15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Integrer AIM LED -pendelarmaturet i interiøret: lange kabler er i!

LED-pendellampe -aim-stue-sort-sofa-gulve-glas-elementer

Hvorfor skjule lampekablet, når det kan være et rigtigt blikfang? Med LED -pendelarmaturet AIM fra Flos bliver kabelskoven et fascinerende designelement, der tiltrækker opmærksomhed. Den velkendte producent Flos har længe været kendt for lamper i høj kvalitet, usædvanlige designudkast og produkter med førsteklasses udførelse. Designet af brødrene Bouroullec, Roman og Erwan, blev lanceret på markedet i 2013 og har siden glædet mange designelskere. AIM har bestemt potentialet til at blive en ikonisk belysningsklassiker. Tidløst smuk og utrolig alsidig – selv efter mange år eller endda årtier vil den ikke miste noget af sin appel. I det følgende finder du ud af, hvad der egentlig overbeviser designerlampen, og hvordan den kan integreres i interiøret.

LED -pendelarmaturet AIM imponerer med sin alsidighed

LED vedhængslampe aim-spisebord-sort-loft-træ lameller

Enkelt, enkelt og funktionelt – LED -pendelarmaturet AIM fra Flos følger minimalisme -tendensen i boligarealet, som primært handler om reduktion til det væsentlige. Det klare designsprog opfylder gennemtænkt funktionalitet. Men det er ikke kun det puristiske design, der inspirerer interiørentusiaster. Med den unikke AIM -serie bryder designerbrødrene to grundlæggende principper for lysdesign: For det første behøver lys ikke nødvendigvis at blive hængt centralt i rummet og for det andet kan kabler også have en æstetisk funktion.

led-vedhæng-lys-sigte-stue-højt til loftet-langt kabel

Projektets grundidé er at udvikle et armatur, der kan tilpasses en lang række krav for at imødekomme de forskellige lysbehov. Med sit ekstra lange kabel og de bevægelige forlygte-lignende lyshoveder kan pendlen bruges fleksibelt og hvor som helst. Den frie justering og lysets højde tillader utroligt mange kompositioner. Den maksimale affjedringshøjde er 3 meter.

led-vedhæng-lampe-sigte-stue-væg-hylde-hvid-træ-blæser-lys grå-turkis

Designet af den vedhængende lampe fanger karakteren af ​​en levende plante, der naturligt kan tilpasses omgivelserne. Det 9 meter lange kabel og den decentrale loftophæng gør det muligt at placere AIM meget forskelligt i rummet. Lampehovederne kan fastgøres i enhver højde med en variabel hældning. Den vedhængende armaturkomposition muliggør således individuel belysning og kan skabe forskellige lysstemninger i rummet.

led-vedhæng-lys-sigte-stue-land-hus-middelhavet

Flos lampen med kabel i XXL -format er perfekt til stuer med højt til loftet. Kabelsvingene, der svinger frit, minder mere om en kunstinstallation. På denne måde bliver vedhængslampen et kunstobjekt, der efterlader et varigt indtryk. Designlampen skærer også en fin figur på kontorer, caféer og restauranter.

led-vedhæng-lampe-sigte-spisestue-lang-spisebord-bordplade i træ

I den rigtige affjedringsvariant gør de lange kabler i AIM -lyset underværker. Uanset om det er en enkelt pendel eller som en version med tre lyshoveder – kan du spille perfekt med det. I det følgende viser vi dig nogle glimrende eksempler på, hvordan designerlampen harmonisk kan integreres i interiøret.

led-vedhæng-lys-sigte-spisebord-blikfang-lysere-trægulv-sort-stål-vinduesrammer

Designere vælger normalt AIM -pendelarmaturet, når:

  • du har et højt loft. Lysene er normalt hængt lavere og tiltrækker opmærksomhed. Det store rum fremstår ikke længere tomt og kedeligt.
  • du har brug for en lille pepp. De lange kabler giver lampen et kreativt touch og giver den nødvendige pepp i et minimalistisk stuedesign.
  • energieffektive og fleksible belysningsløsninger er efterspurgte. Det ekstra lange kabel og den decentraliserede ophængning gør det muligt at hænge AIM i en stor radius fra loftet. Til arrangement af flere lamper med samtidig brug af en enkelt strømkilde, tilbyder producenten også den flere baldakin som tilbehør. Lampen er også velegnet til belysning af individuelle objekter.

led-vedhæng-lampe-sigte-spisebord-sort-okker-gul-lænestol

AIM LED -pendelarmaturet ser meget smukt ud i en flerpakning over et langt spisebord. Lysene hænger langs bordet. I denne spisestue for eksempel harmonerer den sorte vedhængslampe perfekt med det sorte spisebord. De gule okker lænestole fungerer som et flot farvestænk.

led-vedhæng-lys-sigte-køkken-sort-hvidt skråtag

AIM -armaturet er også perfekt til et værelse med skråt tag, fordi armaturets ophængshøjde kan justeres individuelt. Det betyder, at armaturet også passer under særligt lave skrå lofter.

led-vedhæng-lys-sigte-stue-spisestue-område-5-flamme

Eksperter anbefaler at kombinere flere lyskilder i et rum. Et lys, der er så lyst og varmt som muligt, er velegnet som grundbelysning. Dette er designet af andre i henhold til rummets formål eller størrelse. På denne måde kan lyset fordeles jævnt og særligt blødt i rummet.

led-vedhæng-lys-sigte-køkken-fransk-stil-mix

Selvom pendlen ser lidt industriel ud, passer den godt til enhver indretningsstil. Dette eksempel viser en harmonisk blanding af stilarter og materialer. Bordpladen i marmor, stuklisterne og køkkenskabet giver rummet en stor hygge med en stil fra 1930’erne, mens spisemøblerne har et moderne design. AIM -lampen over køkkenøen passer problemfrit ind i dette miljø.

LED pendelarmatur AIM i hvid

led-vedhæng-armatur-sigte-hvid-spisestue-afretningslag-gulv-højt til loftet

De bevægelige armaturhoveder er lavet af poleret aluminium og malet enten klassisk sort eller reserveret hvidt med flydende maling. Diffusoren er lavet af optisk polycarbonat, og den indvendige reflektor lavet af fotograveret ABS får virkelig LED’erne til at skinne. De kan dæmpes med en “Triac for LED” lysdæmper genkendt af Flos. Den varme hvide lysfarve skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

led-vedhæng-lys-sigte-soveværelse-hvidt-lys-trægulve

Den hvide version har en helt anden effekt. Den hvide farve får lampen til at se meget ædel ud og understreger den følelse af luftighed, som kabelsvingene fremkalder. I dette soveværelse sikrer det lyse trægulv mere hygge.

led-vedhæng-lys-sigte-soveværelse-hvid-væg-tapet

led-vedhæng-lys-sigte-køkken-hvid-grå-væg-maling-stål-stænkbeskyttelse

Da lyshovederne kan placeres helt frit i rummet, er det muligt, at flere områder belyses samtidigt. I dette køkken kaster for eksempel to af de drejelige lampeskærme direkte, klart lys over bordpladen, mens den tredje hænger over det lille, runde spisebord.

LED pendelarmatur AIM som et enkelt blikfang

led-vedhæng-lys-sigte-læsning-hjørne-individuel-eyecatcher

AIM skærer også en fin figur som et enkelt blikfang i læsehjørnet eller over natbordet. Sprederen kan justeres efter individuel præference og donere direkte lys præcis, hvor det er nødvendigt. Men du kan også angive specifikke belysnings accenter og dermed understrege arkitektoniske elementer eller et maleri f.eks.

led-vedhæng-lys-mål-læsning-hjørne-individuel-eyecatcher-træ-vægpaneler

Selv et enkelt lysende element er nok til at belyse et mørkt hjørne, fordi det har en lumenværdi på 1020 lm eller 1250 lm. Lumen angiver, hvor lys en lampe er. På omkring 2.700 Kelvin lyser AIM varmhvid og har en afslappende effekt. Varmt hvidt lys udstråler hygge og er derfor perfekt egnet til stuen eller et hyggeligt hjørne. Du kan læse mere om forskellen mellem koldt og varmt lys her.

led-vedhæng-lys-sigte-individuelt-hotel-fotografier-sort-hvid

MÅL kan ses på mange caféer og restauranter i disse dage

led-vedhæng-lys-sigte-cafe-restaurant-træ-vægbeklædning-runde vinduer

Café- og restaurantværelser tilbyder masser af muligheder for kreative løsninger. Dette er også mest for rummelige værelser, der kræver endnu mere omhyggelig planlægning. En afgørende forudsætning for succes: Atmosfæren der skal ikke kun være hyggelig, men også venlig og lys.

Så hvis du er ved at besøge en nyåbnet café, hvor spotlight-lignende skærme og lange kabelsvingninger straks vil trække dit blik, så ved du allerede-det er det ultramoderne AIM LED-pendelarmatur fra FLOS!

led-vedhæng-lys-sigte-cafe-sort-grå-rød-accenter

led-vedhæng-lys-sigte-cafe-bageri-eklektisk

led-vedhæng-lys-sigte-cafe-indbygget bænk sæde-pude-led-strip

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål