15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne møbeldesign

Designet af Artifort

 moderne grøn sofa

Artifort er en moderne virksomhed for Møbel design  i Holland. Det blev grundlagt af Jules Wagemans i 1890, og deres hovedbeskæftigelse var polstring af polstrede møbler. Firmaet blev senere overtaget af hans søn og omdannet til en møbelfabrik. Takket være sin unikke kombination af stil, kvalitet, komfort og innovation blev fabrikken kendt over hele landet. I 1928 fik virksomheden også sit navn Artifort ændret. Navnet kommer fra det latinske ord ars / art / og fortis / strong og integrerer ordet komfort.

Moderne møbeldesign

elegant hvid stol

En innovativ designidee er brugen af ​​stoffet Epeda, et materiale, der derefter blev brugt til madrasser og autostole. Artifort erkendte dets potentiale og fandt en ny applikation i deres Møbel design  – De brugte det i stedet for halm, hestehår eller kapok som fyld til møblerne. Epeda -interiøret har en ophængning, der kun består af en ståltråd. Takket være dette fremtidsorienterede design, på den ene side, spares produktionstid, og på den anden side er det mere behageligt og mere holdbart.

Innovativt møbeldesign fra Holland

elegant sofa med et moderne design

Takket være deres patenter er Artifort nu et solidt og verdensberømt firma. Det er for hende Møbel design populær og tilbyder moderne samlinger til stuen og spisestuen. Fokus er på sofa- og stolsamlinger. De tilbyder klassiske sofaer som Manhattan eller Mare, men også interessante farvede designs som ABCD, Bird og Isobel. Stolene tilbydes også i forskellige farver og designs. Du bør helt sikkert nævne Key, Little Tulip, Apollo og Butterfly – de er kun en lille del af Artiforts fremragende samlinger. Hvert møbel skaber en unik atmosfære. Virksomheden tilbyder også barstole, skabe og borde.

Af K.H. Christova

Spændende møbeldesign fra Holland – stol

interessant moderne stol

moderne lilla sofa til stuen

moderne lilla sofa

moderne lilla stole til stuen

lilla og hvid hule til stuen

elegant moderne stol til kontoret

elegant stol med et moderne design

 

15 ideer til udendørs møbeldesign som et spændende blikfang i haven

Previous Post
Glas tagsten som et effektivt tagsystem, der genererer elektricitet
Next Post
Konvertering af en blomsterpotte til et sidebord til haven – DIY konstruktion idé