15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Krøllet kort hår – lav dine egne frisurer med krøller til korte hårklipp

Korte hårkrøller-frisurer-instruktioner-nisse-ombre-kort klipning

Hvem siger, at korte hårklipp ikke er velegnede til varierede stylinger? Hvis du vil kan du korte hårkrøller. Det er relativt let og hurtigt i kontrast til de andre længder. Vi tilbyder to guidede ideer til, hvordan du nemt styler dit hår med krøller.

Krøllet kort hår – nyttige produkter til hårstyling og hjælpemidler

Krøller med kort hår -frisure-instruktioner-nisse-produkter-værktøjer

Enhver med kort hår ved udmærket godt, hvor mange stylingprodukter, tilbehør og hjælpemidler der er nødvendige for at lave deres daglige frisure. Krøllejern eller fladjern med en rund form, curlingmousse og hårspray til indstilling. Hvis du allerede har et glattejern, men ikke ved, om det også er egnet til krøllet hår, skal du være opmærksom på to punkter: – formen er afrundet, og den er udstyret med en drejelig kabelforbindelse.

Krøllet kort hår – instruktioner

Krøller med kort hår-frisurer-instruktioner-nisse-glat-ombre

Det er vigtigt at bemærke, at krøllerne kan være små og fine med et krøllejern, og glattejernet har en tendens til at producere bølger og volumen. Den første vejledning viser, hvordan man krøller kort hår ved hjælp af et glattejern. Følg trin-for-trin instruktionerne.

Lav selv korte frisurer: 12 festfrisurer af Julianne Hough

Style kort hår – 7 frisurer til nisseklip at efterligne

Pænt dekoreret bryllup frisurer til kort hår

Krøllet kort hår – klargør først håret

Krøller med kort hår-frisure-instruktioner-nisse-hårspray

Først og fremmest skal håret være tørt, kam det godt igennem, og hvis du ønsker det, kan du sprøjte det med glansspray en gang. Det er tilrådeligt at beskytte dit hår ordentligt mod varmen fra glattejernet. For kort, fint hår, undgå silikonebaserede produkter.

Krøllet kort hår – opdeling af hår i sektorer

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-nisse

Opdel håret i sektioner. Afskedsretningen er her afgørende, så frisuren i sidste ende ser naturlig og god ud. Overvej også volumen bag på hovedet, og det er bedst at opdele håret i tre – venstre, højre og bagside af hovedet. Begynd at vride individuelle tråde fra venstre mod højre eller omvendt, afhængigt af afskillelsesretningen.

Krøl kort hår – ved hjælp af et glattejern

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-nisse-glattejern

Når du vrider krøllerne med glattejernet, skal du altid holde bevægelsesretningen den samme, så der til sidst dannes lige krøller. Så det naturlige volumen af ​​det krøllede hår vises, kan du prøve et lille trick – i begyndelsen af ​​hver krølle skal du trække lidt op i bunden med glattejernet og holde det i cirka 5 sekunder, og derefter fortsætte med at vride krøllen.

Tips til kKrøllet kort hår – den rigtige teknik

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-nisse-glattejern

Så krøllerne forbliver ikke glatte og flade ved rødderne, men fra hovedet op og så falder de pænt. Du kan også teste en lignende tilgang, når du bruger et krøllejern.

Krøllet kort hår – twist krøller med et fladt jern

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-nisse-drejning-glatning

Krøl kort hår og sæt med hårspray

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-nisse-hairspry-fix

Når du er færdig med alt dit hår, sæt med hårspray. Et godt tip er at ryste håret godt over hovedet og ælte det let med fingrene. Stil den derefter pænt og bring den præcis i den ønskede position. Sprøjt igen, og du er færdig!

Krøl kort hår og opnå et rodet look

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-nisse-rodet-glattejern

Ægte krøller er ikke, men en variant af de trendy strandbølger til kort hår er. Frisuren kan holde i godt to dage eller kan om nødvendigt styles med lidt hårvoks.

Krøl kort hår og tilføj volumen

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-nisse-rodet-look

Korte hårkrøller – vintage stil

kort-hår-krøller-frisurer-vand-bølger-gør-selv-halsey

Tænkte du, at bølger kun er beregnet til langt hår? Men de såkaldte vandbølger, der var så populære og moderne i 1920’erne, er vidunderligt velegnede til kort hår. Men så fremstår de totalt forskellige – meget ekstravagante og frække. Sangerinden Halsey elsker usædvanlige og originale frisurer og eksperimenterer ofte med sit udseende.

Krøllet kort hår – vandbølger med et kort hårklipp

korte hår-krøller-frisurer-lav-selv-vandbølger

Det er ikke for ingenting, at vandbølgerne kaldes præcis det. For at opnå effekten er håret stylet vådt, kæmmet med en fin kam og fikseret i den korrekte bølgeposition med hårspænder. Føn derefter eller lad det lufttørre.

Krøllejern til kort hår

kort-hår-krøller-frisurer-kort-bob-rødhåret

Du kan bruge et tyndt krøllejern til at skabe de fine krøller på kort hår. Et tykt krøllejern bruges normalt til langt hår. For at holde frisuren så lang som muligt, er det meget vigtigt ikke at vaske håret kort før styling. Vask dit hår den foregående aften eller 5-6 timer, før du starter din frisure. Dette gælder generelt for frisurer af alle typer.

Korte hårkrøller uden varme eller uden krøllejern

kort-hår-krøller-frisure-instruktioner-lav-dine-egne-sugerør

Alternativt kan krøller af enhver hårlængde trylles frem uden varme. En rigtig sej og kreativ idé er at bruge sugerør. Du skal også bruge små hårbånd. Håret skal være helt vådt, og bundlinjen skal lykkes. Du er også velkommen til at bruge curlingmousse eller hårskum.

Med sugerør kkrøllet kort hår 

korte hår-krøller-frisurer-lav-selv-sugerør

Adskil håret i små sektioner og sno et afsnit ad gangen omkring et sugerør. Fastgør håret på halmen med hårelastikken og knyt som vist på billedet – sæt de to ender af halmen ind i hinanden. Lad håret tørre alene og tag derefter sugerørene ud. Resultatet er en wow -faktor!

Korte hårkrøller, men kun foran

kort-hår-krøller-frisurer-scarlett-johansson

Denne korte klipning er bestemt ikke egnet til genert damer. De to sider skæres kort, og håret efterlades langt på toppen af ​​hovedet. Denne korte frisure med pandehår kræver daglig styling, og krøllerne er en god løsning til det. Ved hjælp af et hårspænde i en nuance, der matcher hårfarven, kan du fikse håret i en position.

* Fuldstændig vejledning til korte hårklipp med krøller findes på Onelittlemomma.com 

Previous Post
“Under Pohutukawa House” – Det eksotiske luksuriøse træhus
Next Post
Plantning af bladsalat – sorter og pleje af salatalternativet