15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gratis Filofax -skær + skillevægge, klistermærker og co. Til udskrivning

Filofax indlægssåler ideer-a5-personlig-dekoration-tilbehør

Dagslister, månedslister, til skole, til arbejde, indkøbslister … Denne trend er ikke noget nyt for den typiske opgaveliste. Men en ting er sikkert: Filofaxing -hypen bringer lidt farve ind i hverdagen og giver alle mulighed for at være kreative! Derfor købes alle former for papirvarer, washi -bånd, klistermærker, sedler osv., Så alt er pænere og klarere. Ud over grundmaterialet til filofaxning tilbyder vi dig nu et par Filofax -skær, skillevægge og klistermærker, som du kan downloade gratis og selv udskrive.

Hvilke Filofax indsatser passer?

Filofax indlægssåler som-dimensioner-a5-personlige

Hvad er forskellen mellem en Filofax Personal Planner og en Kikki K Organizer? Hvad er dimensionerne på A5? Ved hjælp af dette praktiske bord kan du hurtigt finde svarene på disse spørgsmål. Her er de mest populære papirstørrelser og -størrelser, samt nogle af de mange forskellige mærker af arrangør.

A4A5PersonalPocketMini
210 mm x 297 mm 148 mm x 210 mm 95 mm x 171 mm 81 mm x 120 mm 67 mm x 105 mm
Filofax A4 A5 personale Lomme Mini
Kikki K. Stort personale medium
Franklin Covey Klassisk 140×216 mm
Kate Spade personale Lomme
Marion Smith A5 personale
Dokibook Stor Lille
Enkle historier A5
Mulberry Planlægger Lomme bog
Van der Spek A5 Standard Junior Mini

* Personal og Compact er af samme størrelse, kun ringene på Compact er lidt mindre og kan derfor indeholde færre ark papir.

Filofax indsats – en uge pr. Side

Filofax indlægssåler -personlige-pastel-farver-ugens dage-bikage mønster

Aftaleplanen bruges også mere og mere som en dagbog, hvor du kan skrive øjeblikke til hverdagsprocesser eller særlige begivenheder skriftligt, så du kan læse og genopleve dem igen og igen. Hver side skal derfor være kærligt dekoreret efter stemningen.

Filofax Personligt indlæg i sort og hvid

Filofax indsætter personlige-print-dage-i-ugen-honningkage-mønster-sort-hvid

Hvis du først vil prøve princippet om filofaxing, ville det være bedre ikke at købe så mange papirvarer på forhånd. Udskriv nogle af de indsatser og klistermærker, der er præsenteret her, og find ud af, om du virkelig har nerve, tid og lyst til at gøre det. Bemærk venligst: Filofaxing er smitsom! Og dekorationsvanvid stopper aldrig!

Huskelister og noter

filofax-indsætter-personlige-til-gør-liste-noter

Find ud af, hvilken papirstørrelse der passer til din planlægger, og udskriv billedet i henhold til disse dimensioner. A5 kan udskrives sådan: Når du udskriver, skal du klikke på “Indstillinger” for at åbne printermenuen. Indstil papirformatet til A5, og fyld også printeren med papir i A5 -størrelse. Klik også på “Tilpas side” for at tilpasse udskriftsjobbet til det ilagte papir.

Du kan også udskrive de små symboler og motiver i enhver størrelse. Det er bedst at bruge klæbende papir. Alternativt kan du klippe motivet ud med en saks og stikke det i planlæggeren med en limpind.

Seje motiver og lyse farver

filofax-indlægssåler-personale-kat-til-huskeliste-mandag

Ud over kalenderindsatserne, som organiserer og strukturerer hver dag perfekt, er der også andre skær, der kan bruges i Filofax. Skillevægge er for eksempel skillevægge i planlæggeren, der adskiller de forskellige sektioner fra hinanden. Rigtige filofaxere laver deres egne skillevægge ud af pap eller udskriver billeder som denne. Du kan også laminere de selvfremstillede skillevægge, så de er mere stabile og ikke går i stykker så hurtigt. Motiverende billeder og ordsprog er perfekte som motiver til delerne.

Pusheen -motiver

filofax-indlægssåler-personale-print-kat-dage-i-ugen-pusheen

Der er ingen grænser for dekoration af Filofax. For hver uge kan du vælge en bestemt dekorationsstil som vintage eller et bestemt farveskema som sort og hvid. Det er dog pænere, hvis venstre og højre side visuelt matcher hinanden. De månedlige indbetalinger kan også farvekoordineres med sæsonen. Strimmelelementerne og klistermærkerne er perfekte til at markere individuelle punkter i kalenderen eller blot mellem de enkelte dagskasser.

Fjern stress med farvelægningsbilleder

filofax-indlægssåler-farve-stress-relief-blomstermotiv

Farvelægningssider til voksne er også perfekte som Filofax -indsatser. De vidunderlige antistress-farvelægningssider garanterer afslapning fra en vanskelig dag. Nyd et par rolige timer mellem aftaler!

Filofax indlægssåler til ernæring, sport og hobbyer

filofax-indsatser-A5-print-to-do-list-green-notes

På kalenderindlæggene kan du skrive ned, hvad du kan lide, såsom kommende aftaler, opgaver, telefonopkald, du skal foretage eller ideer til mulige DIY -projekter. Dine interesser og hobbyer kan også komme til udtryk på de andre sider. Aftalekalenderen kan også bruges som ernærings- / træningsdagbog, kogebog eller vægttabsguide.

Filofax som maddagbog – skabelon i pink

filofax-indlægssåler-A5-ernærings-dage i ugen-pink

Rul ned og opdag de vidunderlige Filofax indlægssåler, der er tilgængelige for dig gratis! Udskriv de fede designs og dekorér siderne i din planlægger for at give det et personligt præg!

Filofax som maddagbog – skabelon i grønt

filofax-indsatser-A5-madlavning-ernærings-dage i ugen-grøn

Hvis du vil designe en Filofax for første gang, er det værd at overveje, hvad du vil beholde i den, og vælge dine Filofax -skær derefter. Det er bedst at kun bruge en Filofax, så du har alt på ét sted. Og frem for alt bør Filofax opfylde dine forventninger, så du også kan have det sjovt med at udfylde, designe og dekorere. Hav altid din assistent med dig, og behold ting, som du ofte skal have ved hånden. Det er for eksempel rejsebilletter, adgangsbilletter eller måske endda frimærker. Når du har besluttet, hvad der præcist skal gå til i din organisator, kan du kategorisere de enkelte områder med de forskellige farver og vælge det rigtige Filofax -indlæg i overensstemmelse hermed.

Søde blomstermotiver – kalenderindsats fra søndag til onsdag

filofax-indlægssåler-personale-fri-print-dage-i-ugen

Opret f.eks. En ugentlig oversigt over den aktuelle uge. Du er velkommen til at markere de besatte tider. På denne måde kan du altid få et overblik over, hvilke perioder der stadig er åbne, og hvad du muligvis stadig kan planlægge. Hvis du vil have et enkelt og overskueligt indlæg til din ugekalender, kan det øverste være en god idé for dig. De små blomster pynter dine noter og får kalenderindsatsen til at se farverig og munter ud. Du er også velkommen til at oprette huskelister, så du altid holder øje med, hvilke opgaver der stadig skal udføres. På denne måde vil stress sjældent opstå, og du kan ganske enkelt afkrydse alle pligter en efter en uden at glemme en vigtig opgave.

Kalenderindsats fra torsdag til lørdag

filofax-indsætter-personale-print-torsdag-lørdag

Din arrangør vil naturligvis ikke kun indeholde lister over opgaver. Du vil måske også oprette en særlig belønningsafdeling, som du kan glæde dig over. Hver af os har nogle gange opgaver, som vi ikke kan lide at udføre, og af denne grund bliver vi ved med at udsætte os. En belønningsindbetaling vil helt sikkert stimulere dig til at blive ved eller få tingene gjort så hurtigt som muligt. En anden god idé ville være at lave en liste over dine egne ønsker, langsigtede mål og årlige mål. Hvis du gerne vil gøre dette afsnit endnu mere detaljeret, kan du også definere kvartals- og månedlige mål. Måske nedskrive dine næste rejsedestinationer og spare på dem. Hvis du virkelig kan lide noget, du ikke har råd til i øjeblikket, kan du give det videre til din familie som en idé til din fødselsdag, jul eller en kommende særlig lejlighed.

Huskelisteindsæt

filofax-indsætter-personale-print-to-do-list-rød-grøn

Er det nogensinde sket for dig, at du skal få gaver og bare ikke kan huske, hvad et familiemedlem eller en god ven ønsker til en fødselsdag? Det er ofte sådan, at vi under en samtale pludselig finder på noget, som en god ven virkelig kunne lide. Filofax -indlæg til gaveideelisten er et nyttigt og værdifuldt afsnit i din kærligt organiserede dagbog, som ikke kun vil gøre dig lettere, men også vil bringe stor glæde til de mennesker, du elsker.

1 side / 1 uge

filofax-indlægssåler-personale-print-dage-i-ugen-blomst

Du er også velkommen til at udstyre din arrangør med Filofax -skær, hvor du kan notere nye internetadresser eller yndlingsbutikker. Man snubler igen og igen over store netbutikker, der tilbyder ekstraordinære ting af høj kvalitet. Når du så har tid, kan du vende tilbage og gennemse de respektive butikker eller se nærmere på websteder. Hvis du finder nye butikker i byen, kan du også notere dem i Filofax og besøge dem igen på et senere tidspunkt.

Orange og pink som humørløftere

filofax-indlæg-personale-print-i-ugens dage-orange-pink

Hvis du i øjeblikket tager dig af din kost eller måske har ændret din kostplan grundlæggende, kan du muligvis føre en ernæringslog med de rigtige Filofax indlægssåler. Skriv måske ned, hvad der stod på din madplan på en bestemt dag. Du kan også oprette en ugentlig eller månedlig oversigt, hvor du kan overvåge dine fremskridt. Mulige nyttige underinddelinger med Filofax -puderne ville være kost, vægt og motion. Dekorer dette afsnit, så du kan huske dine mål og føle dig ordentligt motiveret.

Ugedagskabelon – Fra søndag til onsdag

filofax-indlæg-personale-dage-i-ugen-pastel-farver-print

Ugedagskabelon – Fra torsdag til lørdag

filofax-indsætter-personale-print-dage i ugen

Filofax indsats 

filofax-indlægssåler-personale-pastel-farver-fri-print

Skillevægge

filofax-indsatser-A5-Divider-sommer-blå-sildebensmønster

filofax-indsatser-A5-divider-dot-mønster-orange-print

Kvindens ansigt i akvarel look

filofax-indlæg-A5-Opdeler-kvinde-blomster-akvarel-look

Motiverende ordsprog

filofax-indsatser-A5-Opdeler-blomster-forår-akvarel-look

Design i gul og sort

filofax-indsatser-A5-Divider-sort-gul-print-sommer

Aztec -motiver

filofax-indsatser-A5-print-divider-dream catcher-sort-guld

Ordsprog til kaffeelskere

filofax-indsatser-A5-Print-kaffe-ordsprog

filofax-indlæg-A5-Opdeler-Billede-Træ-Kaffe-ordsprog

filofax-indsatser-A5-Opdeler-motivation-siger-blomster

filofax-indsatser-a5-divider-vintage-look-striber

Klistermærker til at printe og klippe ud

filofax-dekorere-klistermærker-print-te-fest-pastelfarver

filofax-dekorér-motiver-tryk-kage-te-kaffe-slik

filofax-dekoration-kvinder-pink-pink-bogmærke-noter

filofax-dekorere-noter-noter-kaffe-pink-brun-kaffe-tema

filofax-dekorere-alice-eventyrland-motto-udskrivning

filofax-dekorere-print-kvinder-ting-pink-sort

filofax-dekorere-print-klistermærker-vintage-kontorartikler

filofax-dekorere-mini-symboler-print-ernæring-sport

filofax-dekorere-indkøbsposer-grøntsager-skabelon-print

filofax-dekorere-spise-fast-food-udskrive

filofax-dekorere-motiver-donuts-farverige-skabelon-print

filofax-dekorere-fitness-sport-motiver-øvelser-skabeloner

filofax-dekorere-camping-symboler-mini-print

filofax-dekorere-fødsel-baby-dreng-ting

filofax-dekorere-fødsel-baby-pige-pink-ting

filofax-dekorere-fødsel-baby-pige-pink-vintage-stribe-ramme

filofax-dekorere-fødsel-dreng-stribe-ramme-noter

filofax-indlæg-A5-sort-guld-rød-blomster-

filofax-dekorere-strimler-bogmærker-violet-grønt-guld

filofax-dekorere-efterår-farver-noter

filofax-dekorere-pastel-farver-lilla-pink-bogmærke-blomster

filofax-dekorere-skabeloner-print-fri-rose-kobber-grøn

filofax-dekorere-klistermærker-bogmærker-rose-guld-sort

filofax-dekorere-sedler-klistermærker-sort-guld

filofax-dekorere-klistermærker-guld-sort-nytår

filofax-dekorere-påske-skabeloner-print

filofax-dekorere-sommer-farverige-noter-klistermærker

filofax-dekorere-sommer-motiver-tryk-fisk

filofax-dekorere-skabelon-lurvet-chic-vintage-print

filofax-dekorere-bogmærker-deco-jul-grøn-røde-striber

filofax-dekorere-washi-tape-bogmærke-drop-former-farverige

Previous Post
Moderne bolig Itatiba af RoccoVidal P + W
Next Post
Japansk æggekage – Forbered en traditionel ægret i fire variationer