15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Farverne sort og hvid karakteriserer interiøret i denne moderne lejlighed i Barcelona

farver sort og hvidt køkken moderne elegant marmorbeslag messing

Farverne sort og hvid vælges ofte som en duo til det moderne og stilfulde interiør. I dagens indlæg vil vi gerne tilbyde dig en virtuel gåtur gennem en moderne lejlighed i Barcelona, ​​hvor den sort -hvide kontrast skaber en unik atmosfære. Lejligheden ligger på fjerde sal i en bygning fra 1970’erne og er blevet renoveret af Raúl Sánchez Architects og omdannet til en hyggelig lejlighed med en fleksibel grundplan.

farver sort og hvid køkken skillevæg glas kontrast skammel

Arkitekterne fjernede alle strukturelle elementer i lejligheden for at skabe et luftigt opholdsrum med forskellige funktioner. Farverne sort og hvid definerer de enkelte funktionsområder og skaber en elegant og smagfuld atmosfære. Den smarte lejlighed strækker sig over et areal på 75 m² og byder på betagende havudsigt. Det har et soveværelse med eget badeværelse, et andet badeværelse, stue, værelse og køkken. Takket være de nyligt definerede rumfunktioner kan beboerne nyde stuen på andre måder, end de gjorde før renoveringen.

køkken spiseplads farver sort og hvidt parketgulv indendørs planter lister messing

Lejligheden blev delt ved hjælp af to L-formede skillevægge, som definerer køkkenets indretning og adskiller soveværelset fra stuen. Skillevæggene deler det indre rum, men har ikke en restriktiv virkning. Spisepladsen er placeret ved siden af ​​køkkenet og er ligesom stuen indrettet med møbler med et enkelt design. Messinglister tilføjer farve til området og definerer de L-formede zoner. For at skabe et ensartet helhedsbillede var vasken og beslag i køkkenet også lavet af messing. Til design af køkkenet blev overvejende sort bevidst brugt for visuelt at adskille det fra det hvide opholdsområde.

farver sort og hvid stue tæppe soveværelse skydedør glas geometrisk mønster

Hovedsoveværelset adskilles fra stuen med glasskydedøre, som er fremstillet af en kombination af frostet glas, mat og gennemsigtigt glas og danner et geometrisk mønster, der skabes, når dørene åbnes eller lukkes. Panelerne når ikke op til loftet for ikke at begrænse lysstrømmen ind i soveværelset.

farver sort og hvid soveværelse skydedør mat glas frostet glas gennemsigtigt

Farverne sort og hvid tjener som et hjælpemiddel til at afgrænse de enkelte zoner i lejligheden og karakterisere hele interiøret. Altanen er også indrettet i de to kontrastfarver og ser moderne, enkel og elegant ud. Der udvidede Sánchez det sort -hvide farveskema med elegante sorte strukturerede porcelænsfliser.

farver sort og hvid kontrast badeværelse marmor hylde bruser

farver sort og hvid indvendig skydedør glas geometrisk mønster altan porcelæn fliser

* Du kan finde flere projekter af Raúl Sánchez Architects her

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed