15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jeans støvler duo som et stilfuldt outfit til mænd – Sådan bæres ankelstøvler med jeans

jeans støvler kombinerer herretøj sporty elegant look støvler by stilfuldt regn vådt vejr vinter efterår kold årstid

I den kolde årstid er det tilrådeligt at huske forfatteren Alfred Wainwights ord: “Der findes ikke noget dårligt vejr, kun uegnet tøj.” I denne forstand er det rigtige fodtøj ud over en anstændig vinterfrakke utvivlsomt det vigtigste for vanskelige områder. Et solidt par jeans og støvler er grundlaget for praktisk talt alt, hvad livet kaster dig. Der er ikke noget bedre par i modeverdenen end dine bedste støvler og yndlingsjeans. Tilsammen ser de to elementer endnu bedre ud, når de slides. Over tid får deres naturlige materialer et look, der er unikt for dig, mens kombinationen af ​​de to giver dig masser af muligheder om vinteren.

Mestrende kombinationsjeansstøvler

jeansstøvler kombinerer herretøj oxford sko elegant look lysebrunt tørklædefrakke

Der er et par støvler, der passer til enhver stil. Startende med Chelsea-støvler, der er ideelle til kontoret, til robuste all-weather derbier, der kan modstå regnen. Tjek for eksempel stigningen i streetwear-inspirerede ankelstøvler. Der er allerede hybridversioner på markedet, der kombineres med lette vandrestøvler til et moderne look. Valget er uendeligt, og fokus er todelt: form og funktion. Få dem begge med en af ​​nedenstående styles, og parring dem med et udvalg af denimjeans vil ligne en leg.

Jeans støvler med Chelsea støvler

herresko, hvordan man bærer ankelstøvler med jeans skjorte jakke garageport mursten væg solbriller

Den slanke runde tå og elegante snit af London -klassikeren blev oprindeligt designet til dronning Victoria i slutningen af ​​1800’erne. Din skomager tilføjede de funktionelle elastiske sider til støvlen med en pull-on fane, der gør det lettere at tage af og på. I dag har disse støvler næsten ikke ændret sig. To enkle læderstykker danner overdelen for et rent, minimalistisk look. I kombination med den lave hæl har du en af ​​de mest ikoniske og fleksible støvler.

jeans støvler kombination mænd outfit oxford sko elegant look brun frakke grå læder taske chelsea boots vest denim skjorte

Skoen fungerer bedst i mørke farver. Derudover er en simpel sort Chelsea den perfekte variant til hverdagen, da den passer pænt under bukser eller jeans. Med sin temmelig elegante form er det primært neutrale farver, der kan kombineres. Vi anbefaler sort læder, men ruskind og rødbrun er også gode alternativer, der ser tidløse ud.

jeans støvler bær herresko street wear bomber jakke chelsea støvler grøn

Chelsea støvler er traditionelt smallere støvler med en lidt længere tå og er derfor ideelle til smalle jeans i sort, grå eller marineblå. De smelter perfekt sammen med hverdagstøjet og danner sammen med en jakke, skjorte og endda et slips stilfulde ensembler. Poler eller behandl læderet regelmæssigt med en beskyttende spray, før du tager det på, og du kan have disse støvler for livet.

Ørkenstøvler

jeans støvler kombinerer mænd outfit oxford sko elegant look beige frakke ørkenstøvler ruskind gå op ad trapper

En anden ekstremt sej og praktisk stil, der har været uændret siden starten, er ørkenstøvlen. Steve McQueen kører på en Triumph-motorcykel med den ene hånd i bare jeans, en hvid t-shirt og hvide sokker er et bevis på, hvor godt disse støvler kan se ud.

jeans støvler kombinerer mænd outfit oxford sko elegant look beige frakke ørkenstøvler zac efron

Som alle flotte designs blev denne støvle født ud af funktionalitet. Under Anden Verdenskrig søgte soldater, der kæmpede i kampagnerne i den vestlige ørken, et alternativ til deres tungere militærsko, som var upraktiske på sandet terræn. Ørkenstøvlen var svaret. Denne bestod af to lette, smidige ruskind og havde kun to øjer – meget færre end de fleste andre støvler af tiden. Selvfølgelig var der de fleksible såler, som muliggjorde bedre greb og bevægelsesfrihed på farten.

jeansstøvler kombinerer herretøj oxford sko elegant look beige frakke ørkenstøvler skjorte vandresti

I dag ser en ørkenstøvle ud i lyse sandbrun ruskind med sin kontrastfarvede sål bedst i tilfældigheden af ​​et vintage casual look. Kombiner med mørke jeans, der har en vævet kant. En trøje med et kabelmønster og en afslappet Harrington -jakke eller en let regnfrakke, der kastes over loftet, passer også. Hvis du har en motorcykel til at gøre det, endnu bedre. Omfavn ruskindets smidighed og det afslappede look på disse støvler, mens dine fødder tilpasses og føles helt behagelige.

Chukka støvler

jeans støvler kombinerer mænd outfit oxford sko elegant look beige frakke ørkenstøvler glat læder sort frakke

Den mere elegant udseende fætter til ørkenstøvlen, chukka-støvlen, er måske den perfekte allrounder. I mørkebrun ruskind eller glat læder er dette lidt mere sofistikeret end ørkenstøvlen, men er bestemt en del af garderoben hos den stilbevidste mand. Neutralitet og alsidighed er nøglerne til denne stil. I rødbrun ruskind pryder de mørke jeans med en afslappet skjorte og blazer eller en lys sweater og frakke.

jeans støvler kombinerer mænd outfit oxford sko elegant look brun glat læder gammelt værelse quiltet vest jeans bukser

Derefter, i weekenden, på en gåtur, skal du bære jeansstøvleduoen med en løs bomberjakke eller en regnfrakke og en klassisk, enkel T-shirt. Du kan altid tilføje et plaid tørklæde for at holde dit look interessant. Hvis sorte jeans er din præference, er en sort ruskind -version besværet værd, især som aftentøj. Støvlerne ligner enkle, men meget stilfulde sorte lædersko.

Arbejdssko

jeans støvler kombinerer mænd outfit arbejdssko rustikt look brun sort afslappet stil motorcykel

Hvis temperaturerne virkelig falder, og du planlægger lange gåture i parken eller tilbringer en dag ved en fodboldkamp, ​​vil du hurtigt opdage, at dine sneakers føles virkelig fede efter et par timer ét sted. Det du har brug for er et par kraftige og vejrbestandige arbejdsstøvler med tykke såler, der sikrer maksimal komfort.

jeans støvler kombinerer herretøj sporty elegant look støvler by stilfulde arbejdsstøvler blazer lys farve

De klassiske producenter af arbejdstøj har forbedret design, komfort og holdbarhed meget i de seneste år. Oprindeligt designet som en industriel støvle, kan det funktionelle element mærkes i hver sting i konstruktionen, i det robuste, vandtætte læder og i de flade såler. De blødere brune læderstøvler med lette gummisål og snørebånd til bjergbestigning ville se godt ud med kraftig denim i bomuld, en overskjorte og en jakke med foring.

jeans støvler kombinerer mænd outfit oxford sko elegant look brun afslappet stil snøresko sidder trapper

For et mere moderigtigt look er de bedst udstyret med slanke jeans, en oxfordskjorte og en mellemlang frakke lavet af kameluld. Kendisstylister anbefaler sorte derbystøvler, der kan bruges med sorte bikerjeans, en læderjakke eller en lang sort uldfrakke og tweedhat.

Vandrestøvler

jeans støvler kombinerer herretøj oxford sko elegant look sort og hvid kjole

Mennesker har altid besteget de højeste bjerge på trods af forskellige vejrforhold. Det faktum, at præstationsorienteret stil er strømmet ind i hverdagstøjet, beviser, at kvalitet har gennemsyret alle områder af herretøj. Så vi har set vandrestøvler få fat i mænds vinterskabe overalt.

herresko, hvordan man bærer bjergstøvler med jeans kombinerer vandresko vinterjakke sweater orange natur

En af de tidlige brugere var Berluti, der introducerede en luksusversion, der måske var bedre egnet til Champs Elysée end nordsiden af ​​K2. Men for metropolen er en let vandrestil den bedste løsning. Militære skomagere tilbyder sæsonbestemte vandresko i forskellige farver, alle med lette gummisåler. Komfort er højeste prioritet her. I kombination med de funktionelle elementer i udendørsområdet ser sådanne støvler dog lige så godt ud over jeans som andre. En matchende quiltet jakke eller parka kan fuldende dit outfit. Glem ikke den nødvendige uldhat eller hue, som også kan kombineres med sådanne outfits.

Fine jeans og støvler

jeans støvler kombinerer mænd outfit oxford sko elegant look tan coat chelsea boots vest

En elegant ankelstøvle til mænd med alle de smukke syninger kan virkelig tilføre noget til en traditionel flaneldragt eller en elegant blazer med mørke denimjeans. Der er dog et par enkle regler, du skal følge. Smarte vinterstøvler kan være både elegante og stilfulde, og samtidig holdbare. Ideelt set bør en robust vinterstøvle have en gummisål til belægningen, og den øvre skal være en kornet kalv eller hjorteskind.

jeans støvler kombinerer mænd chic støvler stramme bukser uldfrakke grå

Denne slanke stil ligner formen til en arbejdssko, men er typisk meget slankere og består af skarpere sidste med mindre afrundede tæer. Hovedforskellen mellem Oxford -sko og Derby -sko er det lukkede snøresystem. En mørkebrun eller brunbrun brogue -støvle er mere traditionel end et almindeligt derby, så den tilbyder en mere moden, klassisk stil. Dette er derfor perfekt til en søndagsfrokost i en restaurant.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål