15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Barakvarium – moderne stemning – fra Next Level Studio

Lyskæder-aften-belysning-hvide-vægge-dansegulv

I baghaven på bagsiden af ​​en 90’er bygning er en natklub / café kaldet Bar Aquarium for besøgende med smag for moderne design. Det er et ekstra rum, hvor vægge, gulv og tagloft er blevet fuldstændig renoveret og moderniseret. De gammeldags hvælvede lofter er fjernet, hvilket giver en måde til den nødvendige luftcirkulation. Denne Bar akvarium Omgivet af bygninger giver det originale ovenlysvindue området naturligt dagslys.

Bar akvarium – legende lys

Ventilation-klima-luftcirkulation-belysning-bar-akvarium

Fra begyndelsen insisterede investorerne og arkitekterne på det originale navn “Fountain Bar” – vandfontæne, som dog blev overflødigt i løbet af byggeperioden Bar akvarium som en mere passende en dukkede op. “Fountain Bar” var en inspirationskilde til rummet før. En ren sammenhæng med vand springvand, kilde kilde, vand, som alle fremkalder en dynamisk, skiftende form og skygge af grunden. De legende og utallige lys og funklende effekter, farverne og reflekserne indgraverer indretningen. En kombination af bølget eventyrlys, der ændrer deres farver.

Indretning af bar akvarium

Akvarium-fisk-plast-hvide-møbler

det Bar akvarium har et monokromt interiørdesign og er designet i monokrom, og det er præcis det, der kræver vægt på den stærke effekt med lysene. Belysningen transmitterer bølgeinformation, og det næsten 70 meter store område indeholder enkle og stilfulde hjørner og former. En fin kontrast mellem matte og blanke overflader som overgang og som supplement til belysningsstrukturen.

Let konstruktion

gyldne-lys-bølget-natklub

Tagloftet er en farvekombination af tråde af lys og stråler. Den endelige struktur bestemmes af 3 millimeter kæder af lys, der løber gennem 12 rør lavet af glas. I alt 1000 meter lyskilde, som byder på et gradvist overløb af lysfibre og legende reflekser. Lysstrålernes hastighed og vekslen reguleres af et kontrolsystem. Lysets struktur, der er planlagt som et præcist design, repræsenterer en parametrisk ramme, som er en blanding af softwareværktøjer, der tilbydes i forskellige former, stilarter og bestemte størrelser.

Softwareværktøjer på højeste niveau

Belysning-møbler-bar-lounge atmosfære

Lysene kontrolleres først som en flowvisualisering. De grundlæggende faktorer, der til enhver tid kan ændres, er glasrammernes størrelse og afstand fra hinanden, lysstrålens krølle og antallet af lysrør, der passerer gennem denne ramme og i sidste ende også deres komprimering. Processen med parametrisk design bidrog ikke kun til den perfekte form af lysene, men introducerede også en simpel vejledning til glasrammernes grafik som en grundlæggende idé og bestemte den præcise definition af den krævede længde.

Design og kompetence

Eventyrlys-dansegulv-barstol-høje borde

Det nye navn akvarium blev opfundet takket være det 6 meter lange akvarium indbygget i hovedvæggen. Lysene og vandet kompenserer for den manglende udsigt til gaden og opfattes som hoveddetaljerne. Fronten byder på et ekstraordinært akvarium med teknologi på højeste niveau og let skiftende lys. Baren har et fint netværk, der fungerer som en tænd / sluk -knap for musikken. LED -lysstrimler fra glasrammen giver den nødvendige belysning i farveændringer.

En kølig afslapning

forskellige-farver-lys-belysning-bar-akvarium

Belysning på loftet

Previous Post
Negative tanker relateret til Alzheimers og demens
Next Post
Tinker julepynt selv – et par magiske ideer