15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Iført jakkesæt om sommeren – hvilken herredragt er velegnet til varmt vejr?

Bær stilfuldt dragter i chambray stof i babyblå farver

Sommermånederne er her, og med det følger en ubestridt følelse af lethed og afslapning. Selvom denne afslappede sæson kan resultere i en lempelse af dresscode, er der ingen undskyldning for dårlig styling blandt stilbevidste mænd. Så hvordan bærer en moderne herre sin jakkesæt om sommeren, velegnet til kontoret, et møde eller en begivenhed, når det er varmt udenfor?

Hvad er vigtigt i en dragt om sommeren

chris pine bærer en dobbeltbrystet høredragt i lysebrunt ved premieren

Forskellige tøjregler gælder på hver arbejdsplads, især om sommeren. Generelt bør du dog altid følge den samme regel: uanset vejret er det altid vigtigt at se professionel, passende og stilfuld ud. Vi ser det som en fantastisk mulighed for at forgrene sig i forskellige farver og stilarter. Vi har samlet en guide til, hvad du skal kigge efter i en sommerdragt, så du kan blive og se cool ud i løbet af den varmeste del af året.

iført en beige dragt om sommeren med en lyserød skjorte og brune mokasiner

Dragter er en væsentlig del af den moderne herregarderobe. Én dragt passer dog ikke til alle, og denne regel gælder også for årstiderne. For at sikre den bedste jakkesæt om sommeren er det særligt vigtigt at være opmærksom på konstruktionen og stoffet. Konstruktionen af ​​et jakkesæt bestemmer dets vægt, tekstur og åndbarhed. Hvis du vælger en uforet eller halvforet dragt, vil du få meget mere ventilation og kølighed, selvom du måske skal ofre noget af dragten. Vedligeholdelse af det materiale, som din jakkesæt er lavet af, hjælper dig også med at holde dig kølig, da en lettere klud og løsere vævning i stoffet vil tillade luft at cirkulere og minimere varmen.

Stoffer til jakkesæt om sommeren

Brug en herredragt om sommeren med lyse farver og luftige stoffer

I de koldere måneder er tweed-, uld- og cashmere -dragter passende, da materialet ikke kun ser struktureret og professionelt ud, men også holder dig varm. Om sommeren kan du dog skifte disse dragter ud med åndbare, lette stoffer, der holder dig kølig uden at gå på kompromis med udseendet.

Linnedragt

Kombiner linnedudtræk til sommeren i lyse nuancer med en denimskjorte og en rød lomme

Linned er et klassisk materiale til sommer og på grund af dets lette, åndbare stof et af de mest populære tekstiler til sommerdragter. Dette stof er fremstillet af hørets fibre og har en synlig vævning og en fantastisk naturlig tekstur. Det rynker også meget let, hvilket også er en del af dets ubesværede charme. Men hvis du bærer denne jakkesæt til arbejde om sommeren, bør du prøve en hørblanding, der også indeholder bomuld eller uld. På denne måde bevarer du udseendet af linned uden at rynke.

Bomuldsdragt

Kombiner sommerdragt lavet af uld frisko med hør og bomuld i babyblå nuancer med en lædertaske

Bomuldsdragten er en af ​​de mest alsidige muligheder, da den giver dig mulighed for at opnå et sofistikeret, men afslappet look, der er ekstremt sommervenligt. Bomuld er stivere end en ulddragt, men materialet holder også din krop køligere. En af de mest populære farver til en bomuldsdragt er khaki, men du kan også være eventyrlysten, som med en babyblå bomuldsdragt lavet af kvalitetsstoffer.

Bomulds- eller linnedragt med crepe -striber

hørstof med crepe -striber som seersucker -stof i blåt til sommersæsonen

Ifølge mange modeeksperter tilbyder den såkaldte seersucker-dragt ikke kun stil, men også alsidige muligheder. Seersucker -looket stammer fra syd og har oplevet en betydelig stigning i popularitet i løbet af de sidste par årtier. Faktisk blev onsdag den 11. juni erklæret Seersucker Day for at ære denne amerikanske herremode.

seersucker -jakkesæt i lysegrå med slips og denimskjorte til et sommerligt look

Seersucker er et enestående bomuldsstof med sin signaturstribede, rynkede overflade og strategiske puckering (samt det sjove navn), der tilbyder den moderne mand en anden måde at bære et forretningstilpasset ensemble om sommeren uden at ofre stil. Retfærdig advarsel: seersucker er imidlertid en afslappet dragt og ikke særlig acceptabel i en formel dresscode -forretning.

Fresco -jakkesæt om sommeren

sommerlook med en uldfresco -dragt og sporty tilbehør som solbriller og en baseballkasket

De fleste mennesker ville ikke tænke på at vælge en ulddragt til sommeren. Uldfresko er imidlertid en helt anden historie. Ordet fresco stammer fra det italienske ord “alfresco”, som groft betyder “frisk” eller “i frisk luft”. Sådan vil du føle dig i en fresco -dragt. Dette stof består af flere garntråde og snoet uld med en åben fletning. Dette gør stoffet meget luftigt og stadig meget holdbart.

uldfreskomateriale til fresko -jakkesæt gennemsigtigt og luftigt holder dig kølig om sommeren

Dette stof er specielt designet til sommer. Selvom det åbne stof giver maksimal luftstrøm, sikrer den skarpe fornemmelse og udseende af stoffet skabt af den snoede uld, at denne dragt ser ekstremt elegant og sofistikeret ud om sommeren. Let uld som denne fungerer meget bedre end bomuld eller linned, fordi det transporterer sved væk, frem for at absorbere det, så du kan se og føle dig bedst.

Chambray jakkesæt

lyseblå chambray -dragt lavet af linned er ideel til bryllupper om sommeren

Chambray, også kendt som batiste eller vinyl linned, er et let bomuldsstof, der er let skinnende, meget behageligt og perfekt til sommer. For nylig introducerede modemærker fra Valentino til Armani til J. Crew chambray -stoffet i deres sommerbutik. Stoffet, der er nært beslægtet med denim, ser slidstærkt og robust ud, men flyder på samme tid, når du bevæger dig og føles også blødt.

Sommerfarver til lyse sommerdragter

Præsenterer let sommerdragt dobbelt-breasted til mænd på catwalken

Selvfølgelig bør mørkeblå, koksgrå og sorte jakkesæt altid danne grundlaget for din virksomheds garderobe. Lysere farver som khakier og lyse grå reflekterer varme i stedet for at absorbere den. Sommeren er også det perfekte tidspunkt at tilføje farve, livlighed og dristighed til dit skab.

Lysegrå jakkesæt om sommeren

Kombiner en lysegrå jakkesæt med en orange poloshirt om sommeren

Denne farve er en søster til den afprøvede antracit og passer godt til næsten ethvert stof til sommeren. Prøv en lysegrå jakkesæt med slips og lomme firkant til et slankt sommerlook, der er perfekt til kontoret eller forretningsfrokosten.

Babyblåt jakkesæt

ternet lyseblå jakkesæt i kombination med en hvid skjorte

Gå væk fra det mørke marineblå tøj og tur med lysere nuancer af blå. Denne opmærksomhedsfanger er stadig en smart nuance, der er ideel til sommer og kan tilføre dit ungdommelige og sjove flair til dit look. Babyblå går bedst med linned, og en blå og hvid seersucker er et klassisk sommerlook.

Khaki jakkesæt om sommeren

herre sommerdragt i lysebrunt lavet af batiste chambray stof med slips og ternet skjorte

Kaki -dragten er et populært outfit til sommer og forår og er perfekt til enhver begivenhed i dagtimerne. Selvom du bør undgå at bære denne farve om aftenen (da det risikerer at se for afslappet ud), ser khaki -dragten ekstremt godt ud med det rigtige tilbehør. Brug din khaki-dragt med en blå og hvid stribet skjorte med knapper og marineblå slips, eller en lyserød knap-ned skjorte med et mønstret slips.

Vinrød eller rødbrun

chris pine bærer en rødbrun jakkesæt om sommeren i trenden med vinrøde eller vinrøde farver

Denne dristige og mættede farve fungerer godt til sommer og vil smelte problemfrit med din efterårsgarderobe. Marc Jacobs og Moschino former det vinfarvede jakkesæt som et hæfteklammer i herremodeller. Så du kan også gøre det. Hvis burgunder betragtes som en neutral farve, kan rødbrun være dens vilde halvbror. Sådan en dragt om sommeren vil utvivlsomt tiltrække opmærksomhed.

Røde toner til sommerlooket

Kombiner en kortærmet dragt i rødt med shorts og en mønstret skjorte om sommeren

Rød vises mere og mere i herredragter om sommeren. Catwalks er dækket med kirsebær, brandbil, lilla og primært rødt herretøj fra Burberry Prorsum til Dolce & Gabbana fyldt. Hvis du allerede har et stærkt arsenal af grundfarver i dit skab, burde en rød dragt måske være dit næste trin.

Trender til at prøve

Brug en dragt med shorts og lædersko om sommeren

Herredragten med shorts er bestemt en interessant mulighed for sommermode. Denne dragt er som en almindelig mands outfit, bortset fra at bukserne er udskiftet med monterede shorts over knæet. Nogle kritiserer tilfældigheden af ​​dette look, mens andre har nævnt buksedragten som en garanteret vinder for “bedst klædte” mænd i denne sæson. Vil du bære dette look?

herredragter fra modemærker med blomstermønstre

Er blomstermønstre velegnede til en sommerdragt? Dette ser ud til at være tilfældet i øjeblikket. Blomstermønstre er meget populære i herremode. Om sommeren tager trenden en eksklusiv tilgang ved at integrere med dressing. Tom Ford -kollektionen sætter nye standarder inden for blomstermotiver. Farverne i 70’erne, blomsterprintene fra top til tå og de broderede silkesæt accenter.

skjorte med blomstermønster og let sommerdragt som herremode -lærred

Trenden er påvirket af James Bond og ispedd lyse, utraditionelle stænk af farver. Hun inviterer praktisk talt mænd til at eksperimentere med deres tøj ved at bære en hel blomsterdragt. Fuldend dit look med et blomstret slips eller en blomstret kjole til et ensemble, der både er trukket sammen og er moderigtigt. En trykt blazer passer også perfekt til neutrale bukser.

Tilbehør til jakkesæt om sommeren

håndlavet elfenben beige farvet sommerdragt på stranden

Tilbehør fuldender et herretøj og tilpasser dit look perfekt til at være så minimalistisk eller kreativt som du vil. Hvis du holder jakkesættet let og enkelt, skal du generelt vælge et eller flere tilbehør som lyse sokker og et mønstret slips, der tilføjer accenter. Når du har et statement -jakkesæt i dristige farver eller mønstre, skal du tilpasse dit tilbehør og bare lade det arbejde for at forfine dit look.

Brug en dragt med korte bukser i lyse røde farver om sommeren

I tråd med sommerens tema kan du fremhæve dit look med et linned- eller seersucker -slips. En lomme firkant kan også tilføjes til elegante lejligheder. Lad ikke det varme vejr forhindre dig i at ligne den sammensatte, elegante mand du er. Husk disse tips og tricks, og du vil se velplejet ud hele sommeren, selv i varmen.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål