15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kompakte designertoiletter – ideer til badeværelser og sanitære områder

Rund toilet sort / hvid design NIC design

Vi præsenterer dig den nyeste generation af multifunktionelle kompakter Designer toiletter, som du helt sikkert ville elske. Når man planlægger et badeværelse, negligeres toilettet ofte, især hvis lejligheden er lille, og der er begrænset plads overalt. Men du kan også skabe en varm og behagelig atmosfære på toilettet.

Innovative designertoiletter – kombination af håndvask og toilet

ww Roca badeværelsesmøbler vandvask-toilet kombineret

Roca tilbyder altid kreative løsninger til badeværelsesmøbler. Hans Designer toiletter kombinere elegance, æstetik og utilitaristiske funktioner. Det fantastiske W + W toilet – kombination af håndvask og vandskab – er den ideelle tilføjelse til det moderne badeværelse. Denne innovative L-formede to-i-en enhed er fra Gabriel & Oscar Buratti designet. Det perfekte design opfylder alle de nyeste tekniske og æstetiske krav til en moderne wellness og luksus ejendom.

Designer toiletter til velvære og komfort derhjemme hver dag

Moderne toiletter minimal badeværelse opsat neo metro

Neo-Metro fremstiller komplet toiletudstyr af blank hvid keramik i høj kvalitet og rustfrit stål. De kompakte Designer toiletter MiniLoo er meget velegnede til moderne små lejligheder. Disse sjove minier med en lyserød finish er beviset på, at gode ting kommer i små pakker.

Indret toilettet på en moderne måde

Unikke toiletter i hvid NIC

Lavet af NIC design overraskelser med innovativt, usædvanligt design – det ville være den perfekte accent i et konventionelt badeværelse. Disse snigede ovale Designer toiletter med polerede krombeslag fås i hvid eller sort og i kombination med det rigtige tilbehør.

Moderne stemning med designertoiletter

Toto toilet hvid klassiker

De kompakte Designer toiletter med vandstråle fra Toto og Giovannoni Wall Mount repræsenterer en smagfuld blanding af japansk tradition og italiensk stil. De klare, buede linjer får toilettet til at ligne mere et skulptur-kunstobjekt. Takket være sin klassiske runde form kan den integreres i praktisk talt ethvert badeværelse og matcher alle runde eller kantede elementer. Denne luksusgenstand til badeværelser, som er ideel til spa- og wellness-værelser, har også nogle højteknologiske fordele-sædevarme, selvrensende funktion og deodorizer.

Automatisk toiletlåg – ideer til små sanitære områder

Pressalit toilet låg design AutoClose funktion

De smarte, lette at rengøre og lette at passe Designer toiletter fra Pressalit har integrerede sensorer, der åbner toiletlåget og lukker det forsigtigt efter brug af toilettet, så låget ikke springer af. AutoClose -funktionen blev opfundet af Pressalit. Denne yderst behagelige funktion i daglig brug sikrer bedre hygiejne og er meget velegnet til familier med små børn.

Hi-tech toilet 

Pressalit Hi-Tech toiletsensor integreret-AutoClose

WC med integreret sensor

Integreret sensordesign WC Pressalit Auto Close

Soft-glide og slow-down funktion af låget

Toiletsæde sensor innovationer Pressalit

Frit hængende moderne toilet

Neo design toilet hvidt moderne trægulv

Wellness design toilet

Moderne toiletrød minimalistisk design Neo Metro

Æstetisk, topmoderne keramisk toilet

Toilet Design Ideas-Toto Giovannoni Vægmontering

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål