15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Konvertering af en blomsterpotte til et sidebord til haven – DIY konstruktion idé

Vend urtepotter til et sidebord. Drik cocktails i haven

Vi elsker det flotte koncept at finde et godt nyt formål med de gamle ting. Især når den nye idé er så smart, at den inspirerer os til at implementere den med det samme. Sådan er tilfældet med dette dejlige DIY -projekt, How to Make One Urtepotter i sidebord konverterer.

Konverter en gammel blomsterpotte til et sidebord

keramisk planter ny idé lave sidebord have

For et par måneder siden flyttede Skaberens nabo ud og smed en stor keramikplanter. Hun vidste, at den store urtepotte var smuk og værd, derfor reddede hun den! Hendes haveterrasse var allerede fuld af blomstrende plantager, men nogle sideborde manglede. Som et resultat ændrede hun det Urtepotter i sidebord på få minutter! Designet er dekoreret og personliggjort med smukke muslingeskaller.

Materialerne er meget enkle og ikke så dyre. En stor urtepotte, swimmingpools filter sand, muslingeskaller eller andre dekorationer, en rund bordplade af glas og nogle glidestoppere.

hurtigt omdanne blomsterpotten til et sidebord

Blomsterbaljer konverterer sidebord til fyldt sand

Fyld urtepotten med poolfiltersand. Det er billigt, rent og meget hvidt. Du kan bruge den samme type til dine vaser eller andre arrangementer. Du kan kun tilføje farvet dekorativt sand eller granulat øverst. Det er ikke en billig idé for hele plantemaskinen, da den er for stor.

samling af skaller diy konstruktion idé sidebord have dekorere

Saml derefter (eller køb) smukke marine dekorationer som muslingeskaller, søstjerner, havglas osv. Dette er hvad du kan bruge til at dekorere toppen af ​​bordet. Som dekoration skal du altid prøve at bruge elementer, der fremkalder en hukommelse i dit sind. Det gør din dekoration meget mere meningsfuld og sentimental. Du kan også involvere dine børn i projektet ved at lade dem arrangere muslingeskallerne og tegne et sødt hjerte med fingrene.

Urtepotte sidebord Konverter Diy Idea Muslingeskaller Sandglasplade

Det næste trin er at fastgøre 4 selvklæbende gummifødder til toppen af ​​urtepotten. Nu er det tid til at lægge din glasplade ud! Det, vi elsker, er, at du kan ændre elementerne for hver sæson. Gennemfør denne smukke DIY -idé i dag og nyd en forfriskende drink i haven.

Urtepotte glasplade sidebordshave

Blomsterkar sidebord diy gummi besat glasbord

Urtepotte sidebord Konverter Diy Idea Muslingeskaller Sandglasplade

Ideen er fra Kim Wilson / sand&Sisal

Previous Post
Moderne møbeldesign
Next Post
DIY ideer til at gøre det selv på under en time – 10 interessante instruktioner