15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lejlighed ved stranden i middelhavsstil fra Nest Designs

Deco-pude-indretning-på-sofabordet

Denne smukke og solrige Lejlighed ved stranden er placeret i Sydney i Australien og er fra Reder designs designet. Lisa Zhu udførte fotograferingen og stillede den til rådighed. Tag et kig, og lad dig erobre af de smukke farver og møbleringsstilen i Middelhavet. For flere ideer om indretning i denne stil, se vores artikel.

Lejlighed ved stranden med fokus på detaljer i Middelhavet

Plaststole-gennemsigtig-køkkenø

Lyse pasteltoner som fersken og turkis, citrongul og lys beige fører os ind i en middelhavsstemning i Lejlighed ved stranden i Sydney. I denne artikel henledes vores opmærksomhed på de små detaljer, når det kommer til at dekorere. Stilfulde og klassiske mønstre på gulvtæppet i spisestuen eller på pyntepuderne bringer farve og muntre følelser til de ellers hvide vægge. Kølig turkis fra lofterne og fra de abstrakte kunstmalerier giver os følelsen af ​​renlighed og dejlig køletid på de ellers varme dage nær stranden. Og da det er Australien, hilser de koralfarvede flamingoer os fra tekstilerne på pudebetrækene og fra vægindretningen.

Idéer til lejligheder ved stranden til design

Havmotiver-sofabord-lavet af træ-lignende sandkasse

Den U-formede køkkenø med højglans finish er en vidunderlig baggrund for de gennemsigtige plaststole og de let farvede blomstervaser og vinflasker. Selv citronerne i metalkurven fanger vores øjne i den ellers hvide atmosfære. Shabby chic er spisebordet og de polstrede stole samt sofabordet i stuen, der minder om en sandkasse. Dekorative bøger, blå vandflasker med en rund form og roseroser som blomster er placeret på næsten alle kommoder og sideborde. Den sort / hvide kommode er specielt belagt, så den kan tilpasses middelhavsstilen. Farverige keramiske vaser og selv den turkisfarvede dessert ser elegant ud. I undersøgelsen sidder vi på en citrongul stol eller på en retro lænestol med dyreprint. Lys og smuk Lejlighed ved stranden med en retro stil.

Soveværelse-med-lyse-farver-og-indretning

 Pels tæppe, keramisk dessert

moderne-kommode-med-blomstermønster-indretning

Monokrome møbeltoner med koral og turkis indretning 

Flamingo skrivebordstæppe

Jernlygte, træbord, koniske stearinlys

Træbord-tæppe-med-mønster-polstrede stole-spisebord

Hylder-til-vin-flasker-citronskal

Køkken-med-U-form-højglans-i-hvidt

Bøger-blomster-vase-lyse-farver

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?