15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål

balayage-blond-vs-brun

Fine, lyse højdepunkter sikrer en naturligt strålende hud og et sommerligt strejf af ansigtet. Gennem den legende brug af lyse og mørkebrune og blonde hårnuancer, fremhæves dele af ansigtet, optisk lysere og får glans. Andre, mindre fordelagtige ansigtskonturer kan imidlertid smart skjules på denne måde. I modsætning til Ombrè skabes en blød, flydende gradient her. Frisører opnår en naturlig sunkede effekt med balayage -højdepunkter på brunt og blondt hår. Og det store hårfarvespørgsmål er: balayage brun vs balayage blond – hvilken hårfarve passer bedst til hvem?

Balayage brown vs balayage blond – højdepunkter ved hjælp af frihåndsteknikken

Balayage brun vs balayage blond -højdepunkter-langt hår

Afhængigt af hårstrukturen kan balayage -højdepunkter opnås på brunt og blondt hår ved hjælp af frihåndsteknikken med en pensel eller en kam. Når man maler, børstes de enkelte tråde i en lys skygge. For kortere hår kan balayage -teknikken med en kam endda være mere passende. Frisøren vælger dog den mest egnede metode. Målet er en blød og naturligt udseende hårfarve, der er individuelt tilpasset typen og er særligt rig på nuancer. Lyse, stærke eller bløde toner kan trylles op i dit hår, afhængigt af dine personlige ønsker og skræddersyet til din hudtone og øjenfarve.

Det store hårfarvespørgsmål: balayage brown vs balayage blonde?

Balayage brun vs balayage blond -stjerner-kim-kardashian

Brun eller blond er det evige spørgsmål om hårfarve. En kliché eller ej, hver kvinde har stillet sig selv spørgsmålet: Vil jeg blive betragtet som en sexet blondine, eller vil jeg hellere være en jordnær brunette? Derudover er farveændringer simpelthen en del af den feminine natur. Med ombrè- eller balayage -teknikken behøver du ikke helt sikkert at vælge den blonde eller den brune variant. I det følgende forklarer vi, hvilken hårfarve der passer til hvilken type, og hvordan du kan bringe sort til dit hår uden drastiske eksperimenter.

Ombre hårfarvning – ideer til ombre blondine, brunette og lyse farver

Lav selv ombre hår – instruktioner til blondine, brunette & tilgangen

Kobberhårfarve – hårtendenser 2019 og plejetips

Balayage brun vs balayage blond - ciara hår

Hvis du tænker på at dø dit hår blondt eller brunt, så skal du først kigge nærmere på dig selv i spejlet og bestemme din type. I teorien kan enhver kvinde blive en blondine eller brunette med et besøg hos frisøren. Frem for alt er det vigtigt, at hårfarven matcher den enkelte type. For at bestemme dette tages der altid hensyn til hudfarve og øjenfarve. Når du ved, hvilken hårfarve der passer dig bedst, er nøglen at vælge den rigtige nuance. Med balayage -teknikken kan du nyde alle de forskellige farver, som hårfarvning kan byde på.

Balayage brun vs balayage blond -olivia-palermo-hår-frisure

Balayage blond

balayage blond brun blond højdepunkter

Det er ingen hemmelighed, at den blonde mane tiltrækker opmærksomhed og beundring overalt. Uanset årstid er de blonde nuancer forbundet med sommer, strand og sol. Det perfekte blonde balayage -look er en blanding af mellemstore og lyse toner. De askeblonde nuancer er bare perfekte til kvinder med lyse, lyse hudfarver. En varm honning eller gylden blondine passer godt til garvet hud. Dette understøtter den naturlige glød og understreger det på en naturlig måde. Damer med en lyserød hudfarve med en blålig underton bør altid bruge en hårfarve med en lille mængde rød. Ellers ser huden endnu rødere ud.

balayage-blond-brun-platin-blond-lys-lang-hår

Flere lag i haircut- og balayage -blondinen opdaterer looket og giver det et ekstra glødstrøg. Dette lille trick er umiddelbart synligt og giver et virkelig sommerligt udseende. Smukke flydende bølger styrker effekten og er en populær hårstyling til både langt og kort hår. Med det kan du gå meget lysere og gøre resultatet tydeligt synligt.

balayage-blond-brun-Gisele-Bundchen-hår

Hvis man ønsker et subtilt look, bruges mørkere nuancer, og lyse nuancer af brunt og blondt kombineres med hinanden. Men du forbliver stadig blond med balayage. Pæne, bløde farveovergange anbefales til mellemlangt og kort eller fint hår. Dette skaber mere volumen og får frisuren til at se længere ud. Med balayage blond er de lette tråde hovedsageligt koncentreret i det forreste område, hvilket skaber en blød indramning af ansigtet.

balayage-blond-brun-naturlig-gylden-blond-højdepunkter

Balayage brun

balayage-blond-brun-naturlig-bølge-højdepunkter

Brunetter kan se frem til et endnu mere mangfoldigt udvalg af farvenuancer, da startfarven eller den naturlige hårfarve er mørkere end blondines. Den højre brune palet bør også vælges. Her gælder følgende: Jo mørkere hudfarven er, desto mere intens og mørk kan den brune nuance være. En lys teint med en gullig undertone passer bedst til ikke for mørkebrune nuancer som karamel eller gyldenbrun. Hvis huden er solbrun, kan det være en mahogni -tone eller en stærk chokoladebrun. Askebrune nuancer er bedst egnet til en rosenrød hud med en let blålig undertone. Et snehvidt look kan også målrettes, og der kan opnås en bevidst kontrast mellem hud og hårfarve. Det skal bemærkes her, at ansigtet trods alt ikke skal virke for blegt.

balayage-blond-brun-brunette-karamel

Som en moderne fransk hårfarvningsteknik har balayage vundet international popularitet og skabt bløde, naturligt udseende højdepunkter, der virkelig er universelle og flatterende for alle kvinder. Den største fordel ved dette er, at det kan tage op til fire måneder mellem farvebehandlinger. Dette er især fordelagtigt for kvinder med naturligt brun hårfarve, og derfor er balayage brun en meget populær løsning for brunetter. Chokoladebrun blandet med rødlige toner og en knivspids blondine for at opveje det fremkalder et moderne, elegant og samtidig legende look. På lurvede bølger ser denne rige blanding af brunt bare yndig ud.

balayage-blond-brun-jessica-alba-hår-frisure

Uanset om det er subtilt eller intens, ser et balayagebrunt look altid moderne og struktureret ud. Nogle gange er yderligere farver og kontraster ikke ønsket, og fokus er på smukt, sundt hår. I dette tilfælde er bløde balayagebrune højdepunkter præcis det, der betyder noget. Karamelhøjdepunkter, der er bearbejdet i ansigtet, lyser det op og fremkalder et nyt udseende. Dette sætter også en ekstra accent, men behøver ikke at være det. Fordi karamel og chokoladebrun ikke kun er behageligt for øjet, men også passer perfekt sammen i kulinarisk forstand, ser de altid dobbelt så tiltalende ud.

Balayage brun vs balayage blond – det afhænger af frisuren

Balayage brun vs balayage blond -naturlig-højdepunkter-sol

Balayage brun og balayage blond kommer til sin ret, når håret er stylet til afslappede bølger eller det såkaldte “undone” look, som nu er blevet en hot trend. Sådan er balayage bedst stylet:

balayage-blond-brun-stil-bølger

Afslappede bølger – påfør volumeskum på håndklædetørt hår, især i længderne. Føn derefter på hovedet for at fremkalde mere volumen i håret. Tag derefter individuelle tråde og vrid dem med krøllejernet. Fastgør de resulterende bølger med klip og lad dem afkøle i cirka 10 minutter for at maksimere frisureens holdbarhed. Endelig kam forsigtigt gennem bølgerne med fingrene og fix med hårspray.

balayage-blond-brun-stil-ugjort look

“Undone” look – håret bør ikke vaskes ny. Sprøjt lidt tørshampoo ind i rødderne på dag to. Brug et krøllejern til at sno individuelle tråde til bølger. Hold den varme stang i maksimalt ti sekunder og undgå hårets ender. Bland derefter bølgerne, skub dem forsigtigt op mod toppen af ​​hovedet og skab dermed et bevidst afslappet look. Til sidst sat med hårspray.

Balayage brown vs balayage blonde: hvorfor ikke begge dele?

balayage-blond-brun-sarah-jessica-parker

Hvad angår hårfarve, kan kvinder have det hele og behøver slet ikke at vælge mellem brun og blond. Derfor er der det trendy balayage -look. Balayage brun og balayage blond er simpelthen den ideelle løsning. Fremgangsmåden er mørk – normalt er det den naturlige hårfarve, mens højdepunkter med forskellig lyshed er inkorporeret i længder og spidser. Det er også vigtigt at vælge nuancer, der passer til din egen type, og som harmonerer med hinanden. Det er bedst at søge råd hos en specialist. Den gode balayage hårfarvningsteknik kan genkendes af de flydende, bløde farveforløb, der forsigtigt rammer ansigtet. Hårde kontraster er fuldstændig udelukket.

Varianter og forskelle: ombrè vs balayage

balayage-blond-brun-ombre-sammenligning

Ombrè -teknikken, som blev brugt indtil for nylig, erstattes allerede af den nye hårfarvetrend – balayage. De to er meget forskellige fra hinanden. Balayage brun eller blond handler om sarte tråde, der normalt kun er få nuancer lysere end den originale farve og er fordelt uregelmæssigt i håret. På den anden side er det kun hårlængderne, der farves lysere med Ombrè, og der er en stærk kontrast mellem rødderne og spidserne. Så hvis du vil have et naturligt look, der er blevet kysset af solen, kan du vælge balayage brun eller balayage blond, afhængigt af den naturlige hårfarve.

Balayage brun vs balayage blond – hvor og til hvilken pris?

balayage-blond-brun-hår-farve-teknik-professionel

Balayage er næsten som en farvekunst til hår. Derfor kræves specialistviden, god teknologi og kreativitet. Derfor er det bedre ikke at turde eksperimentere med hår derhjemme. Uanset om du vil give brunette manke gyldne accenter eller lysne den naturlige hårfarve med et par nuancer – alt er muligt og har sin pris. For gode balayage -højdepunkter skal du beregne omkring 100 euro. Afhængigt af den originale farve, hårlængde og struktur kan omkostningerne naturligvis variere. Det er meget arbejde, fordi flere farver bruges til de bedste og naturligt flotte resultater. I tilfælde af blond balayage kan der tilføjes en lys blond nuance, og håret er delvis bleget. Så bør du helt sikkert tænke på en hårterapi eller hårbehandling, der eliminerer skader forårsaget af blegning eller reparation af det beskadigede hår.

balayage-blond-brun-naturlig-hår-farve-karamel

Previous Post
At købe en lommekniv: en stilfuld gaveidé med en særlig karakter
Next Post
Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn