstetisk ud. Gulvet på terrassen og poolområdet er også lavet af træ, men i et attraktivt gråt look.

Træ og beton interiør – grå sofa og hvidt hylde design

interiør i træ og betontrapper grå sofa læderhylde hvid

I stuen med åbent køkken og spiseplads og interiør i træ og beton, som er placeret på nederste etage, er væggene pudset hvide. Udseendet af den grå beton bevares ved trapperne og sofabordet og er delvis efterlignet af den grå lædersofa. Lysegrå fliser i stenlook og i stort format pryder gulvet og udstråler en vis elegance sammen med de hvide møbler, såsom den store hylde og køkkenet. Lys træ er repræsenteret i køkkenøen og vinduesprofilerne. Midt i de moderne møbler er det antikke spisebord også umiddelbart synligt. Det er ikke kun en interessant accent med hensyn til farve, men også med hensyn til stil i interiøret lavet af træ og beton.

Træ køkkenø

interiør lavet af træ og beton køkkenø lys bænk grå gulv

Yderligere grå accenter sættes af stålbjælkerne, der sammen med ledninger udgør en effektiv skillevæg mellem opholdsområdet og trappen. Samspillet mellem beton og træ er mindre repræsenteret her, men på denne etage bliver det klart, hvad et harmonisk udseende kan opnås i et interiør af træ og beton.

Spisebord og skænk i genbrugstræ

interiør lavet af træ og beton spisebord gammelt træ lowboard skillevæg

Denne kendsgerning bliver tydeligere i vuggestuen. Ikke kun det skrå tag, men også træloftet skaber en varm stemning. Dette understøttes af betonvæggen, som også blev designet i et trælook. Og badeværelset har også et interiør i træ og beton. Sidstnævnte opnås ved at bruge store fliser i stort format. Træet repræsenteres igen som loftbeklædning til skråtaget, samt i form af et skab. Glasbruseren er stor og rummelig og tilbyder fuld komfort.

Interiør af træ og beton – hvide Eames -stole og lowboard

interiør træ beton spiseplads eames stole hvide fliser sten look

Se flere interessante billeder af dette interessante træ- og betoninteriør herunder. Der kan du også se, hvor vidunderligt moderne møbler kan kombineres med antikke møbler.

Skillevægsdesign lavet af stål

indvendigt træbeton vedhæng lys mørkt spisebord trappe område stålbjælke

Beton trapper

indvendigt træbeton gelænder trin lysegrå enkle møbler

Børneværelses interiør

interiør træbeton børneværelse skråtag laminat seng hylder

Antikt træbord

indvendigt træbeton vinduesprofiler stort antikt skrivebord vægimiteret træ

indvendige træbetonfliser skrå glas bruser stor skabsvask

interiør af træ og beton gårdhave design grå chaiselong

træ og beton indvendig pool moderne vindueshæk

interiør træ beton pool have græsplæne hække facade

Designet af Despang Schlüpmann Arkitekter.

Previous Post
Soveværelses kommoden “Cascade” af Martin Gallagher
Next Post
Håndværk med træ – 7 ideer med instruktioner til hver sæson og enhver alder