15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd

Skjorte med revers krave i den såkaldte cubanske stil har længe erobret modeverdenen. Engang synonymt med vanskelige figurer som Tony Soprano og Hank Schrader, har sommerbeklædningen i midten af ​​århundredet oplevet et enormt opsving, men det har vist tegn på tilbagetog for et par år siden. Uanset om det er over en T-shirt, under en blazer eller alene, er den kortærmede revers krave skjorte, også kendt som den cubanske krave, en tidløs udførelse af ren ubekymret. Ikke desto mindre er der muligheder for 2020, der vil gøre at bære revers -trøjen endnu bedre. Derfor har vi samlet nogle eksempler og modetip til mænd i dette indlæg.

Brug en revers krave skjorte korrekt

kombiner en sort jakkesæt med en farverig skjorte i cubansk stil

Solen skinner og temperaturerne stiger. Den fjerne drøm om dovne aftener i en ølhave, der virkede så langt væk om vinteren, begynder endelig at føle sig inden for rækkevidde. Slips løsnes på kontoret, og traditionen med at tage shorts på ved første øjekast af sollys gør sit årlige comeback. Men hvordan kan du som mand style en cubansk krave -skjorte uden at ligne en narkobaron? Den nemmeste måde er at holde hele dit outfit afslappet og subtil. Fede mønstre er godt og godt, men en almindelig eller let mønstret skjorte med revers krave åbner flere muligheder. Derudover giver det dig en forfriskende afslappet mulighed for kontoret.

model med en turkis revers krave iført en enkel og moderne skjorte med lomme

Engang grinede som den type skjorte, som kun Charlie Sheen og fadser i 50’erne-stil ville bære, blev det klassiske cubanske skjortekrave-look hentet af trendsættere og påvirkere sidste sommer. Dette ser heller ikke ud til at ændre sig i denne sæson. Kombiner for eksempel skræddersyede bukser og spar ikke på sko. Husk, at du skal sidde ved dit skrivebord med det hele dagen.

stilikon harry styles bærer langærmet krave -skjorte med cubansk krave

Så skjorten med den cubanske krave er et splittende stykke tøj. Det har delt meninger i modeverdenen i generationer, men er nu solidt omfavnet af nogle stilfulde stilikoner som Harry Styles og Jude Law. Læs videre for nogle råd om iført cubanske krave skjorter. Fordi det kan give dit outfit noget bestemt om sommeren.

Kombiner skjorte med lange ærmer

bære en langærmet reversskjorte med japanske mønstre med chinos

Du er velkommen til at adoptere det afslappede look, men du behøver ikke nødvendigvis at tage det fulde, flamboyante spring. En langærmet skjorte med revers krave kan være det rigtige valg i dette tilfælde. Træk for eksempel en sådan skjorte over en simpel T-shirt for at opnå den perfekte kombination af smart og afslappet. Rul derefter ærmerne op for et endnu mere afslappet look. Du har to muligheder: krave ind eller krave ud.

herretøj herretrends blå denimskjorte med mønstre til sommer

Et temmelig afslappet tøj som dette vil aldrig være formelt, men det kan tilføje et afslappet strejf til et ellers elegant look. Dette outfit ville ikke være halvt så fedt, hvis du byttede trøjen ud til en almindelig kortærmet skjorte. At bære grå bukser og tøfler er også en klassiker. Når du kombinerer det med sådan modetilbehør, bliver looket noget med meget mere attitude. Det er en virkelig simpel substitution, men det gør en kæmpe forskel og viser, at du er klar over tendensen, men vove dig mere end bare jeans og sneakers.

Brug en revers krave skjorte med mønstre

afslappet outfit sommer eller forår med en revers krave skjorte og jeans kombineret med sneakers

En skjorte med mønster med cubansk krave er ikke længere udelukkende forbeholdt amerikanske fædre på ferie eller 50’erne. Kombiner det med jeans eller simple chinos og dine sneakers til et nyt outfit til weekenden. Et stort udvalg af prøver fra berømte designere og mærker er til rådighed for dig. Husk dog også at holde resten af ​​dit outfit i en ensfarvet farve, så trøjen kan skille sig ud.

tom holland stilfuldt outfit med en klassisk stribet revers skjorte

Hvis du føler dig usikker på dette, kan du få adgang til strimler. Disse ser altid godt ud og har altid været et moderigtigt mønster. De giver ikke kun hvert outfit en subtil elegance, men får også bæreren til at se lidt slankere ud. Så tag lidt chic med i din garderobe med et af disse minimalistiske designs. Disse pasformer er også gode valg til dine skuldre.

hollywood star chris pine med cubansk krave skjorte i hvidt med blomstermønster

Hvis du bare vil kombinere det subtilt, kan du også bære skjorte med revers krave åben med en vest. Lad det klappe i vinden og holde stykket ekstremt afslappet. Igen ville det rigtige råd være at holde alt andet simpelt. Selv sådan en monokrom skjorte er signifikant nok til at kunne undvære andre mønstre.

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!