15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker vinduesdekorationer i efteråret – 15 håndværksideer til børn

Efteråret kommer langsomt med alle træernes faldende blade i varme toner lige fra gul til orange til rød. Hvilken god idé ville det være at have en Vinduesdekoration i efteråret at pille med børnene med alle disse blade og andre naturlige materialer?

Vinduesdekoration i efterår -børn-tinker-deco-vindueskarm-glas-lysestage-blaetter-vinduesrude

Det er børneleg og det sjove samarbejde skaber mange vidunderlige dekorative elementer. Det ville også være en kreativ idé at byde den mest farverige sæson velkommen med lidt farve på vinduesruden.

Tinker vinduesdekorationer i efteråret med børn – lav efterårsblade af papir selv

Vinduesdekoration i efterår -børn-tinker-punch-papir-filt-ark-farverige-orange-brun-gul

Blade i varme farver som rød, orange, gul og brun findes i naturen og i parker. Hvis du foretrækker at bruge andre materialer, kan du bruge dekorativt papir i forskellige farver. Ved hjælp af saks kan der skabes smukke dekorative elementer, og så de alle har samme form, er det bedst at bruge en stencil. Ellers skal du spørge hobbybutikken om plader, der allerede er skåret ud eller et slag. Vælg bare den rigtige størrelse og farve.

Tinker vinduesdekorationer i efteråret med børn – værktøjer

Vinduesdekoration i efterår -børn-tinker-rigtige-efterårsblade-punch-out-selvfølgelig-idé

Du kan selv lave smukke motiver ved hjælp af slag. Fra naturlige efterårsblade i forskellige former skabes store små figurer, der kan limes overalt. Børnene vil helt sikkert gerne bruge det til at lave en efterårsvinduesdekoration. Du skal blot fastgøre dem til vinduesruden med noget tape eller et aftageligt klæbemiddel.

Håndværk med folkeskolebørn i efteråret og til Halloween – 10 forslag

Efterårshåndværk med børn – ideer, instruktioner og skabeloner

Efterårscollage med børn, der laver kunsthåndværk af naturlige materialer & andet

Lav dekoration med stenciler og papir

Vinduesdekoration i efterår -børn-tinker-stencil-klargør-udskåret-orange-efterårsblade

En anden god idé til enkel vinduesdekoration og kreativ aktivitet for små børn er at lave efterårsblade af malede æggekartoner. Vi kasserer æggekartoner hver dag og er lette at finde. Bare se efter en, der er relativt hvid. Gør dette interessante projekt med dine børn og sikre gode sociale øjeblikke sammen.

Lav en trailer med børn ud af en æggekarton

Vinduesdekoration i efteråret -kinder-puslet-blaetter-kreativ-gren-mobil

Følgende kunsthåndværksprojekt, som vi gerne vil introducere for dig, er velegnet til børn i alle aldersgrupper. Til denne smukke efterårsblade mobil har du brug for børster, efterårsakrylmaling, en æggekarton eller en tom karton fra frugt- og grøntafdelingen, hvor frugt og grønt opbevares. Du skal også bruge noget garn, saks og glitterpulver. Tilbyd ikke børnene for mange farver, så i sidste ende ikke alle efterårsblade ligner en brun farve. Faktisk er rødt og gult nok.

Lav krans eller mobil selv

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-krans-efterår-blade-orange-farve

Lad børnene putte farverne direkte i æggekassen og pensle dem over med penslen. Du kan drysse gyldent glitterpulver over det, indtil malingen stadig er fugtig. Lad papkassen tørre og skær blade ud. Større børn kan gøre dette helt selv. Den naturlige krumning af pap får de mousserende efterårsblade til at se ægte ud. Tråd derefter en tråd gennem hvert blad og lad kransene hænge fra en trægren. Mobilen er nu klar og kan hænges på vinduet, hvorfra den spreder en fantastisk stemning ind i rummet med sine stærke farver.

Tinker med hjemmelavede efterårsblade fra æggekarton

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-mobil-gren-hængende-æggekarton

Du kan også fremtrylle farverige efterårskranser fra rigtige efterårsblade. Saml blade af forskellige størrelser i flotte efterårsfarver og træk dem op. Hæng guirlanderne på vinduet på os for at skabe en smuk udsigt. Du kan også designe guirlanderne med tørrede blade og perler i forskellige farver og størrelser. Hvis du vil, kan du trænge perlerne på et satinbånd og binde bladene mellem de enkelte perler med noget håndværkstråd. Her har du dog brug for lidt fingerfærdighed, så de tynde blade ikke rives. Hvis du vil, kan du krydre den smukke krans med andre naturlige materialer. Du er også velkommen til at træde nogle bønner, f.eks.

Tinker med æggekarton og maling

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-mobil-æg-karton-gør-det-selv-malerpensel

Lav selv dekorationer til vinduet med børn

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-børn-mobil-æg-karton-maling-farver

Forbered varme maling og pensler

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-mobil-æggekarton-farver-maling-maling-gør-det-selv

* en DIY idé fra Fantasietræet

Græskar lavet af papirrester

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-vinduesrude-stykker papir-græskar-gul-orange

En smuk vinduesdekoration i efteråret er vinduesbillederne med forskellige motiver, som du kan lave sammen med dine børn. Til dette har du brug for byggepapir i orange eller rød, selvklæbende bogpapir, silkepapir i efterårsfarver samt saks og en pen. Mal først græskar på byggepapiret og skær omridset ud som en ramme. Tegn det også på folieens bagepapir. Nu kan du fjerne bagepapiret og sætte rammen på. Få dit barn til at skære små stykker papir ud af det farverige silkepapir eller lave stykker papir og fordel dem på folien. Læg derefter det andet lag klæbende film ovenpå.

Læg stykker papir på selvklæbende, gennemsigtig folie og i en skabelon

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-græskar-blade-orange-gul-idé-kreativ

Tryk let på vinduesbilledet, og brug det til at dekorere vinduerne i din lejlighed. Som et alternativ til den selvklæbende film kan du naturligvis bruge papir og lim. Du kan oprette lignende vinduesbilleder i forskellige farver, former og mønstre. Efterårsblade, som du har presset ind i en tyk bog i en uge, kan også bearbejdes til et rundt eller rektangulært, stort eller lille vinduesbillede. Hvordan du arrangerer bladene er naturligvis op til dig og gør din efterårsdekoration unik. Du kan bruge de samme trin til at designe en påfugl eller agern som vinduesdekoration. Et pindsvin, æbler eller pærer er også gode motiver til vinduesdekorationer i efteråret.

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-vinduesrude-klæbe-på-idé-børnehave-papir

En anden god idé til vinduesdekorationen i efteråret er efterårsløvuglerne. Saml efterårsblade og få farvet byggepapir. Tegn cirkler på papirarkene med et stort glas og skær dem ud. Den store cirkel bliver uglens krop. Nu har du brug for to cirkler hver af tre forskellige størrelser, hvorfra du kan sammensætte de store øjne med elever. Små trekanter tjener som næb, og efterårets blade kan bruges til at lave vinger. Med de farverige ugler kan du dekorere vinduer og altandøre om efteråret. Dette enkle håndværksprojekt er også en fantastisk håndværksaktivitet, som store og små børn kan deltage i.

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-vinduesrude-klæbe-på-kalkun-papir

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-vinduesrude-agern-papiel-folie-stick på

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-vinduesrude-klæbe-på-papir-folie-ark

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-ark-akvarel-papir-farver

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-ark-hæng-op-udskåret-farvet-papir

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-selvklæbende-maling-3d-liner-relief

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-selvklæbende-folie-gennemsigtige-blade-selvfølgelig

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-ark-hobby-butik-farverige-

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-papir-figurer-punch-out-farverige-farvede

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-papir-farvede-blade-vinduesrude-rektangulær-ramme

vinduesdekoration-efterår-børn-tinker-farverigt-papir-vindueslim-kreativ-idé

vinduesdekoration-efterår-tinker-vinduesrammer-gammel-idé-vintage-billede-mini-græskar

vindue-dekoration-efterår-børn-tinker-halloween-edderkop-boo-vrikke-øje-sort

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Lav mosgraffiti selv og dekorér vægge med disse ideer