15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Drejelig lænestol af læder – 20 modeller til fuldstændig afslapning

Drejelig lænestol-læder-relax-lænestol-rejer-COR-blikfang-skammel-gul

Komfortable lænestole er en god idé, når du har lyst til at slappe af uden at miste elegancen og stilen i dit interiør. Der er utallige modeller lige fra puristisk design til matchende varianter til vintage -stilen samt moderne designs. Materialet kan også variere, men hvad er mere elegant end godt gammelt læder? Vi vil forsøge at give dig et indblik i den følgende liste med 20 imponerende eksempler på en Drejelig lænestol af læder At forsyne.

1. Drejelig lænestol lavet af læder “Rejer” af Cor

Drejelig lænestol-hvid-justerbar-Rejer-Cor-nakkestøtte-ergonomisk-design

Du vil blive forelsket i denne drejelige lænestol lavet af læder ved første øjekast. Det imponerende design kombineres med en behagelig siddeoplevelse. Når du har prøvet det, vil du ikke undvære det. Udover lænestolen er der også en skammel til at sætte benene op på.

2. Soho Eye Ball drejelig lænestol af læder

Drejelig lænestol lavet af læder-Soho-øje-kugle-aluminium-brun-læder-metallisk-look

Hvis du leder efter et ekstravagant møbel, er denne drejelige lænestol af aluminium og brunt læder lige noget for dig. Det minder om et æg, og du har sikkert lagt mærke til det i mang en Hollywood -film.

3. Hangout lænestol fra Bretz

Drejelig lænestol-med-høj-ryg-blå-Hangout-Bretz-levende drømme

Denne luksuriøse lænestol i læder har også en skammel. Dens form giver maksimal komfort og dets brune læder emmer af elegance. Vippefunktionen, der kan indstilles i flere faser, sikrer, at hver gang du sætter dig ned, er en god oplevelse.

4. Drejelig lænestol af læder “Imola” af BoConcept

moderne-drejelig lænestol-fremstillet af læder-brun-nakkestøtte-Imola-BoConcept

Imola drejelig lænestol tilbydes af producenten i forskellige farver og eventuelt lavet af stof eller læder.

5. “Gerard High” lænestol

gerard-drejelig-lænestol-moderne-design-armlæn-læder-betræk-farve-udførelse

Det elegante design af denne imponerende læder drejelige lænestol er virkelig tidløs. Pladebunden er lavet af krom. Siddende og liggende stilling kan justeres efter din ønskede position. Det samme gælder for nakkestøtten. Den læder drejelige lænestol designet af Johannes Foersom og Peter Hiort Lorenzen skaber en ægte følelse af luksus.

6. DIVA drejelig lænestol i hvidt læder

klassisk-drejelig lænestol-fremstillet af læder-hvide-armlæn-Willi-Schillig-DIVA

Producenten Willi Schillig er kendt for sine lædermøbler i høj kvalitet. Denne drejelige lænestol af læder imponerer med et enkelt, men elegant design, som blandt andet det luksuriøse hvide læder bidrager til.

7. Designer drejelig lænestol fra Kare Design

Design stol-høj lænestol-drejelig stål stel-Spacelab-vintage-KARE-DESIGN

Kunne du tænke dig at bare sætte fødderne op og slappe af efter en hård arbejdsdag eller en lang gåtur? Så er denne lænestol lige noget for dig. Det er ikke kun ekstremt behageligt, men imponerer også med et fantastisk design.

8. Smartville lænestol fra BoConcept

Drejelig lænestol lavet af læder-Smartville-Bo Koncept-armlæn-ergonomisk

Lænestolen har drejelig og vippefunktion. Læderet fås til gengæld i forskellige farver. Opfrisk dit interiør med dette smykke.

9. Læder drejelig lænestol fra Red Stitch

sort-drejelig-lænestol-hvilestol-lavet af læder-Marico-Mulders-Leder-von-Red-Stitch

Designet stammer fra den hollandske designer Marico Mulders. Og lænestolen ser ikke bare vidunderlig ud, men byder også på hyggelige stunder, hvor du f.eks. Kan læse en bog. Læderet er også vokset. En lænestol, der er investeringen værd!

10. Orea lænestol af Jori

Drejelig lænestol lavet af læder-Orea-af-Jori-armlæn-træ-imitation-moderne

Den drejelige lænestol af læder giver den bedste sidde- og liggekomfort. Designet imponerer med sine klare linjer og en kombination af læder og træ, der skaber en varm atmosfære.

11. “Safira” drejelig lænestol af Koinor

Drejelig lænestol-fremstillet af læder-futuristisk-design-gul-betræk-koinor-safira

Ud over sin drejefunktion tilbyder denne vidunderlige lænestol også andre gode ekstraudstyr. Hvad ville du for eksempel sige om en massagefunktion eller et stand-up-hjælpemiddel? Du får alt dette med denne imponerende model. Den drejelige lænestol tager afslapning til et helt nyt niveau.

12. “Så stille” lænestol

Drejelig lænestol lavet af læder-stof-betræk-valgfri-skammel-SO-STIL-Roche-Bobois

Denne imponerende lænestol i læder er fra Roche Bobois. Det særlige ved dette eksempel er den justerbare nakkestøtte. Og kombinationen af ​​sort og gul er også et rigtigt blikfang. Andre varianter tilbydes dog også med hensyn til farve. Så sømme og knapper kan skabe flotte accenter. Så der er noget, der passer til alle faciliteter.

13. “Rob” lænestol af Cor

Rødpolstret-lænestol-med-funktionel-mekanik-ROB-COR-Sitzmöbel-Helmut-Lübke

Denne stilfulde drejelige lænestol fås i både stof og læder. Kunne du tænke dig at ligge eller tage en lur et stykke tid? Brug derefter fjernbetjeningen til at forvandle lænestolen til en liggestol.

14. “Invision” lænestol

Drejelig lænestol lavet af læder-koinor-invision-moderne-funktionel-lænestol-Studio-Schrofer

Denne lænestol med drejelig base er Koinor -virksomhedens arbejde. Det brune læder ser meget elegant ud. Den drejelige lænestol ser ikke kun behagelig ud, den er også!

15. Idaho af Jori

behagelig-drejelig-lænestol-lavet af-læder-fodstøtter-armlæn-sort-Idaho-by-Jori

Med denne model får du en liggestol og en lænestol i ét. Ryglænet og foddelen er justerbare og kan tilpasses dine behov.

16. Regin II af Poltrona Frau

Drejelig lænestol lavet af læder-Regin-II-Poltrona-Frau-høj-ryglæn-armlæn

Kunne du tænke dig en hyggelig drejelig lænestol af læder i vintage stil, der også ser meget elegant ud? Så bør du overveje denne model. Den er lavet i fint hvidt læder. Lænestolens interessante former sikrer perfekt siddekomfort.

17. Drejelig lænestol af læder “Bomber”

Rund lænestol-drejelig-hvid-læder-betræk-BOMBER-ergonomisk-designsprog

Det tilsyneladende kompakte design reducerer på ingen måde den komfort, denne lænestol tilbyder. Uanset om det er rødt, sort eller hvidt, forvandles det til et rigtigt blikfang i alle rum. Den er også meget velegnet som en hyggelig barstol.

18. “Badminton” – Et design af ITEM Designworks

Badminton-design-lænestol-roterbar-ITEM-Designworks-benramme-fleksibel

Denne læder drejelige lænestol kombinerer perfekt design med komfort. Farvekombinationen hvid, sort og brun eller rød er særlig effektiv og elegant Lænestolen er ideel som kontorstol. Modtag dine kunder med stil!

19. OMEGA

Drejelig lænestol lavet af læder-omega-drejestol-grå-ergonomisk design

OMEGA drejelig lænestol har et særligt originalt design med sit runde ryglæn og et ujævnt formet sæde, men det skal ikke afskrække dig på nogen måde, for siddefølelsen er stadig fantastisk.

20. Parabolica

design-drejelig-lænestol-lavet-af-læder-sort-parabolica-relax-møbler-armlæn

Denne model er også perfekt til elskere af abstrakt design. Lænestolen er designet af designeren Stefan Heiliger. Takket være de forskellige farver er der noget, der passer til ethvert interiør. Gør dig selv komfortabel ved at sætte dine ben op eller bare sidde i dem normalt.

Previous Post
Fremragende moderne arkitektur – kysthus i Sydafrika
Next Post
Store nisser laver kunsthåndværk af forskellige materialer – 4 gør -det -selv -ideer til jul