15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dragttendenser 2019 – elegant herremode til bryllupper eller andre lejligheder

         jakkesæt tendenser 2019 elegant herretøj designer bryllup lejligheder catwalk modeshow sweater merino uld blå denim skjorte skov

Valget af herretøj er ikke længere en formel sag. En mand kan altid opnå det rigtige look med et jakkesæt i det daglige arbejde eller i fritiden. Fra festlige begivenheder til forretningsbegivenheder skal en stilbevidst herre gøre sit bedste for at se godt ud. Med så mange muligheder og stilarter kan det dog være lidt udmattende for mænd at træffe det rigtige valg fra de nuværende kollektioner. Af denne grund har vi sammensat nogle dragttendenser til det kommende 2019, der kan være nyttige til at finde det perfekte outfit. Disse herredragter er også velegnede til de fleste sæsoner og kan bruges på mange arrangementer.

Dragttendenser – nye tendenser

jakkesæt tendenser 2019 elegante herretøj designere bryllups lejligheder catwalk vest david beckham tog solbriller på

Herremoden til næste år er præget af de samme farver. Disse er meget trendy for både kvinder og mænd. Det kan være første gang, dette er sket i modeindustriens historie. Den maskuline garderobe bryder naturligvis ud af skyggerne med blød lilla, moderat pink, vinfarve og kaffefarvede toner. Stærke og farverige farvekombinationer erstatter i øjeblikket den typiske grå eller sorte herredragt. Par en farvet dragt med en sort eller grå skjorte, så du kan få sidstnævnte til at skille sig ud. Endvidere kan interessant og klassisk tilbehør i form af slips, usædvanlige lommefirkanter eller tørklæder i forskellige, lyse farver også let kombineres med det. Men farvepaletten i herrekollektionen for den kommende sæson er vist i overvejende blå toner, hvor roen spiller en vigtig rolle.

jakkesæt tendenser 2019 elegant herretøj designer bryllup lejligheder catwalk modeshow farverigt bomuldsblåt mønster

En enkel jakkesæt med vest og sneakers ser elegant og reserveret ud. Den samme jakkesæt, der bæres med en skjorte med åben hals og sneakers, kan derimod se dårlig ud på den anden side. Lyse, dristige og kolliderende mønstre tilføjer en velkommen livlighed til herremode i den næste sæson. Versace har for eksempel vist sin næse fremad ved at kontrastere en ny skrifttype med sine klassiske barokmønstre. Hos Dolce & Gabbana viste designerne træningsdragter og regnjakker dækket med kollapsende ikonografiske billeder. På Valentino blev store, dristige logoer sidestillet med en neonfarvet fortolkning af en klassisk camouflage. Alt dette bragte firsernes store stemning til Suit Trends 2019. Opdag dit eget nye look, som du kan opnå med lille indsats, selv i de kolde årstider.

Ternet jakkesætstendenser

jakkesætstendenser 2019 elegant herretøj designer bryllups lejligheder catwalk modeshow plaid enkelt-brystet silke bomuldsblåt mønster

I hjemmet til håndværk – Milano præsenterede klassiske skræddersyede mærker deres kollektioner med ordentligt lavet plaiddragter, der udstråler et strejf af vintage elegance. Dette look kombinerer et moderne med et traditionelt præg, uanset om pletterne er store eller små. Med et moderat farveskema forsøger designere at formidle halvdelen af ​​hans tillid og ro til manden.

jakkesæt tendenser 2019 elegant herremode designer bryllups lejlighed street plaid tredelt vest skjorte hvidt klud tørklæde

Når du overvejer dragttendenser og vælger et outfit, skal du overveje sammensætningen af ​​stoffet, hvorfra det er lavet. Disse oplysninger er normalt på en etiket, der er syet på indersiden af ​​sådant tøj. Omkostningerne ved en dragt afhænger meget af de anvendte materialer. Frem for alt skal du vælge stoffer fremstillet af 100% uld eller kashmir, hvor de bedste typer er lavet af merinould. Et let stof er en blanding af uld, kashmir og silke. Stoffer, der egner sig til sommerdragter, er for eksempel blandede stoffer som bomuld og høruld.

Mønstrede dragter

jakkesæt tendenser 2019 elegant herretøj designer bryllups lejligheder catwalk modeshow mønstret lilla brun blazerjakke

Herredragter med blomstermønster er en anden modetrend for den kommende sæson. Mange kendte mærker stødte på sådanne designs på catwalks. Dette er en effektiv måde at tilføje dynamik og livlighed til en traditionel monokrom palet i mænds samlinger.

passer trends 2019 elegante herretøj designere bryllups lejligheder grammys pink tatoveringer tæppe design

Blomstermønstrene har været meget udbredt og værdsat i de seneste år, og derfor er de stadig de mest eftertragtede muligheder inden for herredragtdesign. De abstrakte designs inspirerer med deres ro og bruges af flere og flere tøjdesignere i deres nye kollektioner.

Dobbelt-breasted

jakkesæt tendenser 2019 elegante herretøj designere bryllups lejligheder catwalk modeshow plaid dobbelt-breasted tweed fløjl

Et dobbelt-breasted jakkesæt er et outfit, der altid er tilgængeligt til formelle og forretningsmæssige lejligheder. Med sine to kolonner med detaljerede knapper skaber det et sofistikeret ydre, der matcher begivenhedens. Dragens bredere sider overlapper for at passe pænt sammen. Et dobbelt-breasted jakkesæt, som du kun bruger med en lavt slunget, knap synlig vest, en foulard eller et tørklæde kan give et fejlsikkert look til aftenen.

jakkesæt tendenser 2019 elegante herretøj designere bryllup lejligheder grammys grønne røde løber design

Så iført den dobbeltknækkede jakkesæt, der er knappet op, kan det føje til outfitets overordnede polerede look på denne måde. I en række forskellige stilarter, farver og pasformer kan du også opnå den ønskede effekt ved uformelt at kombinere din jakke med andre beklædningsgenstande. Hvis du vælger en slim-fit dobbelt-breasted blazer i et rutemønster eller marineblå, har du også ekstra kontrol over hele det look, som du vil præsentere dig selv i.

Brug en “topløs” dragt over din bare torso

jakkesæt tendenser 2019 elegante herretøj designere fremtrædende midnat blå smoking iført nøgen topløs

En overraskende ny mikrotrend, der har fanget vores opmærksomhed, forårsager ægte eufori blandt berømtheder og modedesignere til dragttendenser. Vi lagde mærke til denne trend for første gang på dette års modeshows i Paris og Milano i juni. Da Kim Jones først arbejdede for Dior, bar modeller, der var klædt i skrå jakkesæt med dobbelt bryst, dem uden skjorter, t-shirts eller noget under. Det samme skete hos Dries Van Noten, hvor mænd bar løstsiddende jakkesæt i melfarvede nuancer med kun sandaler og, ja, boxershorts. Hos Etro bar modellerne jakkesæt i tredelt uden noget under, mens Ermenegildo Zegna kombinerede pastelfarvede dragter med bare kroppe på catwalken. Den virkelige test af en trend er et bevis på, at den kan passe ind i det virkelige liv. Mest af alt består denne proces af, at berømtheder også deltager.

suit trends 2019 elegante herretøj designere røde løber berømtheder blomstermønster sort rød v -hals ankelstøvler

Hvis disse mennesker omfavner de helt plastiske, menneskelige barometre for smag og kreativitet i et nyt look, så ved du, at du sandsynligvis kan gøre det samme. Eksempelvis havde Oliver Cheshire -modellen en nålestribet dragt med en mesh -skjorte nedenunder. Timothée Chalamet kunne også ses på den røde løber ved London-premieren på sin nye film Beautiful Boy i en blomstret Alexander McQueen-dragt med en knap eksisterende V-hals, mens Donald Glover, hypermoderne stilikonet i denne generation, en af de smarte, midnatblå Bærede skrå dragter med absolut intet under.

jakkesæt tendenser 2019 elegant herretøj designer bryllup lejlighed grammys sort hvid skjorte røde løber designer sko

Hvis du vil rocke dig selv ud i et outfit som dette, men venter til næste sommer, anbefaler vi, at du bærer en dobbelt-breasted eller single-breasted smoking med en dyb V-hals. En skjorte eller T-shirt i en komplementær farve samt en fløjlsjakke tilbyder behagelige strukturelle variationer. Dette skaber en illusion om, at intet er nedenunder uden at risikere lungebetændelse eller grimme svedpletter under armene på din dragt.

Bryllupsdragt

jakkesæt tendenser 2019 elegant herretøj designer bryllups lejligheder catwalk modeshow sort tweed fløjl sløjfe smoking

Brudgomstrends eller outfits til groomsmen er også vigtige tendenser inden for elegant herretøj. For det ultimative inden for sofistikering er den tredelte jakkesæt helt sikkert tilbage i stil til 2019, og stilarterne bliver skarpere end nogensinde. Et fejlfrit skåret og fejlfrit design er ideelt som en stram beklædningsgenstand til bryllupsfesten. Når formaliteterne slutter, og festen for alvor starter, kan du tage jakken af ​​og rulle dine skjorteærmer op for et køligt, selvsikkert og afslappet look. Så at vælge tre -delt jakkesæt bør stå øverst på din brudgom -jakkesætliste.

jakkesæt tendenser 2019 elegant herretøj designer bryllup lejligheder paraply stilfuld moderne afslappet

Fed og lys er modeord for den moderne mand i 2019. For brudgommen eller den bedste mand, der ønsker at bringe deres bedste smag frem og få outfittene til at tale, er levende dragter i lyse farver som lilla, vinrød eller blækblå trend. De skræddersyede dragter er en god mulighed for det look, der tager væk fra de traditionelle gråtoner og blues af en brudgoms tøj.

Dragttendenser lavet af fløjl eller tweed

jakkesæt tendenser 2019 elegant herretøj designer bryllups lejligheder catwalk modeshow grå tweed fløjl

Der er en fin grænse mellem at være cool og ikke være cool, når det kommer til tweed -kostumer. Du kan dog helt sikkert finde den rigtige vej og stil med de rigtige kombinationer. Vælg stramme snit og kontrastfarver for en moderne æstetik. Således kan du give en bryllupsdag mere dynamik og stemning. Skab et iøjnefaldende brudefestlook ved at introducere en række nuancer og stilarter med det.

jakkesæt tendenser 2019 elegant herremode designer bryllups lejlighed plaid vin rød slips grå solbriller håndtaske

Brug det samme stof på brudgommen og groomsmen, men juster stilen og detaljerne. Dette giver dig mulighed for at opnå et stærkt og sammenhængende, men stadig individuelt udseende. Fine kontraster muliggør også en unik styling. Tilpas stilen på din vest med reverserne for et originalt og frem for alt naturligt look. Det handler jo om en stram top-down-pasform lige nu. Lige eller spidse bukseben er et absolut must. Men disse er også nøglen til at replikere pasformen fra taljen og op. En tætsiddende blazer eller anden top, der understreger bryst og skuldre, skaber en maskulin, atletisk silhuet.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål