15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Årets Dulux -farve 2021 Brave Ground er inspireret af naturen

Farven, der for nylig blev navngivet Brave Ground af mærket Dulux i 2021, er en varm og jordagtig nuance af beige. Dette skaber en følelse af stabilitet, vækst og potentiale. På denne måde tilbyder malingproducenten et solidt grundlag for forandring og kreativitet i dit hjem. Dette er også en alsidig nuance, der får andre farver til at skinne. Hvis du er træt af det hvide interiør og ønsker at tilføre lidt varme til dit hjem på en subtil måde, er denne perfekt.

Ny Dulux farve – jordfarvet beige

naturlig farvepalet i stuen med sofa og sofabord, moderne møbler

Hvert år diskuterer mærkets farveeksperter og et team af internationale internationale designeksperter de seneste globale tendenser. Disse tendenser påvirker alle områder af livet. De oversætter derefter disse indsigter til en nøglefarve, der afspejler enhver stemning i øjeblikket. Det formodes at være en nuance, der påvirker boligindretning over hele verden. Frem for alt giver Brave Ground en følelse af ro.

rustikt spisebord i minimalistisk stue med vægge malet i dulux ensfarvet modig grund

Dulux -farven afspejler imidlertid også naturens styrker og også menneskers fremtid på jorden gennem naturbeskyttelse. Dette gælder især i en verden, der stadig kæmper med udfordringerne ved corona -krisen. Efter måneders samarbejde med mærket AkzoNobel og en liste over trendforudsigere, designspecialister, redaktører og arkitekter fra hele verden besluttede producenten sig for den aktuelle farve.

malingproducent dulux ensfarvet jordfarvet beige i stuen med reol og træstol i retrostil

Som et resultat af den globale pandemi forårsaget af COVID-19 ændrer mange menneskers prioriteter sig markant. Så de fleste af dem fokuserer mere på trivsel i deres hjem. Dette blev forklaret af designchefen på Dulux, Marianne Shillingford. Dulux -farven kan spille en vigtig rolle i dette.

kombination af retro -møbler og alsidige jordfarver i et minimalistisk opholdsrum

Med de beroligende, afslappende og naturlige toner i farvepaletterne, der tilbydes, har mærket til formål at give fagfolk mulighed for at skabe rum, hvor beboerne kan reflektere, genoplade og kalibrere igen. I det forløbne år 2020 ændrede mange menneskers liv og arbejde sig grundlæggende. Alle har gennemgået de usikre tider, så det er forståeligt, at de gerne vil have beroligende, naturlige toner for at give den ro og beskyttelse, folk desperat har brug for.

Brug Brave Ground i dit hjem

hyggeligt og moderne køkken i skandinavisk stil med træelementer og minimalistiske former

Kombiner den varme farve med andre tidløse toner, såsom honningfarver. Dette giver dig mulighed for at skabe en afbalanceret ramme for underholdning, såsom en afslappet og uformel spiseplads. En sådan palet er velegnet til både traditionelle og moderne opholdsområder og kan smukt kombineres med moderne indretningselementer og naturlige materialer. Bland også skyggen med varme røde eller lyserøde toner til et særligt soveværelse, der bringer wow -faktoren.

kombinere lyserøde og koralfarver i soveværelset og dulux ensfarvet modig grund 2021

Brave Ground passer perfekt til de stærke lyserøde og røde toner i den ekspressive palette samt koralfarvede variationer. Disse farver ser også godt ud med minimalistiske moderne møbler, grafiske mønstre og lyst træ. Dette giver ikke kun en følelse af ro, men det er også meningen, at det skal være en alsidig farve. Du kan anvende disse på en række forskellige designs. Farven ændrer sig i løbet af dagen og skaber det, Dulux og AkzoNobel beskriver som “subtilt lydhøre miljøer”.

trend farve brave ground dulux 2021 indretning til hjemmekontor med beroligende og varme farvepaletter

Den neutrale beige kan derfor kombineres med en blanding af bløde, naturlige farver for eksempel at give et hjemmekontor en afslappet og indbydende følelse. Kombineret med palettens jordfarver skaber dette en beroligende og indbydende følelse, når du arbejder. Disse subtile og elegante nuancer fungerer dog også godt med møbler fra midten af ​​århundredet og rige finish som kobber, marmor og endda fløjl. Du kan også oprette forbindelse til naturen. Bring det ydre ind med jordfarver.

Væg i blågrøn med dekorationer på et treskab og dulux solid farve modig grund på gangen

Overvej for eksempel teal. Du kan derefter kompensere for det med Dulux Brave Ground -maling. Disse toner passer godt til naturligt træ, genbrugsmøbler, velformet keramik og indendørs planter. Tilføj bare denne varme, naturlige, neutrale beige nuance til dit hjem. Brave Ground kan, når det er parret med jordnære brune, hjælpe med at skabe et roligt opholdsrum.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål