15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tinker julepynt selv – et par magiske ideer

tinker juledekoration selv stof sy sy julekugleblonder

Den bedste tid på året nærmer sig langsomt, og det giver os vidunderlig inspiration til, hvordan vi gør det Kan selv lave julepynt. I dagens artikel vil vi give dig et par forslag til kunsthåndværk og korte instruktioner, der vil guide dig trin for trin. Det bliver sjovt for dig og dine børn.

Tinker julepynt selv – trækugler lavet af frigolit

Styrofoam-skum-træ-dekorere

Julekuglerne fortryller os hver jul. Der er mange flotte designs, og du kan finde virkelig magiske træbolde på julemarkedet. Unikke stykker som Tinker julepynt selv du kan også gøre det. Køb en styrofoamkugle fra isenkræmmeren eller bestil den online, for du kan bruge den til at lave rigtig flotte træbolde. Klip rektangulære tekstil- eller vævede stoffer omkring 2-3 cm i størrelse. Du har også brug for et prægningsværktøj til piercing, tråd, saks, dekorationsstof og en broderinål.

2. trin-bold-dekorere

Gennemstik styrofoamkuglen med tekstilstoffer

Trinene 

Stik bolden igennem med broderinålen og før tråden ved at binde den på undersiden og skære de løse ender ud. Ved hjælp af et prægningsværktøj stikker du midten af ​​det udskårne stof i styrofoamkuglen. Gentag denne proces, indtil du har dekoreret hele bolden med stofdelene.

pyntede bolde til juletræ

Tinker julepynt selv

en-krans-med-et-bånd-appelsiner-fra-fyrretræskegler-kanelstang

Lav selv en festlig dør eller vægkrans af fyrretræer. Tinker julepynt selv er sjovt, især når du kan dele tiden med nogen. Mens du gik i parken, indsamlede du for nylig smukke fyrretræer og vil finde en brug til dem. Tag en god limpistol og et skinnende skinnende bånd. Påfør nok lim til enden af ​​fyrretræerne og ram dem sammen, indtil de er fastlimet. Gavebåndet bindes rundt om den færdige krans for at skjule resterne af klæbemidlet. Og til sidst lægges de tilberedte appelsinskiver, som du har tørret natten over i ovnen ved den laveste temperatur, på 4 eller 5 steder på kransen. Festkransen er klar!

 Tinker et juletræ ud af tekstil

Pin-Triangle-Tree-til-jul

 I to toner og fra 17 trekanter lavet af tekstil får du en fantastisk dekoration til væggen i julen. Du bearbejder de afskårne trekanter i hånden eller med en skæremaskine og lader undersiden være åben. Sørg for, at formen virkelig passer sammen og er syet lige, så din julepynt bliver flot og lige. Et kort bånd sys på hjørnet af kronen mellem de to dele, som en sandwich, og en del af den lades hænge. Gør det venligst med kun en trekant. Udfyld trekanterne med vat ved hjælp af en blyant. Strik de fyldte trekanter og fastgør hjørnerne til hinanden ved at gennembore dem med nåle. Lav et juletræ ud af det med de samme partikler fra trekanterne.

Trekant juletræer lavet af tekstil

Træ-lavet-af-dele-i-en

Snefnug med stenciler

Mal derefter skåret filtmateriale ud

De fleste mennesker vil elske denne smukke idé. Til de smukke farverige snefnug bruger du selv færdige stenciler eller malede. Køb 3-4 typer farvet filtstof og klip ornamenterne og formerne af de blomster og blade, som du har valgt på skabelonen, ud. Med et punch card punch vil du slå et lille hul i midten af ​​disken. Arranger de små partikler, som blade og lag fra snefnug, og lim dem på den runde del. Tryk dem fast, indtil de sidder ordentligt fast. For at gøre dette kan du lægge tunge bøger oven på pressen natten over. Til sidst kan du gennembore en tråd eller et smykkevedhæng og vedhæfte det til juletræet. Voilá!

Dele-lavet-af-filt

med-væske-klæbemiddel

den færdige-snefnug

Lav din egen snefnug

Boot Star Wreath Christmas Decor

Tinker muslingeskal-for-engle

håndlavet-indretning-til-jul

Lav andre ideer til dig selv

Tinker-engel-ud-af-muslingeskal

Børn-laver-håndværk-puslespil-brikker

Juletræer lavet af papir

håndlavede-juletræer-med-nummerplader

Lav dine egne dekorationer til juletræet

Håndværk-til-jul

Brug fleece til at lave

tinker julepynt selv fleecetræ dekorationer rensdyr sok fugl gave

 Tinker julepynt – en honningkagemand

tinker juledekoration selv filt vedhæng pepperkager brun

 Tinker med nøddeknækkere

tinker juledekoration selv mason jar nøddeknækker sne globus idé

 Lav en julekrans af sølvklokker

tinker julepynt selv krans sølvklokker julebånd

Previous Post
Opret pink børnehave til den lille prinsesse
Next Post
Proces Chenel viser moderne loftsdesign med nedhængte lofter