15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Renoveret vognskur – omdanner gammel arkitektur til moderne beboelsesejendom

udvendig facade af det renoverede vognhus med hvide døre og have med træ i malta

I dette projekt af AP Valletta vil et renoveret vognskur blive præsenteret på World Architecture Festival (WAF) 2018. Arkitekterne har gennemført en udfordrende renovering af “The Coach House” i Balzan, Malta. Den renoverede bygning blev også navngivet i “Ny & Gamle – færdige bygninger ”nomineret. Det tidligere karhus ligger i byens historiske hjerte, i udkanten af ​​det urbane naturreservat. Der er kun få oplysninger om ejendommens historie. Fra disse menes det, at det altid fungerede som en servicebygning og var forbundet med det nærliggende Palazzo Bosio.

Bilskur renoveret med stil og design

renoveret bilskur af gammel arkitektur omdannet til en moderne husudvidelse med pool

Palazzoen blev bygget i 1700 -tallet for Vincenzo Bosio, ridderens øverstkommanderende, som sit eget boligområde. Vognhuset refererer til en ydre bygning i umiddelbar nærhed af palazzoen, sandsynligvis før opførelsen af ​​hovedpaladset. Projektets program er rettet mod behovet for at bevare den allerede eksisterende bygnings funktionelle karakter, samtidig med at der tages hensyn til de nye ejers krav.

trappe med faldsikring i glas og en skulptur i beige med historiske elementer

Et vognskur, der er blevet renoveret på denne måde, reagerer normalt også på pres fra byggepladsen. Dette sker både gennem de tilstødende bygninger og i dette tilfælde gennem den historiske forbindelse med Palazzo Bosio. Den oprindelige ejendom var i en faldefærdig tilstand, hvor de fleste åbninger manglede. Stenvæggene var mørtelfrie, mens klatreplanter og mos voksede på væggene på grund af det fugtige miljø på grund af manglende brug og vedligeholdelse.

Nyligt strukturerede minimalistiske former

stue med moderne designelementer sofa og sofabord samt designer vedhængslamper

En husforlængelse blev designet, så et renoveret bilskur fra en tidligere servicebygning i en etage kunne bruges som et hjem. Arkitekterne podede disse på omkredsen af ​​den eksisterende struktur. Den klart definerede tilgang til projektet var primært at restaurere opførelsen af ​​denne ydmyge, men historiske og værdifulde kulturbygning.

stenvægge med mørtelfuger kombineret med moderne designermøbler i trappeopgangen

Teamet udførte alle tilbygninger og deres strukturelle indgreb på en sådan måde, at beskyttelsen af ​​den eksisterende bygning og reversibilitet af nye tilbygninger er garanteret så vidt muligt. Faktisk er omfanget af hovedudvidelsen nøjagtigt det samme som den eksisterende bygning. En ny trappe, en uafhængig skulpturel struktur, der er selvbærende og består af massive stålplader, blev bygget af arkitekterne som en forbindelse mellem det gamle og det nye og de forskellige niveauer.

*Arkitekters websted

stenfacade med åbningsdøre og gårdhave med haveplanter og frugter

bygning med facadebeklædning lavet af stropper i gult

geometrisk formede stenslip på husets tilbygnings ydre facade

Trapper af marmor og gelænder, balustrade, trappebeskyttelse af metal og glas

minimalistisk designet badeværelse med spejlbadekar, håndvask og entrégulv

soveværelse med hvid væg og smalle vinduer med solafskærmning og minimalistisk design

Indre gård i vognhuset med palazzo kulturbygning med moderne arkitektur og stenmur

sort / hvid fotograferet renoveret vognskur med gamle og nye strukturer

renoveret-vogn-skur-fra-gammel-arkitektur-omdannet til moderne-bolig-hus-med-gulvplan

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål