15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Flydende trapper – et elegant blikfang i dit hjem

hvid-version-flydende-trappe-zaha-hadid

Flydende trapper ville være et elegant omdrejningspunkt i dit indretning. Du vil være tilfreds lige så meget som med din gamle trappe med hensyn til funktionalitet, men det indtryk, du ville få med denne nye trappe, er uvurderligt.

Den svævende trappe – historie

hvid-flydende-trappe-zaha-hadid

Den flydende trappe, som vi præsenterer for dig, har en virkelig rig historie med hensyn til dens anvendelse og tilpasning. Det kan virke som en helt normal trappe for dig, men sandheden er en anden. Forberedt af Zaha Hadid Arkitekter Studio Flydende Trappe er en vigtig tilføjelse til utrolige og berømte arkitekturprojekter som The Peak Site Plan (1983), Aqua Table (2005), Seamless Collection (2006), Belu Bench (2005) og mange andre.

Flydende trapper af Zaha Hadid Architects studio – oversigt

flydende trapper-zaha-hadid

Den svævende trappe af Zaha Hadid Architects har den utrolige evne til at opretholde lethed i rummet eller loungeområdet. Hvert suspenderet trin adskilles som en separat sløjfe, fremstillet af Ductal ®. Dette er en højtydende beton med en enestående struktur og høj kvalitet. Hvert trin stopper ikke på grund af holdbarhed, men på grund af dets fleksibilitet og evnen til at bøje under tryk af en bestemt vægt.

Den flydende trappe af Zaha Hadid Architects blev designet og konstrueret til at kunne tages af. På grund af denne funktion er flydende trapper af Zaha Hadid Architects erstatter ny indretning i din egen salon. Du vil se forskellen umiddelbart efter at have bygget dem i din kongelige lounge eller højteknologiske rum.

De billeder, du ser her, præsenterer det hvide alternativ til den unikke og innovative flytetrappe af Zaha Hadid Architects. Dette er dog ikke den eneste mulighed. Du kan bestille dem i sort, hvis du vil gøre atmosfæren i dit hjem lidt mere mystisk og elegant. Den farverige version af svævetrappen fra Zaha Hadid Architects kan kombineres med neutrale møbler og høje marmorsøjler på gangen.

De flydende trapper af Zaha Hadid Architects – hvorfor du har brug for dem?

innovativt-design-idé-skubbet-trapper

Jeg formoder, at du ikke har så mange præferencer og forventninger fra din hjemmetrappe. De fleste af jer skal være tilfredse med jeres almindelige trapper og ikke se behovet for at ændre dem. Lad os bringe dig et argument imod det.

For det første er nogle af de moderne husholdersker så krævende for indretning, at trapperne er lidt mere end en detalje for dem. Denne model flydende trapper er perfekt til dig. For det andet, hvis du får gæster meget ofte, altså flydende trapper Lavet af Zaha Hadid Architects kun til dig – med deres evne til at forskønne det overordnede udseende og modstå enhver form for vægt. Sidst men ikke mindst kan den innovative flydende trappe fra Zaha Hadid Architects være en perfekt opdatering i dit retrointeriør, især hvis du ikke har nogen anden idé til en ændring og redesign.

Abigail

Previous Post
Soveværelses kommoden “Cascade” af Martin Gallagher
Next Post
Håndværk med træ – 7 ideer med instruktioner til hver sæson og enhver alder