15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ternede bukser til mænd – Plaidbukser er tilbage i trend for modebevidste mænd

elegant kombination af blå ternede bukser og subtil trøje med mocassiner foran en landskabsbaggrund

Vi har alle set de plaidbukser til kvinder, og nu vil vi være opmærksomme på tartanmønstre til mænd. Efter vores mening burde enhver mand, der elsker mode og følger trends, have tjekket bukser. Det er ligegyldigt hvilken type eller farvepalet det vil være. Du kan vælge mellem lige, smalle eller vidskårne tartanbukser, såvel som slåede, beskårede eller joggingbukser. Kombiner disse med andre monofoniske eller trykte tøj, tilbehør og sko. For mere interessante og stilfulde ideer kan du rulle ned og blive inspireret af dem.

Ternede bukser til moderne outfits

johnny rådne sexpistoler i retten i tartanbuksedragt og sort og hvid vinterfrakke

Tartan tog en sjov drejning i det 20. århundrede. Tartanmønsteret, der engang blev foretrukket af monarker og den højhælede mand, har afskåret noget fra sin overklasse gennem nonconformisme og punkere. Hvis du også kender musikhistorien, har du sandsynligvis set Johnny Rotten, der stod for retten eller dissidentbranden på scenen, også i tartan. Sjovt nok blev Royal Stewart -tartan en uundværlig del af punkuniformen på trods af, at den først skulle sikre kongelig tilladelse til at bære den.

elegant mode med sporty stil kombinerer sneakers, plaidbukser og blazertrend

For at opnå et elegant look med det, kan du prøve nogle klassiske ideer. Tag for eksempel en hvid skjorte, og kombiner den med et stribet slips, grå vest, grå blazer eller sorte plaidbukser og sorte sko. Selvfølgelig kan du kombinere klassiske og afslappede stilarter, såsom en hvid ruskindsjakke og en brun filthue med en hvid skjorte med knapper, et enkelt gråt slips og tweed-ternede bukser.

street wear mode ternede bukser orange farvet jakke strikket sweater tørklæde og hat

Ternede bukser får hvert almindeligt outfit til at se cool og stilfuldt ud. Du kan lege med denne beklædningsgenstand og få den til at fungere på alle mulige måder for et bedre udseende. Tartanbukserne er et af de alsidige tøj, der kan bæres med næsten alt og næsten hvor som helst. Hvis du følger sådanne modetip, kan du også kombinere en sort skjorte med en smaragdblazer, blå og grønne beskårne bukser eller sammenrullede bukser, et læderbælte, ankelstøvler og runde solbriller.

Kombiner en blazer og ternede bukser

grå blazertrykt t-shirt og ternede bukser som festoutfit med lædersko

Kombiner for eksempel en blazer med tartanbukser for et elegant look. De to går godt sammen. Lad din indre Ryan Gosling -kanal og par med brune brogue -læderstøvler for at fremhæve dit helhedsindtryk. Når du har efterlignet pasform og mønster, er du velkommen til at personliggøre outfittet. Plaidbukser er dristige valg, men det betyder ikke nødvendigvis, at resten af ​​dit look skal være tamt.

stilfulde brune oxford sko med burgunder -lilla blazer og ternede bukser og coltrøje til mænd

Gå efter en mørkelilla blazer med dobbelt breasted og plaidbukser for at være utrolig stilfuld. Du kan også afbryde tilfældigheden i dit ensemble med mørkebrune oxford sko. Eller brug en sort quiltet blazer og plaidbukser med dit outfit til et utroligt stilfuldt look. Mørkebrune læder hjemmesko giver også mere legende.

Outfits med trøjer, jakker og frakker

plaidbukser til mænd plaidbukser med tartanmønster båret af ewan mcgregor

Klassiske kombinationer af sorte og røde bukser er også mulige. Du kan style dem med en hvid skjorte, en sort trøje over den og sorte ankelstøvler. På koldere dage kan du kombinere en grå sweatshirt med en marineblå dunjakke, grønne og blå lige bukser, snørestøvler, handsker og en sort læderrygsæk. Eller du kan blande en skjorte med en trykt trøje eller vest, en grå, dobbeltbrystet, knælang frakke, grå eller brune slåede jeans og oxfordsko i samme farve.

sort og hvid ternede bukser mænd sportstøj med adidas strømper

Efter en hvileperiode ser vi blikke på de genopståede plaidbukser med et tartanmønster, selvom de ikke genvinder deres tidligere berømmelse som telefonkort for unge og kulturelt besatte mennesker. Vi har alle set den britiske premierminister Theresa May forårsage opsigt med sin Black Watch tartandragt.

Iført plaiddragt og hvid skjorte med røde sportssko

Mærker som Burberry er mindre kontroversielle og beriger deres kollektioner til erhvervslivet eller privat tøj med tartanbukser. Tartanmønsterets universelle appel har trods alt også virket i aftentøj til mænd.

pharell med hvid t -shirt og tartan -ternede bukser

Hvis du er på jagt efter et afslappet, men alligevel skarpt look, kan du gå efter en hvid t-shirt og klassiske røde plaidbukser. Disse to stykker er meget komfortable, og de vil også se godt ud i kombination. Brug den med sorte derbysko for et endnu køligere look.

brun trøje med ternede bukser og hvide lædersportsko kombinerer reflekterende solbriller

Tag en sort trøje med rund hals og plaidbukser på, og du vil se fantastisk ud med dem. For et eventyrligt outfit anbefaler vi at lægge et par sorte eller hvide sneakers på dine fødder.

Hvordan kan du have plaidbukser på??

chloe moretz brooklyn beckham stilfuldt outfit skotsk mønster blå grøn blazer skjorte

Nu hvor du har baghistorien om den tartanske oprindelse, er det tid til at lære dig at bære disse. Da tartan er et dristigere mønster, skal du vælge proportionerne og kombinationerne korrekt. Dette hjælper dig med at undgå at ligne din bedstemors dug fra 1960. De ternede bukser tilbyder en bred vifte af muligheder for at bære. Der er en verden ud over den modige og mindeværdige Royal Stewart tartan, som du kan se stort set overalt.

italiensk elegant stil med grå ternede bukser og denim skjorte mocassin sommer outfit

Hvis du vil bære noget diskret, kan du vælge almindelig grå eller blå. Kan du lide noget neutralt og jordisk? Så kan Mackay Weathered Tartan være et solidt valg for dig. Så med så mange muligheder finder du helt sikkert noget, der passer til din smag og lejlighed. Under ingen omstændigheder behøver du at føle dig bundet af arven. Ideen om, at kun kongelige familier eller briter bærer tartanmønstre er en unødvendig regel i nutidens modeverden.

Vælg dit snit klogt

royal tartan bukser stram med grøn plaid sweater og sløjfe kombination

Sørg for, at dine plaidbukser passer præcis som dine skræddersyede jakkesætbukser. Og fordi store mønstre visuelt tager på i vægt, skal du kigge efter en beklædningsgenstand, der er slank uden at være stram. Efterår er altid en moden tid for traditionelt herretøj som plaid, sildeben og nålestribe. Grundlæggende kan du bære alt, hvad der får dig til at se godt ud i et skotsk mønster. Den måde, du styler dine plaidbukser på, og hvordan du kombinerer dem, kan få dem til at se enten ekstremt stilfulde eller ekstremt gammeldags ud.

sort læderjakke pilotenjake med trøje og grå plaidbukser med ankelstøvler kombinere

Ternede bukser er trendy, og det kan enhver modeekspert fortælle dig. Som du kan se, er det ikke så svært at være en elegant fyr med dette. Kombiner den med en sort læderjakke med ternede bukser, og du vil se utrolig stilfuld ud. For de mere vovede anbefaler vi et par hvide sportssko.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål