15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hylde til skrå lofter – udnyt pladsen optimalt

Hylde til skrå lofter -stue-bibliotek-sofa-turkis-værelse-hvidt ovenlys

I hver lejlighed og i hvert hus er det en reel udfordring at pænt rumme alle de indkøb, der er blevet foretaget gennem årene under ét tag. Et specielt tilfælde er værelser med skråninger og nicher, fordi kun et skræddersyet skab eller et Hylde til skrå lofter løse opbevaringsproblemet. En anden mulighed ville være at kombinere forskellige præfabrikerede skabe og hylder med hinanden i etaper.

Hylde til skrå lofter for at udnytte alle nicher optimalt

Hylde til skrå lofter -rum-seng-hvid-rum-afdelinger-fotos

Der findes forskellige skabs- og reolsystemer i alle mulige designs, så den lille plads kan udnyttes optimalt. Skråt lofter får normalt værelser til at se mindre ud, og derfor er det meget vigtigt at bruge filigranmøbler og lysere farver. Få mere opbevaringsplads med specialfremstillede rum til de mindste hjørner. Du kan klassificere små ting eller bøger i den. Konsoller med specielt justerbare fastgørelsessystemer sikrer, at skrå vægge bliver hylder.

Hylde til skrå lofter – design et fantastisk bibliotek

Hylde til skrå lofter-stue-bibliotek-bærer-træ-skammel-træ-gulvtæppe

Lad ikke den skrå væg være tom og bar. Konverter det til et skab eller bibliotek. Med ikke særlig tunge billedrammer og de rigtige fastgørelseselementer kan du skabe en vidunderlig billedvæg fuld af smukke minder.

Hele væggen med hylder fulde af bøger og kunstneriske genstande

Hylde til skrå taglæsning hjørne-bøger-bibliotek-billeder-kunstværker

Du skal ikke fortvivle med indretningen af ​​de skrå vægge. Se værelserne fra deres romantiske side og som ekstraordinære designgenstande og udfold din fantasi, fordi hylderne til skrå lofter fås i alle mulige varianter.

Køkken under skråt loft

Hylde til skrå lofter - køkken - trægulv - mørkt - spisebord - hvid

God planlægning er nødvendig for at få noget ud af begrænset plads. Hvis du kan, skal du gå op og hænge to rækker vægeenheder oven på hinanden. Du kan vælge tip-on (snaplås) til den øverste række, men drop-door skabe ville være bedre til den nederste række. Snaplås er praktisk, men fungerer ikke godt til hyppig åbning og lukning. Ved foldning af luftdøre, der åbner opad for at spare plads, skal afstanden til loftet tages i betragtning. Bemærk også, at dybden på væggenhederne skal være mindre end bordpladens dybde.

Stue med trævægsbeklædning og indbyggede reoler

Hylde til skråt lofter-opholdsareal-træ-valnød-hvid-tagbeklædning-læselampe

Området, hvor det skråt tag på et hus begynder, kaldes knægulvet og varierer i højden afhængigt af arkitekturen. I det næste eksempel er det sat så højt, at et par taljehøje skabe bekvemt kan integreres nedenunder. To ovenlys giver masser af dagslys. Der er også designet hyggelige siddeområder. Kontrasten mellem det mørke træpanel og de hvide skabe er meget interessant. Gulvet er også holdt i lys beige. Møbler og tæpper harmonerer med vægbeklædningen og har et hyggeligt udtryk.

Hylde-skrå-tag-bænk-hynder-polstring-stoffer-mønster-broget

Til at læse, tale i telefon eller bare kigge ud – alle elsker bænken ved vinduet. Lad dig inspirere til et hyggeligt hjørne i klassisk stil! Vær opmærksom på vinduets åbningsretning. Hvis det er et vandret glidende vindue, behøver du ikke at lægge noget væk, når du åbner det. Hvis du gerne vil læse der om aftenen, skal du også overveje belysningen. Spotlights monteret på væggen med bevægelige arme leverer præcist det målrettede lys, der kræves her.

Få mest muligt ud af alle rum – selv under trappen

Hylde til skrå lofter -hvid-væg-hylde-bibliotek-trægulv-vinduesparti

Hvis du vil omdanne væggen under det skrå loft til et lille galleri med bøger, vaser og masser af farverige udstillinger, er det bedst at vælge en lys farve til baggrunden og hyldelegemet. Sådan kommer de farverige dekorative genstande virkelig til sin ret.

Ved første øjekast kan du ikke se, at denne hyldevæg er meget speciel. Den individuelt tilpassede hyldetrappe opfylder perfekt sin dobbelte funktion som forbindelseselement og møbler og fører til et andet niveau under taget. Du kan fortolke denne idé forskelligt for dine egne fire vægge. Du kan bruge denne hyldetrappe til at gå ind i “soveværelset”. I tider med bylejligheder og mangel på plads fejrer loftsengen sit comeback. En stor garderobe kan installeres perfekt under en hems.

Hylde-skråtag-trappe-træ-skab-bibliotek-spejl-bøger-lys

Få lavet et komplet skab efter mål

Hylde-skråtag-hvidt-børneværelse-skuffe-opbevaring-fjernsyn-legetøj

Belysningen spiller en lige så vigtig rolle i planlægningen af ​​hyldevæggen, som skal integreres i det skrå tag. Når alt kommer til alt, vil du se, hvad der er i skuffer og rum.

Loftspletter og lette skinner er ideelle til et værelse under gavltag. Lysskinner er udstyret med et vilkårligt antal spotlys, der let kan flyttes. Du kan enten montere en letbane i midten af ​​rummet eller to skinnesystemer fra hver side. Loftsportene er indlejret i loftet og fylder ikke værdifuldt. Som lysdioder har de også et lavt energiforbrug. De er også enkle og tidløst moderne. Som en forudsætning for indbyggede loftslamper har du brug for et hul loft med en vis installationsdybde. Pletterne kan fordeles over hele området eller kun belyse en bestemt del af rummet.

Hylde-skråtag-hvidt trægulv-panton-stol-skillevæg

Hylde-skråtag-sort-bibliotek-antikke-rustikke-bøger-vinduer

Hylde skråt loft-soveværelse-hvid-væg hylde-skandinavisk stil

Hylde skråt loft-soveværelse-koral-farve-seng-sengetøj-gang-åben

Hylde-skråt-polstret lænestol-orange-deco-bordlampe-blomst

Hylde-skråtag-pejs-krydsfiner-skandinavisk-design-vindue-hvid

Hylde skråt tag-jute tæppe-grå-sofabord-træ-pejs-sofa-trappe

Hylde skråt loft-træ væg-sofa-lænestol-polstring-vintage-lyst træ gulvtæppe

Hylde-skråtag-børneværelse-bibliotek-legetøj-trægulv-legetøj-kramlegetøj

Hylde-skrånende væg-skab-hvid-traditionel-sofa-cover-aftagelig-landsted

Hylde-skrå-studie-hvid-blomst-vase-kreativ

Hylde-skråtag-badeværelse-toilet-brusekabine-hvid-cremehvid

Hældning-lofter-skræddersy-vaskemaskine-skab-tekstiler

Hylde-skrå-tag-trapper-træ-lameller-rum-lyse

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed