15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

15 interessante ideer til hvordan man designer poolen i haven

pool-have-buske-vand-lys-kampesten-pletter

Hvem drømmer ikke om at have deres egen pool i haven? Størrelse, design og form afhænger dog af forskellige faktorer i din have. Det er godt, at der er alle mulige modeller i disse dage, som du kan overveje for at opfylde din store drøm. Hvis din have ikke er egnet til en stor rektangulær pool, kan du bygge et lille vandbassin med en rund form. Så du bliver dit eget personlige spa -område og små Pool i haven at have. Hvis murstenene allerede er til stede i dit terrassedesign, kan du også bruge dem til kanten af ​​vandbassinet. Opstil en grill og et opholdsområde i nærheden, og du har den perfekt designet baggård til sommeren.

Vi har samlet nogle moderne og attraktive eksempler på pooldesign for at give dig en lille idé om mulighederne og tjene som inspiration. Tag et kig på ideerne, og det er bedst at begynde at planlægge dit eget design med det samme. Der er jo ikke meget tid tilbage. Sommeren nærmer sig!

Brug poolen i haven som et tilbagetog

pool-have-rektangulær-naturstenbeklædning-senge-beskyttelse af personlige oplysninger-vandfald-swimmingpool

Hvis du ikke har meget plads til en rigtig Pool i haven du kan designe et spa -område på træterrassen. Dækket eller verandaen er perfekte til dette formål. Installer et spabad på det øverste niveau af terrassen og sikre et behageligt sted til afslapning. Veranda gelænder kan give dig et privat rum og beskyttelse mod nysgerrige naboer. Sæt en sofa eller stole med et bord ved siden af, og du har det perfekte sted at slappe af om sommeren.

Gør poolen i haven meget privat og intim

pool-landskabspleje-ideer-i-tillæg-til-baggård-pool-ideer-færdig-med-en-anden-møbler-til-din-svømning-pool-forskønnelse-14

En tynd væg kan dække området omkring Pool i haven gøre det til en privatlivszone. Du kan ikke bare skjule poolområdet for naboerne. Placer væggen, så rummet omkring vandbassinet ikke er synligt fra huset. Det brede dæk ved kanten af ​​poolen kan tjene som en bænk. Koordiner poolmaterialerne med resten af ​​huset for et effektivt udseende. Du er også velkommen til at tilføje nogle andre vandelementer. En brønd er for eksempel meget velegnet.

De kontrasterende elementer ild og vand er også meget populære. Hvis siddeområdet er placeret direkte ved poolen, skal du udstyre det med en pejs eller bygge dekorative ildelementer langs poolen

Opret et flugtsted i skoven ved siden af ​​poolen

pool-have-landskabspleje-vandfald-nturstein-træer-skygge

At bygge en svømmedam – fordele ved den naturlige pool i haven

Hvis du har mulighed for at nyde et uberørt naturlandskab i dit område, kan du bygge havebassinet næsten midt i skoven. Farverne er også særligt vigtige for pooldesignet. Det er bedst at gå efter neutrale brune, når det kommer til stien ved siden af ​​poolen. Du kan også designe swimmingpoolen som en infinity -pool mod skoven. Placer et par urtepotter med høje planter ved siden af ​​lænestolene for at supplere skoven og give mere stil og naturlighed. Vandfald er et passende element til at fortsætte det naturlige miljø ind i poolen.

Nyd betagende omgivelser

pool-have-træ-vandfald-tagterrasse-udsigt-schoesettr-rækværk

Byg en pool i haven eller i huset – 105 billeder af svømmebassiner

Hvis du vil have drømmepuljen, skal du bygge den på et sted med et betagende landskab. Hvis du har nok plads, skal du bygge en lille hytte ved siden af ​​for at opbevare værktøj og rengøringsmidler til poolen. Undslippe fra de konventionelle former og design din pool ikke nødvendigvis firkantet, men helt efter dine ideer. Koordinere pooldesignet med andre elementer fra miljøet. Udnyt de fordele, din ejendom har at tilbyde. Hvis det er på et højdepunkt med en betagende udsigt, kan du designe poolen i haven, så du kan nyde den derfra.

Havepool med moderne design

10 ideer til haven pool moderne design

Hvis dit hus er moderne og minimalistisk, kan du også gøre det Pool i haven så design. Vælg klare linjer og færre detaljer. Du kan oprette en minihave med græs og sten i mellemrummet mellem huset og poolen. Du kan udskifte det brede dæk ved kanten af ​​poolen med et større terrasseområde omkring poolen. Vælg geometriske former og klassiske farver, og du vil designe din moderne pool helt i tråd med husdesign.

Kombination af pool og spa i haven

10 ideer til pool i havens vandfald

Af Pool i haven kan også kombineres meget praktisk med et spa -område. En høj mur af natursten ved siden af ​​svømmeområdet kan sikre privat plads. For mere dynamik kan du integrere to små vandfald i væggen – det ene skal strømme ind i poolen og det andet i spabadet. For at få haven til at se komplet ud, skal du sætte et par planter i de små nicher og hjørner i gården.

Svøm og nyd panoramaudsigten

10 ideer til havepool panoramaudsigt

Slap af i poolen, mens du nyder den betagende udsigt. Byg poolen med en uendelig kant for at understrege effekten på udsigten. Plant græs omkring poolkanten for mere naturlighed og privatliv. Juster lænestolene og resten af ​​møblerne med udsigten.

Find tid til at svømme

10 ideer til pool i haven solbeskyttelse

Det Pool i haven kan designes, så du er beskyttet mod solens stråler under dine svømningsaktiviteter. Adskil spa- og poolområdet med en lav stenmur inde i poolen. Parasollerne i gården giver dig skygge i de varme sommerdage. Placer komfortable bænke og liggestole omkring poolen, så du kan nyde fuld afslapning. For noget mere eksotisk kan du bygge et sten springvand i hjørnet af haven.

Slap af ved siden af ​​havepoolen

10 ideer til havebassin luksus baggård

Bring en lille smule luksus til dit haveområde. Kombiner Pool i haven med et spabad og skabe et stykke paradis i din baghave. Vælg møbelbetræk i neutrale og cremefarvede nuancer. Byg en sten undervandsgrænse mellem poolen og spabadet. Indbyg lys omkring poolen. De vil ikke kun skabe en eventyrlig stemning om aftenen, men vil også sikre mere sikkerhed.

10 ideer til pool i haven rund form

Nogle gange er der simpelthen ikke nok plads til en swimmingpool. I dette tilfælde kan et boblebad også overvejes, som du ikke kun kan nyde om sommeren, men også om den kolde vinter med det opvarmede vand. Det boblende vand virker afslappende og forvandler din have til et sted at føle sig godt tilpas. Spabadet kan stå frit, være indlejret i gulvet, danne et ekstra område eller integreres i et opholdsområde med pejs.

10 ideer til pool i boblebadet i haven

Whirlpools kan endda installeres på høje terrasser og større altaner. Så hvis du kun har en etage i et hus og ingen have, behøver du heller ikke at gå uden forfriskende vand. Det eneste vigtige er, at terrassen eller balkonen kan holde vægten. Så du bør helt sikkert søge råd fra en arkitekt på forhånd. Hvis dette ikke gøres, kan det resultere i farlige ulykker.

10 ideer til havepools gipsvæg

Hvis din pool er i haven mod en væg eller husmur, kan du forvandle kanten til en behagelig bænk. Derefter kan du ligge direkte i solen efter badet eller dingle dine ben i vandet, mens du chatter med venner, hvilket giver dig et ryglæn, som du kan gøre mere behageligt med et par puder.

10 ideer til pool i havens skovmiljø

Hvis du har nok plads i dit udendørs område, vil du naturligvis være mest tilfreds med en større swimmingpool. Om dette er designet som en klassiker eller som en infinity -pool afhænger naturligvis af placeringen. Infinity -designs vælges hovedsageligt til ejendomme på en bjergskråning. Ellers vil anskaffelsesomkostningerne stige. Tænk også på det område, der omgiver poolen i haven. Skal det kun være indrammet af en græsplæne, eller værdsætter du en slags terrasse med liggestole og andre møbler, som du kan slappe af med det samme efter et forfriskende bad? Når du planlægger, skal du tænke på den bedste størrelse til dine behov.

10 ideer til havepool naturlandskab

Du er også fri til at vælge formen. Ofte er dette ganske enkelt tilpasset ejendommens form. Og hvis swimmingpoolen skal eftermonteres, afhænger formen også af andre haveelementer såsom eksisterende senge og terrasser. Dem, der finder de klassiske runde eller rektangulære modeller for kedelige, vælger ganske enkelt et individuelt design. I dette eksempel er plantningen omkring poolen i haven også meget attraktiv. Farverige engblomster og græsser får omgivelserne til at se naturlige ud, mens stedsegrønne planter og klatreplanter fungerer som tilføjelser. En grussti fører til poolen, som er udstyret med trædesten og samtidig ser moderne og naturlig ud.

Previous Post
Ergonomisk kontorstol fremmer sund kropsholdning
Next Post
Opbygning af en højbed – ideer til pladsbesparende havedesign