15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nikolaj Coster Waldau – stjernen fra kultserien “Game of Thrones” som stilikon

dobbeltbrystet jakke i blå i kombination med en hvid t-shirt, der bæres af nikolaj coster waldau

Nikolaj Coster Waldau er nok det mest berømte stilikon, der i øjeblikket dikterer herremode i Hollywood. Jaime #Lannister -stjernen fra Game of Thrones er ikke kun kendt for sin rolle, men også for sine flotte tøj. I Westeros udnytter Nikolaj Coster Waldau imidlertid ikke en kultiveret følelse af mangel på stil hver dag. HBO -stjernen har netop bevist, at dette forår handler om dristige farver og stor tillid til modeverdenen. Her går vi over vores yndlingsstile af den danske skuespiller og viser dig, hvordan du også kan bære disse selv.

Kontrastfarver båret af Nikolaj Coster Waldau

afslappet outfit af nikolaj coster waldau med beige jakkejeans og støvler i et efterårslook

Med den sidste sæson af Game Of Thrones er vinteren gået, og foråret er tilbage. For at forklare dette for dig, der ikke er Game Of Thrones -fans, betyder det, at George RR Martins “White Walkers” er ankommet til fiktive Westeros for at kæmpe om tronen. Med dem ankom meget is og et iskoldt klima. Mens han afdækker sine væddemål på skærmen i lyse, gyldne rustninger, griner Nikolaj Coster Waldau over de køligere måneder.

ternet hættejakke iført nikolaj coster waldau udendørs foran en sø

I Los Angeles, takket være sit valg af dragter, fungerede GOT -skuespilleren som en klokke, der ringede om foråret. I fodsporene til John Legend, der tidligere ikke kun havde én, men to farvestrålende dragter, tog Waldau på, hvad der nok er den fedeste dragt, vi har set siden Alexander McQueen -dragten, som Timothée Chalamet bar tidligere på året. Det er en lys påfuglblå til et todelt jakkesæt.

Enkel, men modig

spring outifit af nikolaj coster waldau med en lyseblå jakke og en blomstermønstret skjorte

Og det er ikke nok. “Kingslayer” kombinerede sit turkise jakkesæt med en blomstret skjorte. Forårsblomster er naturligvis et must efter det kolde vejr, hvilket beviser, at vintermånederne endelig er bag os. Af denne grund håber vi, at fremtiden også vil være ubemærket lys og farverig. I serien veksler hans rolle mellem helten og skurken, men når han ikke filmer, foretager han et par heroiske træk som dette.

vinteroutfit af nikolaj coster waldau bestående af blå frakke, jakkesætbukser, hvid skjorte, cardigan og slips

Han behandlede en af ​​de store tendenser, som vi så på anløbsbroen i foråret / sommeren 2019 sæsonen. Fra pastelblå jakkesæt fra Kim Jones på Dior til lysegrønne jakkesæt fra Acne Studios og Versace. Med Bubblegum-Pink af sidstnævnte falder lunefulde neutrale ved vejen, og stærke farver tager centrum.

stilfuldt efterårslook med uldfrakke og rød sweater fra game of thrones stjerne nikolaj coster waldau

En Lannister bærer altid rødt, og vi elsker den kontrast, Nikolaj Coster Waldau har opnået med denne kombination af beige og rød. I dette eksempel kombinerer han enkle, beige-farvede bukser med en matchende frakke, hvilket gør den farverige sweater til noget særligt. Denne høje kontrast og selektive blanding er en fantastisk måde at forbedre din afslappede sitl. Andre mulige kombinationer ville være fede striber for et afslappet, men lige så tiltalende look. Jeans og en t-shirt virker som et ret kedeligt valg, men de kraftige røde og blues i Waldaus skjorte hjælper med at få et enkelt outfit til at se mere interessant ud.

Nikolaj Coster Waldau uden slips

kjole stil uden slips med blåttet jakkesæt og skjorte med åben krave

Skuespilleren ser iøjnefaldende ud i denne dristige plaiddragt, selvom den adskiller sig fra farverne i Lannister-familien. Det, der også er mærkbart her, er manglen på slips og den afslappede skjorte uden krave. Dette er en god mulighed, hvis du vil have et sporty og elegant look, men vil gå uden slipset i processen.

brun læderjakke i kombination med hvide jeans og læder ankelstøvler iført stilikon nikolaj coster waldau

På denne tid af året er det derfor tilrådeligt at bære en slags lys kombination af cardigan eller jakke med støvler. Ja, dagene er ikke nær så solrige, og der er ikke så god en chance for at bære shorts, mens du læser dette. Og ja, vi ved, at du faktisk ikke vil tænke på dage, der ikke er lange og solrige, og at du leder efter din jakke. Så vi får dig ikke til at gøre det. Vi foreslår dog, at du følger stilen hos Nikolaj Coster Waldau og straks begynder at forberede din garderobe til overgangen.

marineblå jakke og poloshirt med korte badebukser kombineret af nikolaj coster waldau i et moderigtigt look

Jaime Lannister gjorde sit til at vælge en grafisk strikket poloshirt. Poloen er den perfekte skjorte, fordi den er mere officiel end en T-shirt og samtidig mere afslappet end en skjorte med knapper. Det er en bro mellem dit ubekymrede sommerlook og det fuldstændige efterårs- eller vinterlook. Da skuespilleren fører grænsen mellem forhåndsvisninger og spoilere af den længe ventede slutning, påpeger han den sidste dynamik mellem karaktererne og beskæftiger sig med det næsten umulige stilhedsniveau i manuskriptet.

Subtile dragter og afslappet stil

forårstøj med lysegrøn mintgrøn jakke og hvid skjorte stilfuldt båret af nikolaj coster waldau

Coster-Waldau rammer udseendet ved at vælge en grafisk stil, der har lige nok tekstur til at være iøjnefaldende. Takket være det sort -hvide farveskema, ikke af Ferragamo, hvis du undrede dig over det, er det ikke for prangende. Ærmerne med perler, forneden og kraven ser også godt ud. De tilføjer lidt retrostil til blandingen samt lidt moderne-klassisk twist til en bestemt lejlighed.

Nikolaj Coster Waldau med en struktureret poloshirt, mørke jeans og grå sneakers, modebevidst outfit i foråret

De mørke jeans fra Paige, de grå sneakers og uret er den perfekte finish, hvilket gør dem afslappede til foråret eller sensommeren. Så du er lige så godt klædt på til et arrangement, hvor du skal se respektabel ud. For de mest travle mænd er det en drink efter arbejdet eller en første date. Vi ved dog allerede, at Nikolaj Coster Waldau klæder sig godt selv i dårligt vejr.

sommerligt look af nikolaj coster waldau på den røde løber i et beige jakkesæt

En anden dragt, der pryder listen, gør dette outfit forfriskende, da Nikolaj Coster Waldau har vendt ryggen til typiske blå eller sorte dragter. Så den nemmeste måde at kombinere dit outfit på er at vælge en anden farve. I dette eksempel kan du se denne afslappede beige, hvor det manglende slips tilføjer en afslappet æstetik til outfittet.

Iført designer jakkesæt

nikolaj coster waldau forsøger sig med en designerdragt, der smokker i blåt fra emerengildo zegna

I omklædningsrummet forsøgte skuespilleren et jakkesæt fremstillet af stylisten Ilaria Urbinati. Det italienske modehus designede også en stilfuld blå smoking til den store nat med Game of Thrones -stjernen Nikolaj Coster Waldau. Dette består hovedsageligt af uld og silke med et silkefor. Waldau imponerer med den mest eksklusive mode med designerdragten i Metropolitan Museum of Art i New York.

sporty jakkesæt i mørkeblå toner med tekstur kombineret med en hvid skjorte fra nikolaj coster waldau

Ilaria Urbinati, der også har arbejdet sammen med Tom Hiddleston og Chris Evans, har en meget maskulin stil. Nikolaj Coster Waldau har også en hvid bomuldsskjorte på, matchende slips og seler. Dette er ikke skuespillerens første spin omkring den årlige bold. Han debuterede ved arrangementet i 2013. ”Jeg glæder mig til, at folk bare ser sjovt,” siger han om det, der glæder ham mest ved årets møde. Selvom årets tema “Manus x Machina” viste sig at være vanskeligere for den teknisk inspirerede lejlighed i at klæde mænd på, tilføjede Urbinati Coster-Waldau den hvide sløjfe som et strejf af dresscode for hvide slips.

stilfuldt outfit med blå jakkesæt fra emerngildo zegna til nikolaj coster waldau dukker op i omklædningsrummet

”Det var sværere for mænd. Jeg har mest ignoreret emnet for mændene i år. Anna Wintour ville have, at mændene, der var hendes gæster, skulle bære hvide slips, ”siger Urbinati. “Vi gjorde ikke hele længder for Nikolaj Coster Waldau, men vi gik efter den hvide sløjfe, som jeg fandt meget flot og tilføjede lidt glamour til udseendet.” Skuespilleren er enig og tilføjer: “Det er en smuk smoking. Han hjælper mig med at se rollen. “

Trendy herretøj af Nikolaj Coster Waldau

nikolaj coster waldau bærer en guldfarvet jakke med sløjfe og sorte bukser

Nikolaj Coster-Waldaus outfit til de 70. Emmy Awards fungerede som en mesterklasse for den smagfulde statement dressing. De fleste mænd ville krympe af rædsel, når de læste ordene “cocktailbeklædning”. Men ikke stjernen i Game of Thrones. Han går til sin garderobe med mahogni-panel, iført en almindelig hvid skjorte og sorte bukser. Han smider derefter en karamel-fløjlsagtig jakke på, som om det var det mest naturlige i verden.

stilfuld og moderne frakke med snoede sømme i marineblå fra skuespiller nikolaj coster waldau

Og deri ligger hemmeligheden bag dens succes. Jakken gør alt arbejdet i dette tilfælde og giver den ønskede glamourøse effekt. En af de mest almindelige fejl, mænd gør, når de prøver at klæde sig effektivt, er ikke at vide, hvor de skal stoppe. Svaret er at vælge et statement -tøj som et ekstra element. Det være sig en mønstret skjorte, en pulserende jakke eller endda bare en særlig psykedelisk lommeplads, samtidig med at resten af ​​tøjet holdes rent, beskedent og lavmælt.

nikolaj coster waldau med linneskjorte, afslappet skjorte og shorts, stylet af designere

Dette giver dit look et omdrejningspunkt. På denne måde kan udsagnselementet skabe en anden effekt, uden at du skal bede om ekstra opmærksomhed. Så få det rigtigt, og du kan ligne Nikolaj Coster Waldau. Det er op til dig at beslutte, hvilken ende af spektret du vil fuldføre dit nuværende og stilfulde look på.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål