15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Soveværelses kommoden “Cascade” af Martin Gallagher

soveværelse kommode element wave skuffe gallagher

En betagende Soveværelse kommode vi vil gerne introducere dig til dette i denne artikel. Det er især et perfekt valg, hvis du leder efter et møbel, der er moderne og enkelt på den ene side, men stadig har interessante accenter. Den kommode, vi taler om i dag, bringer netop det med sig. Den har en moderne, enkel form, der minder om en æske, med dette design brudt op af håndlavede elementer og dermed givet et unikt udseende. Disse elementer blev inspireret af stranden og havet. Designet kommer fra den irske designer Martin Gallagher, som er en lidenskabelig surfer.

Soveværelse kommode inspireret af havet

kaskade soveværelse kommode skuffe design idé

Soveværelses kommoden består af fem skuffer. Disse har ingen håndtag, men åbnes ved at trykke på. Dette understøtter det enkle design uden unødvendige dikkedarer. De ovennævnte elementer, der minder om havets bølger, strækker sig langs overfladen af ​​kommoden. Hvis skufferne er åbne, skabes en anden interessant effekt. Akselelementerne er brudt på en original måde. Hvis du synes, at denne soveværelses kommode er for god til soveværelset, og du foretrækker at vise den, kan du bruge den til et andet rum. Det passer i ethvert rum.

Soveværelse kommode med markante elementer i bølgeform

håndlavet soveværelse kommode design martin gallagher

Kommoden er håndlavet

udskæring kommode idé moderne træ lyse møbler gallgher

Designeren imponerer også med andre designs til soveværelsets kommode. Hvis du leder efter et design, der ikke har nogen specielle effekter, så er Ardara -skænken en lige så god mulighed. Den består af to sideskabe og tre skuffer. Overfladen er ideel til opsætning af forskellige dekorationer. Det lige så enkle design gør denne kommode perfekt til ethvert andet rum.

Ardara skænk som kommode i soveværelset

ardara skænk kommode træ lyse møbler idé

Sovebordskænk med skabe og skuffer

møblering skænk soveværelse skuffeskab moderne træ

Design af kommoder af Martin Gallagher.

Previous Post
Skulle du ikke spise noget efter kl. 18 og hjælper det dig med at tabe dig?
Next Post
Tinker efterårsvindue billeder – søde ideer og motiver