15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Disse er Tysklands bedste arbejdsgivere i 2019 ifølge den nye LinkedIn -rangering

Med en brugerbase på mere end 610 millioner brugere opretter LinkedIn placeringer for at finde ud af, hvilke virksomheder der er særligt attraktive som arbejdsgivere i visse lande, herunder Tyskland, Frankrig, Australien, Indien og USA. Managementkonsulenter, bilproducenter og e-handelsvirksomheder er øverst på årets “Bedste arbejdsgivere” -liste fra LinkedIn til Tyskland. Populære indenlandske virksomheder som Zalando, Deutsche Telekom og Deutsche Bank dominerer top 10 -listen i 2019, mens mange mærker har forsvaret deres topplacering i sidste års placering. For at oprette listen “Bedste arbejdsgiver” analyserede LinkedIn fire søjler for hver virksomhed, herunder engagement og arbejdsgivers attraktivitet samt medarbejderlojalitet.

Her er Tysklands bedste arbejdsgivere i 2019

Amazon rangerede som 10. bedste arbejdsgiver

10. Amazon

Antal ansatte på verdensplan: 560.000+

Siden 2010 har e-handelsgiganten investeret over 20 milliarder euro i Europa med over 65.000 ansatte fra regionen. Som en international virksomhed har Amazon fire principper, som dets medarbejdere bruger hver dag: Lidenskab for opfindelse, fokus på kunder / konkurrenter, optimering af operationelle processer (operationel ekspertise) og langsigtet tænkning.

Langsigtede medarbejdere i det verdensberømte mærke har en række fordele. I Tyskland inkluderer dette en garanteret lønstigning i de første 24 måneder, medarbejderrabat og pensionsydelser.

Tysklands bedste arbejdsgiver Boston Conculting Group 2019

9. Boston Consulting Group

Antal ansatte på verdensplan: 16.000+

Boston Consulting Group (BCG) blev grundlagt i 1963 og har udvidet sin forretning til mere end 90 byer. Konsulentfirmaet hævder, at flere af dets kunder er blandt de 500 største virksomheder.

BCG bestræber sig på at ansætte folk, der er motiverede til at få varig indflydelse, hvad enten det er gennem de kunder, de arbejder med, eller deres indvirkning på industrier og lokalsamfund.

Tysklands bedste arbejdsgiver Deutsche Bank 2019

8. Deutsche Bank

Antal ansatte på verdensplan: 91.700+

Med det mål at blive den “førende, kundeorienterede, globalt aktive bank”, har virksomheden med hovedsæde i Frankfurt seks værdier, som dens medarbejdere bør overholde: integritet, innovation, partnerskab, kundeorientering, bæredygtig præstation og disciplin.

Deutsche Bank beskriver sig selv som en “eventyrlysten men ansvarlig” långiver og bruger disse principper som en vejledning i arbejdet med aktionærer, kunder, andre medarbejdere og de samfund, hvor virksomheden opererer..

BMW hovedkvarter og museum i Vogelblick i München

7. BMW Group

Antal ansatte på verdensplan: 134.500+

Tyskland er kendt for sine bilproducenter. Det er derfor ikke overraskende, at kun lokale virksomheder er på denne liste. BMW-gruppen består af flere populære mærker, herunder Mini og Rolls-Royce, og opererer i mere end 140 lande. Så der er brug for mange arbejdere for at holde virksomheden i fuld fart. Mens produktion, design og konstruktion spiller en vigtig rolle i de operationelle processer, er der en række ansvarsområder hos BMW, herunder økonomi, logistik, marketing og bæredygtighed, som er særlig eftertragtede af jobsøgende.

Tysklands bedste arbejdsgiver 2019 McKinsey

6. McKinsey & Selskab

Antal ansatte på verdensplan: 30.000

McKinsey & Virksomheden opererer i mere end 130 byer rundt om i verden og arbejder med alle typer organisationer, fra den private sektor til offentlige institutioner til regeringer.

Fordi virksomheden ser sine mennesker som sin største styrke, investerer McKinsey mange penge i faglig uddannelse og karriereudvikling. Mere end $ 200 millioner om året, faktisk! Udviklingsmuligheder til rådighed for medarbejdere omfatter virtuelle læringsprogrammer med kolleger fra hele verden og uformelle mentorer.

Deutsche-Telekom Magenta mærke differentiering

5. Deutsche Telekom

Antal ansatte på verdensplan: 216.000+

Deutsche Telekom er Europas største teleselskab, der betjener omkring 178 millioner kunder i omkring 50 lande. Mange vil straks genkende virksomheden for sit magenta logo i kombination med det karakteristiske “T”. At arbejde hos Telekom byder på mange fordele, f.eks. Fleksible arbejdstidsmodeller, alderdomstilbud, sundhedspleje og endda børnepasning. Som en moderne arbejdsgiver har Deutsche Telekom taget adskillige foranstaltninger og initiativer for at fremme foreneligheden mellem privatliv og arbejde.

Zalando er en eftertragtet arbejdsgiver i Tyskland

4. Zalando

Antal ansatte på verdensplan: 15.500+

Zalando blev grundlagt for kun ti år siden og har udviklet sig til en førende online modeplatform i Europa og en af ​​de mest eftertragtede arbejdsgivere i Tyskland.

Zalando tilbyder i øjeblikket produkter fra omkring 2.000 mærker i sit sortiment og er aktiv i 17 lande. Ikke desto mindre tiltrækker virksomheden medarbejdere fra hele verden. Medarbejdere fra mere end 130 nationer arbejder på Zalando. Virksomheden oplyser, at hver af dem har en stemme og aktivt skriver virksomhedens succeshistorie.

Siemens kontorbygning Træer og blomster i forhaven

3. Siemens

Antal ansatte på verdensplan: 379.000

Siemens er en global leder inden for energi og elproduktion, finansiering, mobilitet og sundhedspleje.

Siemens bestræber sig på at ansætte medarbejdere, der kan tilpasse sig de konstante ændringer i økonomien og samfundet, og som positivt kan klare de dertil knyttede udfordringer. Selvom teknologi er et vigtigt aspekt af Siemens, tilbyder områder som marketing, teknologi, mobilitet og internetsikkerhed også gode muligheder for personlig opfyldelse i dit job.

Daimler automaker group kontorbygning

2. Daimler

Antal ansatte på verdensplan: 298.500+

Uanset om det handler om at udvikle nye teknologier og gøre produkter mere miljøvenlige eller blot at være et skridt foran konkurrenterne – som førende tysk bilproducent handler Daimler om forandring. Mens hovedsædet er i Europa, beskæftiger Daimler mennesker fra over 150 nationer verden over.

Derudover tilbyder Daimler muligheder for internationale opgaver. Virksomheden støtter medarbejdere og deres familier, når de er i udlandet.

SAP softwareudvikler den mest eftertragtede arbejdsgiver i Tyskland

1. SAP

Antal ansatte på verdensplan: 96.000+

SAP indtager førstepladsen i rangeringen – både fra LinkedIn og Glassdoor – og er den mest ønskelige arbejdsgiver i Tyskland. Den tyske softwareproducent investerer hvert år 100 millioner amerikanske dollars i faglig udvikling for at promovere og fastholde sine medarbejdere verden over. Og de gør brug af alle muligheder, såsom fleksible arbejdsforhold, frivillige tilbud året rundt og sundhedsrelaterede ekstra fordele.

Når det kommer til den ideelle kandidat, søger SAP dem, der brænder for forbrugerinteresser, som drømmer i hjertet, og som konstant stræber efter at forbedre deres evner, ifølge sin administrerende direktør, Bill McDermott.

Previous Post
Moderne møbeldesign
Next Post
DIY ideer til at gøre det selv på under en time – 10 interessante instruktioner