15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav mosgraffiti selv og dekorér vægge med disse ideer

mosgraffiti urban-lurvet-facade-design-gør-det-selv

Enhver, der kan lide klassisk graffiti, vil helt sikkert finde det naturvenlige alternativ, som vi gerne vil præsentere for dig i dag, meget attraktivt. Det er den såkaldte Mosgraffiti, hvilket sikkert ville lide modstanderne af graffiti meget bedre. Øko -graffiti lavet af mos er miljøvenlig og en dejlig variant til en lodret have. I denne artikel vil vi gerne vise dig, hvad graffiti repræsenterer, og hvordan du kan oprette graffitibilleder.

Mosgraffiti til facadedesign

mos graffiti facade-design-effektivt-motiv

Men hvad er mosgraffiti egentlig? Med en selvfremstillet væske, hvor du også tilføjer moset, kan alle motiver eller bogstaver tegnes på væggen. Over tid begynder moserne at vokse på væggen, og det naturlige vægmaleri er skabt. Men der er også andre varianter til design af sådan graffiti. Kunstig mos kan også bruges.

Lav mosgraffiti selv

mosgraffiti hjerte-form-design-naturlige-materialer-ingredienser

Du kan selv male mosgraffiti ved hjælp af de følgende instruktioner. Der er forskellige meninger og oplevelser på internettet. Nogle siger, at denne type graffiti er upraktisk, mens andre arbejder. Prøve det. Det afhænger bestemt af forskellige ting, som vejret og placeringen af ​​graffiti. Det er også bedst at vælge foråret til at designe graffiti, når det endnu ikke er så varmt.

Vælg placering

mos-graffiti-væg-design-original-miljøvenlig-mursten

Mos vokser hovedsageligt i skoven, og vi ved alle, at det er fugtigt og behageligt køligt der. Af dette kan det konkluderes, at du skal finde et sted, der er så ens som muligt for mosgraffiti. Nordvægge eller andre vægge, der stort set er i skyggen, er meget velegnede. Dette er især vigtigt i den første vækstsæson. Desuden skal mosen sprøjtes regelmæssigt med vand for at sikre fugt.

Hvilket mos til graffiti

mos graffiti deco-letters-lettering-natural-look

Det er bedst at bruge mos, som også er typisk for din region. På denne måde kan du være sikker på, at den også føles behagelig og vokser i dine omgivelser. Du kan nemt samle mos. Du har kun brug for en relativt lille mængde. Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på dit billede. I denne graffiti er ikke kun mosen en biologisk komponent. De resterende mosgraffiti -ingredienser er også miljøvenlige og økologiske.

Hvor hurtigt vokser mosgraffiti, og hvor lang tid varer det??

mosgraffiti organisk-design-gør-det-selv

Gad vide, hvor lang tid det tager mosgraffiti at vokse? Som med alle planter afhænger vækstens varighed naturligvis af sorten. Normalt bør du dog se succes om et par uger. Med den rigtige mosgraffitipleje holder mosset længe. Det er imidlertid svært at påvirke moder naturens luner, så det er svært at sige, hvor længe mosset i sidste ende vil vare.

Mos graffiti instruktioner

mos-graffiti-hjorte-idé-tinker-idé-natur

Til mosgraffiti har du brug for nogle materialer, som du kan få hurtigt og ofte endda have rundt i huset. Som allerede nævnt kan du selv samle moset eller købe det.

– 3 kopper mos

– 2 kopper mælk, kærnemælk eller yoghurt

– 2 kopper vand eller øl

– 1/2 tsk sukker

– røremaskine

Den færdige væske

Mos-graffiti-væske-opskrift-idé-diy-dekoration

Først og fremmest skal du forberede moset ved at skylle det under rindende vand og fjerne jorden i processen. Kom det derefter i blenderen og tilsæt vandet. Du kan gøre mosgraffitiopskriften med øl, der erstatter vandet. Tilsæt derefter de resterende ingredienser, hvorefter du blander alt godt.

Mal graffiti

Mos-graffiti-instruktioner-ingredienser-mælk-øl-maleri

Der dannes en blanding, som du derefter påfører på den valgte overflade (f.eks. Væggen) ved hjælp af en pensel. Jo køligere og mere fugtigt vejret er på dette tidspunkt, jo sjældnere skal du fugte mosgraffitien. Ikke desto mindre bør du kontrollere dit arbejde regelmæssigt. Da mosset nu også kan vokse, er det vigtigt, at det ikke tørrer ud.

At male med mos og selv lave økologisk graffiti

mos-graffiti-gør-det-selv-simpelthen-væg-dekoration

På denne måde kan du designe en lang række bogstaver og billeder. Hvis du vil sikre dig, at mosgraffitien er perfekt, kan du også bruge en stencil eller skitsere designet. Du kan købe dem eller lave dem selv. Lad væsken tørre lidt, inden stencilen fjernes.

Mosgraffiti på træ

mos-graffiti-have-dekoration-terrasse-g-lodret-grønt

Mosgraffitioverfladen kan bestå af forskellige materialer. Grove overflader, som moset kan klæbe til, er bedst. Men hvis du ikke ønsker at have dekorationen permanent på husets væg eller væg, kan du i stedet lave graffiti på træ. Dette giver dig en attraktiv vægdekoration i form af et vægmaleri. Krydsfiner er perfekt til dette formål.

Mosbilleder med en anden teknik

mos-graffiti-træ-stel-udendørs-deco-kunstigt mos

Der er andre måder at skabe attraktiv mosgraffiti på. Du bruger hele stykker mos, som du sammensætter som ønsket på en liggende overflade. Moset kan let skæres i størrelse med en saks eller en tæppekniv. Når du har designet dit billede, skal moset fugtes regelmæssigt, indtil det klæber fast til overfladen. Først derefter kan du hænge dit billede.

Brug kunstigt mos

Mos-graffiti-kunstigt-mos-tæppe-brev

Selvfølgelig er det særligt let at arbejde med kunstigt mos. Der er modeller, der på ingen måde er ringere end ægte mos. Lim udskæringerne på overfladen med en varm limpistol eller med superlim. Det kunstige mos skal også beskyttes mod solen, hvis du planlægger at bruge det udendørs. Ellers vil det falme. Til dette formål kan du sprøjte det med en vejrbeskyttende trælæg til træ. Hvis du vil hænge mosgraffiti op i rummet, er dette ikke nødvendigt.

Mosgraffiti på lærred

mos-graffiti-klip-maleri-inspiration-ideer-saks

Da det ikke er udsat for vejrforandringer, solen og regnen indendørs, kan mosgraffitien også designes på et lærred. En smuk ramme giver også billedet et hjemligt look og gør designet til en unik dekoration. Brug kunstigt mos igen her. Da det ægte mos skal fugtes, ødelægger det lærredet over tid.

Vedligehold moset

mos-graffiti-pleje-vanding-trim-skygge-væg

Bortset fra regelmæssig fugtning skal mosgraffiti også passes på andre måder. For at dit billede kan bevare sin form, er det nødvendigt med et fornyet snit fra tid til anden. En saks er tilstrækkelig til dette. Trim kanterne og klip mos i længderetningen, så dit design ser friskt og nyt ud.

Fjern graffiti

mos-graffiti-lodret-have-tyr-motiv-krydsfiner

Mosgraffiti er meget lettere at fjerne end den klassiske graffiti fra en dåse. Selvom der kræves særlige kemikalier der, som også koster mange penge, kan mos let fjernes med vand. Brug en slange og sprøjt væggen. Du kan let skrabe eventuelle rester af. Dette er et andet punkt, der taler for graffiti lavet af mos.

Urban design

mos-graffiti-minimalistisk-stil-planter-deco-by-grøn

Og selvom mosgraffiti er så let at fjerne, ser vi personligt ingen grund til at gøre det. I flere og flere byer bruges denne attraktive kunst til at designe grå vægge, vægge og facader. Da grønne områder ofte er et underskud, især i store byer, er dette en rigtig god måde at sikre mere natur og grønt.

En simpel DIY idé

Mos-graffiti-indretning-dekoration-dør-træ-n-brev

Uanset om du vælger ægte eller kunstig mos, er designmulighederne stadig forskellige. Der er ingen grænser. Uanset om det er bogstaver eller bogstaver til meddelelser eller andre motiver, er denne type vægdesign en forbløffende idé, der ikke kun hurtigt bliver et blikfang, men også forvandler hvert område til en oase af velvære. Prøv det!

Previous Post
Designermøbler af Pierre Leron – et designerbord lavet af mandeltræ
Next Post
15 interessante ideer til hvordan man designer poolen i haven