15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Energieffektiv opvarmning: Innovative opvarmningsideer til den kølige sæson

energieffektive opvarmning stue levende ideer

Efteråret er lige om hjørnet, og med det begynder den fede sæson. Efterhånden trækkes mennesker, der nød at være udendørs om sommeren, tilbage til det komfortabelt indrettede interiør. Med nogle innovative ideer, der modvirker vinterbluesen, kan den kølige sæson bruges endnu mere afslappet – både inde og ude på terrassen.

Energieffektiv opvarmning: elektrisk pejs sikrer knitrende stunder i stuen

energieffektiv opvarmning elektrisk pejs stue

Alle mennesker, der bor i en lejet lejlighed, eller som af andre årsager ikke har eller ikke ønsker at have en emhætte eller pejsetilslutning, nyder godt af en elektrisk pejs. En elektrisk pejs tilpasser sig ideelt til de rumlige forhold og klarer sig uden sod, ild og træ. Ikke desto mindre ser den flimrende ild vildledende ægte ud og skaber det samme Varme som en rigtig åben ild.

De stående eller indbyggede pejse er ufarlige og udgør ingen potentiel risiko for besøgende eller børn, der kan brænde sig selv på åben ild i en rigtig pejs. Den eneste ulempe ved en elektrisk pejs er dens enorme strømforbrug. Ifølge forbrugerbladet Bedste effekt sammenligning, som sammenligner over 12.000 eltariffer, er det tilrådeligt at slukke pejsen, når den ikke er i brug. Denne procedure er også tilrådelig for andre elektroniske (opladnings) enheder for ikke at bruge strøm unødigt i den kolde årstid.

Varme energieffektivt med innovative billedvarmere

energieffektive opvarmning af infrarøde billeder ideer

Har kun været et par år de mobile infrarøde varmeapparater endda tilgængelig på markedet. I modsætning til almindelige radiatorer har de en række fordele. De er lette, og takket være deres udseende fanger de ikke straks øjet som varmelegeme. De opvarmede billeder fås med eller uden ramme og er afhængig af modellen velegnede til enten væg- eller loftsmontering. Det holdbare varmeelement er bag det synlige billede. På den måde smelter opvarmningen sammen med et dekorativt image og bliver et innovativt blikfang i stuen. Effektforbruget afhænger af den respektive model. Grundlæggende kan du selv montere det opvarmede billede på væggen.

Den innovative billedopvarmning har derefter brug for elektricitet for at forsyne rummet med varme. Da opvarmningen fungerer efter solens princip, er den meget miljøvenlig. I stedet for at varme luften i rummet passerer de højenergiske infrarøde stråler som omdannet varme direkte gennem kroppen eller de genstande, der skal opvarmes. På denne måde sparer forbrugerne energieffektive omkostninger i efteråret.

Energieffektiv varme og belysning: funklende eventyrlys til indendørs og udendørs

energieffektive belyse eventyr lys juletip

Eventyrlys er DET must-have i den nuværende efterår-vintersæson. De gnistrer, spreder en behagelig glød i alle områder og sparer elektricitet oveni det med deres LED -lyskilder. Mange eventyrlys har ikke et stik, men fungerer på batterier eller med et indbygget solcellemodul. Alternativt er det værd at opsætte duftlys, lanterner eller lanterner i og omkring huset. De klarer sig helt uden elektricitet og kan opsættes mange steder rundt eller i huset.

Bålromantik til hjemmet: åbne eller lukkede ildskåle i haven eller på balkonen

energieffektiv opvarmning åben ildskål have hvad man skal passe på

Ild er et symbol på flammende lidenskab og skaber hurtigt en romantisk atmosfære omkring et bål. Ildskåle er ideelle udendørs tilbehør i de kolde måneder. Nogle braziers har en afrundet, åben form. Ilden flammer direkte og tydeligt. Andre varianter ligner mere en pejs, da ilden er beskyttet bag et brandsikkert glas. De mobile eller permanent installerede radiatorer afgiver deres varme endnu mere effektivt. De innovative varmeapparater garanterer brugerne en afslappende aften med eller uden gløgg på balkonen eller i deres egen have om efteråret og vinteren.

Hyggelige tæpper og puder forsøger den kolde årstid

energieffektiv opvarmning hyggelige sengetæpper

De velkendte universelle hjælpere, der er trendy hver sæson, varme med deres luftige og smidige materialer. Vi taler om varme tæpper og puder, der kan bruges udendørs som sædehynder, indendørs som fletninger, puffer eller pyntepuder. I 2018 er de behagelige trendtæpper og puder lavet af chunky strik. Det bløde og varme materiale kan laves selv med lidt tid og manuel dygtighed på en overskyet, blæsende efterårsdag foran den hyggelige pejs.

energieffektiv opvarmning pejs stue vinter

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed