15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY ideer til at gøre det selv på under en time – 10 interessante instruktioner

DIY ideer-gør-det-selv-pusle-ideer-instruktioner-kreativ

Kreative sind har altid brug for nye job, den næste udfordring. Og når dagene bliver lidt kortere, og vejret udenfor ikke er så frodigt, er det det rigtige tidspunkt for kreative fritidsaktiviteter. Udførlige projekter tager meget tid, og du mister ofte din passion for dem. På grund af dette har vi 10 spændende DIY ideer udvalgte, der har brug for mindre end en times fremstillingstid, og de nyttige materialer kan normalt findes i hver husstand. Få nogen til at smile med en hjemmelavet gave eller forskøn dit hjem med en af ​​de næste håndværksideer.

DIY ideer, der tager mindre end en time og får nogen til at smile

DIY ideer-skammel-ikea-leg køkken-maleri

Hver lille pige drømmer om et legekøkken, hvor hun imaginært kan tilberede lækker mad. Børn mister dog hurtigt interessen for legetøjet. Igen og igen koster nyanskaffelser ikke kun mange penge, de fylder også meget. Gem de to, og design et fantasifuldt legekøkken fra en trinstol. Det er ønskeligt for det fejlfrie udførelse, at taburetten er lavet af træ. Den på billedet fås fra Ikea til omkring 13 euro. Der er stadig brug for en metalkurv, som skal være lidt smallere end taburetten, og som kan bruges som skuffe. Vandbaseret maling, samt hvilke køkkenredskaber der også bruges.

Hurtige DIY ideer – # 1 tinker legekøkken ud af en Ikea skammel

diy-ideer-leg-køkken-dig selv.make-ikea-skammel

Mal de to trin i enhver farve – grå giver mening, men behøver ikke. Du monterer trådkurven som en skuffe under det første eller andet trin. Kurven skal svare nøjagtigt til afstanden mellem de to skammelben. Skru to smalle strimler, som skinner, på hver side for at gøre det muligt at skubbe skuffen ind og ud. Monter kroge til køkkenhåndklæder og redskaber. Du er også velkommen til at designe en lille køkkenvæg fra brugte skabsfronter, smalle hylder lavet af lameller og fikse alt på bagsiden. Hvis barnet mister lysten til det, skrues alt af og borhullerne fyldes med træsæt.

Sjove gør -det -selv -ideer – # 2 toiletrulleholder dinosaur

DIY ideer -toilet-papir-holder-sjov-dinosaur-farverig

DIY -ideer skal få dig til at smile så meget som muligt og være sjov. Den næste DIY -idé er præcis sådan – at lave en toiletrulleholder. Det eneste du har brug for er en dinosaurfigur og farve, gerne i form af en spray. Du kan finde dinosauren i legetøjsbutikken eller bruges på loppemarkedet. Kig efter præcis en Brachiosaurus -dinosaur, der er perfekt til en holder på grund af sin ekstremt lange hals.

Farvelægning af en dinosaurfigur fra Brachiosaurus

diy-ideer-toilet-papir-holder-tinkering-instruktioner-dinosaur

Vask nu plastikfiguren omhyggeligt og behandl overfladen med neglelakfjerner for delvis at fjerne glansen af ​​den originale farve. Derefter kan du sprøjte i enhver farve, for eksempel blå. Vær opmærksom på hudens ben og folder, hvilken farve er svær at komme til. Lad det tørre helt i 12 til 24 timer og læg det pænt på toiletvandstanken.

DIY ideer med en vintage flair – # 3 Fotoholder lavet af tekande låg 

diy-idéer-fotoholder-tekande-låg-vintage-porcelæn

Gamle porcelæn og keramiske tekander er desværre ikke så populære i husstanden i dag som dengang og samler normalt støv på en hylde. men store ting kan pilles med i mindre end en time. Tekande låget bliver en vidunderlig fotoholder eller et navneskilt til f.eks. En teselskab. Alt du skal bruge er wire, som du vikler rundt om knappen på låget flere gange og derefter foretager yderligere to omgange opad. I den resterende tekande tilføjes en lille pude, vat eller svamp dækket med stof og opret en dekorativ pude.

Nyttige DIY -ideer, der hurtigt kan realiseres – # 4 krydderiholdere lavet af grødglas

diy-idéer-krydderi-stå-grødglas

De resterende grødglas kan bruges virkelig smarte i køkkenet. Lav selv en krydderiholder, som valgfrit kan monteres direkte på køkkenvæggen eller på en tallerken. For det første rengøres alle babymadskrukker omhyggeligt, etiketterne fjernes, og om ønsket sættes der dekorative bånd på dette tidspunkt. Du skruer lågene på skruekrukkerne på den valgte overflade med et hul på 7-10 mm mellem dem, så du kan bruge dem korrekt bagefter. Et klistermærke er fastgjort til bunden af ​​hver grødkrukke, og krydderiet er mærket på det. Klip selv klistermærker ud af selvklæbende film.

DIY ideer til at gøre det selv på under en time – # 5 Kurv lavet af avis

diy-idéer-kurv-avispapir-instruktioner-fletning-dekoration

Genbrug af papir ses som upcycling, og det er at sætte pris på at skabe noget smukt til hjemmet af brugte papirprodukter som avispapir eller emballage. Kurve bruges i næsten alle områder af hjemmet. Man kan hurtigt væves af strimler af gammelt papir. Alt du behøver er en lineal og papir. Hvis det er relativt tykt og rivefast, som pap, kan det skæres i strimler. Ellers foldes strimlerne ud af flere lag papir. En passende bredde på strimlerne er 1,5-2 cm, og længden bestemmes afhængigt af kurvstørrelsen.

Væv en kurv af papirstrimler – vejledning

diy-ideer-papir-kurv-vævning-instruktioner-dekoration

I billedstudiet viser bloggeren fra Fall for DIY, hvordan man væver en lille kurv ud af papir. Kurven ligner en terning, og som sådan har den sider af samme størrelse. Det betyder, at strimlens længde skal være tre gange bredden af ​​den sidste kurv. I denne forstand, hvis en strimmel er 2 cm bred og kurvens bund er 10 x 10 cm, skal en papirstrimmel være 30 cm +. Videoen herunder viser tydeligt, hvordan det fungerer. Du er velkommen til at bruge forskellige papirer, hovedsageligt disse er af samme tykkelse.

Video tutorial om affaldsvævning

Enkle DIY -ideer til smukt interiør – # 6 lav et billedeDIY-ideer-lav-din-egen-polstring-stof-betræk

Hvis du ikke selv er kunstner, betyder det ikke, at du ikke selv kan oprette et billede. Et interiørbillede er ikke nødvendigvis malet eller tegnet i hånden. Ofte placeres et ekstremt attraktivt stof med et usædvanligt mønster i en ramme og dekorerer stuen eller gangen. En vigtig forudsætning for et vellykket kunsthåndværksprojekt er, at ornamenternes farver og stilarter afspejles i resten af ​​interiøret. Når du har valgt et passende stof, skal du fugte det lidt og bruge en håndtacker til at dække en billedramme med det og hænge det på væggen.

Kreative DIY ideer – # 7 lav din egen smykkeskrin

diy-ideer-bog-smykker-æske-vejledning-vintage-let

En gammel bog med et smukt omslag bliver til en vidunderlig, romantisk smykkeskrin. Dette gør en vidunderlig gave, der også kan tilpasses. Måske for en elsket, der kan lide klassisk litteratur. Find hans yndlingsroman til ham, og mærk bogen sådan. Til håndværksprojektet skal du bruge en bog, skærekniv og trælim. Først bestemmer du en ramme med en blyant, normalt falder den mærkede del ud, og det blotte papir forbliver på hver side.

DIY ideer med cirka 1 times håndværkstid – hul bogen ud 

diy-ideer-bog-udhulning-ud-dekoration-smykker-kasse-tinkering

Ved hjælp af skærekniven behandles alle sider trin for trin på en sådan måde, at bogens indhold er helt udhulet. Påfør nu gradvist tynde lag trælim og lad tørre. Det fungerer meget enkelt, kun tørringen af ​​limen kan tage tid. Det er imidlertid særligt vigtigt for produktet at være stabilt og robust i sidste ende. I sidste ende kan du give smykkeskrinbogen en titel.

Mode DIY ideer til at efterligne – top trend kvaster

diy-ideer-mode-tilbehør-tinker-kvaster-læder-garn

Kvastene er i øjeblikket en toptrend og pryder alle dele af kvinders garderobe. Som vedhæng på tasken, som et dekorativt element på sko og tøj, op til smykker, er der forskellige variationer lavet af garn, perler eller læder. Afhængigt af situationen er det ene materiale mere egnet til formålet end det andet. For smykker er det fornuftigt at vælge mere sarte, ædle udseende materialer, såsom silketråd eller rocailles, som er gevindskåret på denne måde.

Effektive DIY ideer – # 8 kvast lavet af garn

diy-idéer-kvast-garn-seber-gør-instruktioner

En garnkvast er let at lave ved hjælp af en blyant som hjælpemiddel. Først vikles garnet om din hånd, indtil den ønskede volumen er opnået. For mindre kvaster, skal du bare vikle omkring 2-3 findere. Pin derefter på den ene side med stiften og knyt tæt under den og ovenpå også. Præcis det er vist på billedet ovenfor. Skær det indpakkede garn fra hinanden på undersiden.

Hurtige og nemme DIY ideer – # 9 Fashion nøgleringe

diy-idéer-tinker-kvast-læder-nøglering

En kvast som vedhæng, der hænger på posen eller på nøglen, ser elegant ud. Da området er udsat for væsentligt flere krav, er det tilrådeligt at vælge et robust materiale. Læder, ruskind eller imitation er fantastisk velegnet til dette. Alt du behøver er et lille rektangulært stykke, et øje, en vedhængsring og dobbeltsidet tape.

Lav en kvast af læder som vedhæng 

diy-ideer-tilbehør-nøglering-læder-kvast-tinker

Skær læderstykket i frynser ned til den sidste tomme. Lad det hele stå og medbring en strimmel dobbeltsidet tape. I begyndelsen af ​​læderstykket skal du fastgøre et øje med en nål og tråd. Rul nu op til enden af ​​læderet, og bind derefter vedhængsringen.

Moderne DIY ideer – # 10 jeanslomme

DIY-ideer-jeans-taske-gør-det-selv-instruktioner

At sy en taske selv er normalt ikke så let. Det er ikke en let opgave for amatørkloakker eller begyndere. Eller? Tasken fra det næste håndværksprojekt er kun syet på gulvet. Det eneste du skal bruge er et par jeans, i det mindste benet og et smalt bælte. Symaskine er ønskeligt, men også ikke nødvendigt. Nu til arbejde!

Funktionel jeanslomme gjort let 

diy-idéer-sy-jeans-taske-simple-instruktioner

Skær buksebenet af jeansene, afhængigt af hvor stor du vil have lommen. Sy sammen på undersiden for at skabe bunden af ​​posen. For at binde skal du fastgøre det smalle bælte i hånden, som binder posen som en rem nedefra og oppefra. Når posen er lukket, dannes en slags låg, som rulles og fastgøres med remmen. Det positive ved denne tasketype er, at den kan variere i størrelse.

Previous Post
Disse er Tysklands bedste arbejdsgivere i 2019 ifølge den nye LinkedIn -rangering
Next Post
Gratis Filofax -skær + skillevægge, klistermærker og co. Til udskrivning