15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Artemisia annua i testfase som aktiv ingrediens mod coronavirus

Forskere fra Max Planck Institute bekræftede for nylig, at ekstrakter fra Artemisia Annua-planten er effektive mod SARS-CoV-2 og coronavirus. I tæt samarbejde med virologer fra University of Berlin har forskere og kemikere vist i laboratorieundersøgelser, at vandige og ethanoliske ekstrakter af det specielt dyrkede årlige krusurt er aktive i SARS-CoV-2. Det handler om det fytokemiske ekstrakt artemisinin fra planten Artemisia annua, som har vist sig at være effektiv.

Virkning af Artemisia Annua

planteekstrakter fra artemisia annua til test i laboratoriet af forskere mod coronavirus

Detaljerede kliniske forsøg med mennesker for at teste effektiviteten af ​​te og kaffe, der indeholder Artemisia annua og anti-malaria-lægemidlet artesunate, er også ved at blive testet til sådanne medicinske formål. I tusinder af år har naturopater brugt urtemedicin i Asien, Afrika og Sydamerika til behandling af infektionssygdomme. Derudover kan det årlige krusurt faktisk være en succes i behandlingen af ​​febersygdomme, herunder coronavirus, en potentiel terapi.

mand holder urtepotteplante etårig krusurt som en aktiv ingrediens mod sars cov 2

Forskerne udvinder fytokemisk artemisinin mod Sars-CoV-2 fra denne plante som grundlag for de kombinationsbehandlinger mod malaria, der anbefales af Verdenssundhedsorganisationen. Medicin anvender disse til millioner af voksne og børn hvert år med få eller ingen bivirkninger. Brugen af ​​Artemisia Annua som malariabehandling fremmes som en naturlig kombinationsbehandling for infektioner. I betragtning af bekymringer om udviklingen af ​​resistens over for sådanne lægemidler har WHO imidlertid udtrykkeligt frarådet deres anvendelse.

forskningsresultater

videnskabelig undersøgelse artemisia annua effekt mod covid-19 årlig krusurt plante test fase

De tyske forskere ønskede at finde ud af, om Artemisia Annua-ekstrakter og rent artemisinin med beslægtede derivater og blandinger deraf kunne være effektive mod COVID-19-virussen. Disse lægemidler ville være attraktive kandidater til genbrug, fordi de har en fremragende sikkerhedsprofil, er let tilgængelige, hurtigt skalerbare og relativt billige.

Coronavirus -celler formerer sig i blodsars cov 2

Prof. Dr. Peter H. Seeberger, der gennemførte undersøgelsen sammen med Dr. Initieret og overvåget af Kerry Gilmore, sagde teamet, efter at have arbejdet med årlige mugwort -forbindelser, blev bekendt med planternes interessante aktiviteter mod mange forskellige sygdomme, herunder en række vira. På grund af dette mente forskerne, at det var værd at studere denne plantes aktivitet mod COVID-19.

Gartner undersøger artemisia annua blade årlig mugwort effekt som en te i kombination med kaffe

Bladene fra en dyrket frølinje dyrket i Kentucky, USA, gav den bedste antivirale aktivitet, når de blev ekstraheret med absolut ethanol eller destilleret vand. Tilsætning af ethanoliske eller vandige ekstrakter før virustilsætningen førte således til en signifikant reduceret dannelse af plak. Derudover viste ethanolekstraktet fra Artemisia Annua og kaffe sig at være meget aktivt. Artemisinin alene viste imidlertid ikke meget antiviral aktivitet.

Medicinske perspektiver for Artemisia Annua

Te i glas fra årlige krusblomster

Klaus Osterrieder, professor i virologi ved universitetet i Berlin, var overrasket over, at planteekstrakterne fungerede betydeligt bedre end rene derivater fra artemisin. Tilsætningen af ​​kaffe øgede aktiviteten yderligere. For at teste Artemisia Annua-effekten på COVID-19 har teamet startet kliniske undersøgelser af mennesker med te. Artesunate, et artemisininderivat til behandling af malaria, bruges også i en klinisk testfase. Forskerne er begejstrede for at fortsætte deres samarbejde om at studere planten som en potentiel behandling for patienter med COVID -infektioner. Du kan læse mere om forskningspapiret her Læs.

Previous Post
Moderne møbeldesign
Next Post
DIY ideer til at gøre det selv på under en time – 10 interessante instruktioner