15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modulært husdesign til en ferie midt i skoven

Hill-Maheaux containerhus fra Kariouk Associates i Ottawa

Modulært husdesign midt i skoven

En mørkerød Modulært hus midt i skoven i Canada imponerer med sit innovative design. Dette usædvanlige feriehus blev designet af Hill-Maheux Cottage og blev bygget som et containersystem. Det ligner ikke den traditionelle bjerghytte, men er kendetegnet ved innovativ konstruktion og fed farve, som giver huset et elegant look og har vist sig at være meget praktisk. Farve og form kombineres på en kreativ måde og giver en klar erklæring om ejerens karakter og præferencer.

Mørkerødt modulhus med et elegant look

fleksibel-arkitektur-præfabrikeret-canada

Den mørkerøde farve på facaden fra Modulært hus sikrer, at huset ikke går ubemærket hen. Huset blev designet som et moderne tilbagetog fra byens stress og jag. Familien specificerede en privat bygning, så væggene skærmer beboernes privatliv. Interiøret forbliver skjult for fremmede, og afslappede besøgende kan kun undre sig over de spændende geometriske mængder udefra.

Modularhus med elegant farvet interiør

moderne-skandinavisk-møbler-stue

Fokus i interiøret forbliver på familiens behov – nemlig at et behageligt og stilfuldt indretning skaber en hjemlig atmosfære. I modsætning til de røde vægge var interiøret dateret Modulhuss indbyggede store glasvægge, der tillader masser af lys ind i huset. Strategiske glasskydedøre åbner huset til skoven og tilbyder smuk udsigt over omgivelserne. Sammensætningen i interiøret er ukompliceret – enkel møbelkonstruktion, men i stærke farver. De buede vægge i soveværelset står i kontrast til de ellers kantede former. Soveværelset, badeværelset og opbevaringsrummet er beskyttet i et velbeskyttet modul, mens stuen og køkkenet fremstår mere åbent.

Interiør i skandinavisk stil

Soveværelse blå skammel

Metalplader på væggene tjener som dekoration, en jerndrejetrappe fører til den anden bygningsvolumen. Væggene er dekoreret med tegninger, som familien lavede sammen. Stuen er indrettet i skandinavisk stil, en interessant skammel dækket af pels giver accenter. Blå, rød, orange – de stærke farver bidrager til en hyggelig stemning.

Fra Jaz

Stue – indret på en skandinavisk måde

Stue-skandinavisk-møbleret

Pejs i stuen

Fur skammel vindeltrappe præfabrikeret hus interiør

Interessant jerntrappe forbinder de to komponenter

interessant-jern-trapper-orange-lænestol

Marmor på badeværelset

Marmor badeværelse badekar

Glasvægge åbner huset

Glasvæg-rattan-møbler-røde-hynder

Containerhus tegning

Containerhus tegning

Modulær husbygningsskitse

Modulær husbygningsskitse

Previous Post
Styrke og afgifte leveren – Hvilke fødevarer hjælper leveren og er sunde?
Next Post
Guide til din perfekte Koi -dam i forskellige havestilarter