15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indretning med masser af hvidt, marmor og træ på 400 kvadratmeter

stue-åbent-køkken-hvidt flisegulv

Tendensen med lyse, lysoversvømmede lejligheder er i øjeblikket meget populær. Derfor bruges farven hvid mere og mere i moderne indretning. Hvid får værelserne til at se lysere, mere ryddelige og frem for alt større ud. Men der er også fare for, at værelserne bliver sterile og ubehagelige. Denne designerlejlighed viser, hvor varieret og venlig en stemning med masser af hvidt kan se ud. Det talentfulde team fra det bulgarske Extravagance Design Studio fokuserer på moderne design, klare linjer, masser af lys og viser, hvor farven hvid kan ændres. Fordi uanset hvilket materiale du kombinerer den ikke-farve med, er dens effekt altid en helt anden.

Den åbne stue med køkken og spiseplads

spiseplads-marmor-væg-pejs-spisebord-glas-ben

Lejligheden ligger i Sarafowo, et distrikt i den bulgarske havneby Burgas, og har en vidunderlig udsigt over Sortehavet. Fire lejligheder blev slået sammen til en og omdannet til et hyggeligt, rummeligt hjem. Dette resulterede i et samlet boligareal på 400 kvadratmeter. Det er to stuer, fire soveværelser, fem badeværelser, to hjemmekontorer, et omklædningsrum og et vaskerum.

spiseplads-træ-marmor-kontrast-hvide-stole

Den store opholdsstue indeholder et køkken med spiseplads og et behageligt opholdsområde. I spisepladsen er det mørke træpanel en stor kontrast til den mørke marmorvæg. Pietra Gray er en grå marmor med hvide årer og har en meget livlig karakter. Spisebordet er også et rigtigt blikfang i rummet. Takket være bordrammen af ​​glas ser det ud til, at bordpladen i fint træ svæver i luften. Bordets design harmonerer perfekt med de hvide stole fra det italienske mærke Calligaris. Den sorte loftslampe fra Artemide kan med rette kaldes et rigtigt kunstværk.

køkken-hvid-marmor-ø-barstol

Pietra grå marmor kan findes igen i køkkenet. Køkkenets bagvæg og bordpladen i mørk marmor udgør en flot kontrast til de håndfri køkkenfronter i hvid højglans. Køkkenøen i træ og glas tilføjer lidt farve til det ellers monokrome design.

køkken-hvid-marmor-ø-mørkt træ

Store gulvfliser af porcelæn af stentøj fra Rex Ceramiche i antik hvid blev valgt som gulvbelægning for hele lejligheden. Værelserne flyder problemfrit ind i hinanden og smelter visuelt sammen til en helhed.

stue-grå-væg-væg-lamper-beige-sofa-sideborde

Kunderne ønskede to stuer i lejligheden. Den første er i den åbne planløsning og den anden er i et tilstødende værelse. Skydedøren fra gulv til loft mellem de to rum kan åbnes helt og dermed næsten fordoble pladsen.

Den beige sofa fra Calligaris kommer virkelig til sin ret mod den grå væg. Nicolines lænestol i petrolblå og gulvtæppet med et geometrisk mønster er flotte farvesprøjt. Udsigten fra sofaen til det endeløse hav er fantastisk.

Den anden stue med tv

stue-forbindelse-hvid-skydedør

Den anden stue fungerer som et roligt tilbagetog, hvor familien kan se tv sammen. De petrolblå accenter skaber en visuel forbindelse mellem siddeområderne. De blå nuancer skal også minde om havet.

stue-væg-design-træ lameller-brun-sofa-træ hylder

Værelset er placeret direkte ved siden af ​​stuen. Som alle andre soveværelser har gæsterne også deres eget badeværelse.

En fælles korridor forbinder de to børneværelser, de tilhørende badeværelser og omklædningsrummet. Farven hvid spiller igen en vigtig rolle, men denne gang er fokus på væggen i beton.

Hjemmekontor til to

spejl-væg-optisk-dybde-skrivebord-væglamper

På vej til forældrenes soveværelse er der et overgangsrum med et lille arbejdsområde til to. Store spejlvægge i hver ende af rummet skaber en fascinerende effekt af uendelighed.

Forældres soveværelse

soveværelse-hvid-møblering-dobbeltseng-indirekte-loft-belysning-indbygget garderobe

Farven hvid dominerer også i forældrenes soveværelse. Den massive dobbeltseng er integreret i en indbygget garderobe fra gulv til loft, der strækker sig fra væg til væg. Tonet i tone med de hvide vægge forsvinder det i baggrunden.

soveværelse-hvid-møbleret-udsat beton-væg-væg niche-reoler

Soveværelset fører til et andet hjemmekontor. Dette er det mest støjsvage sted i lejligheden, langt væk fra den store stue. Skrivebordet i klart glas ser meget elegant ud i sit moderne design. Vægpanelerne i mørkt træ bringer et hyggeligt præg på det enkle rum.

hjemmekontor-hvidt-møbleret-udsat beton-glas-skrivebord

Klimaanlæg i lejligheden er indlejret i det nedhængte loft og sikrer beboernes komfort. Det er imponerende, at installationsdybden kun er 15 centimeter. Elektriske rullegardiner blev også installeret af hensyn til komforten.

Der blev også lagt særlig vægt på belysningskonceptet. Lysene er ikke kun funktionelle, men fascinerer også med deres moderne design og elegante æstetik.

hjemmekontor glas skrivebord udsigt soveværelse

Børneværelse til en dreng med hems

soveværelse-ungdomsværelse-loft seng-opbevaringsplads-trin-effekt gips

I den lille drengs værelse opdager vi en stor loftseng lavet af mellemmørkt træ. Det giver ikke kun et behageligt sted at ligge, men også masser af opbevaringsplads, såsom skuffer i trappen og opbevaringsrum. Han kan også lave sine lektier ved sit skrivebord.

soveværelse-ungdomsværelse-loft seng-træ-vægpaneler-effekt gips

En kombination af trævægspaneler og effektpuds fra Wall blev brugt til bagvægsdesignet & Deco valgt. Et tapet med blomstermønster blev fastgjort til den modsatte væg. Pendellamperne fra Vistosi ligner to flydende skyer.

soveværelse-børn-loft-seng-trin-opbevaring-skrivebord

soveværelse-ungdomsværelse-loft seng-elektriske rullegardiner

Den anden vuggestue har også sine hemmeligheder. Ved første øjekast ser det ud til, at der kun er en seng i rummet, men det er ikke helt det. Hvor den gule gulvpude er, kan træpladen skubbes ind under den anden seng.

Et piges soveværelse

Børneværelse-hems seng-træ-væg-paneler-røde-vedhæng-lys-

Gennemse vores galleri for at opdage alle højdepunkterne i denne fantastiske lejlighed. De fem badeværelser er moderne og lover en eksklusiv badeoplevelse!

Gæsteværelset

soveværelse-små-skabe-indbyggede-i-spots-air-condition-loft

soveværelse-stropper-hvide-væg-træ-paneler

Forældres badeværelse

badeværelse-marmor-gulv-niveau bruser-dobbelt håndvask

badeværelse-væg-spejl-baggrundsbelysning-dobbelt-vask-træ

gæstetoilet-marmor-træhylder

badeværelse-hvidt-gammelt træ-væg-højglans-forfængelighed-spejl-belysning

badeværelse-marmor-fliser-glas-bruser-loftspletter

badeværelse-marmor-fliser-grå-mosaik-glas-bruser

badeværelse-walk-in-shower-træ-look-fliser-spejl-led-belysning

gæstetoilet-træ-udsat beton-rundvask

badeværelse-spejl-belysning-hjørne brusekabine-flise-sten look

Omklædningsrummet

opsat-hvid-hall-stropper-skydedøre-garderobe

Et projekt af arkitekten Nikoleta Krasteva. Du kan finde mere information og andre flotte designs på deres officielle hjemmeside EXTRAVAGANCE Design Studio

Previous Post
Soveværelses kommoden “Cascade” af Martin Gallagher
Next Post
Håndværk med træ – 7 ideer med instruktioner til hver sæson og enhver alder