15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Design en sommerbuket – tips og typer blomster opdelt i farver

sommerbuket dekoration-ideer-gør-det-selv-tips-pink-sommerblomster

En frisk buket blomster tilhører hver stue eller spisestue og på bordet. De farvestrålende blomster er jo en glæde, afgiver en behagelig duft, hvis det er nødvendigt, og skab en venlig og naturlig atmosfære, hvor du simpelthen kan have det godt. Selvfølgelig er en færdigbuket let at købe, men er du ikke enig i, at det er meget sjovere at lave den selv? Hvis dette er tilfældet, så vil vi gerne hjælpe dig i denne artikel med nogle tips og selvfølgelig et udvalg af blomster, som du kan bruge til sommerbuketten.

Sommerbuket blomster

sommerbuket pink-lilla-blå-spand-metal-kar

Du behøver ikke engang at købe blomsterne. Du finder de rigtige i din have eller endda på en vild eng, så du perfekt kan kombinere dit projekt med en gåtur. Sådan dukker uventede buketter hurtigt op, fordi du simpelthen ikke kan modstå skønhederne undervejs, og du virkelig vil have dem med hjem. Du kan også bruge denne metode til at forberede en sommerbuket til at give væk. Og hvis du leder efter noget særligt til din store dag, kan du også vælge en selvfremstillet sommerbuket til brylluppet.

Selvfølgelig er der mange af de typer blomster, som vi vil fortælle dig i dag i de enkelte farvekategorier, også i forskellige farvenuancer og ikke kun i de respektive nævnte farver. Derudover er blomstetyperne kun beregnet til at tjene som inspiration og kan erstattes af mange andre. Den ene ting er dog sikker: Ingen buket vil ligne den anden og vil derfor altid være unik.

Vis buketten – hvilket fartøj?

sommerbuketfartøj-kande-vase-roser-pæoner-vintage-kurv

Der er ingen grænser for din fantasi. Fra de klassiske vaser, der kan være lavet af glas, ler, metal eller et andet materiale, afhængigt af din smag og indretningstil, til smukke kander lavet af de samme materialer. Vintage kopper eller mælkekander er også ideelle til små buketter.

Sommerbuket slips i gul farve

sommerbuket gul-hvide-roser-moderurt-romantisk-bladgrøn

Specielt farven gul er ofte repræsenteret i sommerblomster. Og dette sikrer også et venligt udseende og et godt humør. Og endelig, ligesom enhver anden, skal sommerbuketten opnå netop det. Du kan opnå denne farveeffekt ikke kun med roser i forskellige størrelser. Guld furry, golden sheaf, morgenfruer, naturligvis solsikker, snapdragons, goldenrod, tansy og mange andre skaber en lysegul buket. Selvfølgelig er kun gult lidt kedeligt. Du kan derfor lege med forskellige stænk af farver og enten designe en farverig buket blomster eller en mere subtil farvemæssigt, bestående af to eller højst tre farver.

Hvis du gerne vil skabe et par nuancer ud over de gule nuancer, kan du gange disse her og der med orange blomsterfarver.

Blå og lilla sommerblomster

sommerbuket af blå-hortensia-hvide-accenter-lilla-porcelæn-vase

Blå er repræsenteret i ikke mindre blomster. I haven såvel som på engen findes lyse blå varianter, som giver en vis romantik i sommerbuketten og andre blomsterdekorationer. Disse omfatter hortensiaer, hvis farvemætning spænder fra bleg i begyndelsen af ​​sommeren til stærk i midten af ​​sommeren. Jomfruen i det grønne, delphiniumet i en mørkeblå variant og den smukke kornblomst har også en meget romantisk effekt.

Da der er færre blå blomster i antal, kan lilla også varieres. Og her er valget virkelig stort om sommeren. Feinstrahlaster, phlox, pæoner, nelliker, rævehandsker, lavendel, Mariaklokkeblomst, leucocoryne, søde ærter, clematis og mange flere ser imponerende ud og kan fantastisk kombineres med enhver anden blomsterfarve.

Blomster til sommer i pink eller hot pink

sommer-buket-pink-rose-rose-pæon-sommer-idé-let-diy

Roserne og selvfølgelig pæonerne kommer til at tænke på med det samme. Med denne farve er der ikke kun de mest forskelligartede nuancer, der kan kombineres i en sommerbuket og dermed skabe behagelige nuancer. Mangfoldigheden af ​​blomsterformer er også ekstremt stor her, som med de andre farver. Phlox er også et godt valg her og kan kombineres med den røde nellike, med søde ærter, mini nelliker, stjerneparaplyer, kosmos, salvie, Levkojen, som også fås i andre farver, med fjerdragt eller delphinium og mange andre.

Uanset hvilken farve du vælger, skal du altid kombinere forskellige blomsterformer for at skabe en flot tekstur. Læg lange, druelignende blomster i midten af ​​buket, mens du fordeler de mindre omkring den. Så alt kan komme til sin ret. En blanding af især pink, pink, lilla og blå er meget romantisk, så du kan kombinere disse farver vidunderligt. Men skab stadig accenter med høj kontrast med hvide eller gule blomster, som du fordeler i midten.

Sommerbuket blomster i røde nuancer

sommer-buket-rød-lav-selv-roser-romantik-sommer-buket

Også her kan du ikke undgå at tænke på roserne med det samme. Er du et symbol på kærlighed i lyse røde eller vinrøde versioner? For ikke at glemme, er valmuen naturligvis. Så er der dahliaer, fakkelilje, nogle former for nelliker, begonier, liljer, rødryllen, calla, zinnias og gladioli. De er gode til at skabe en buket blomster i stærke farver og kombineres bedst med orange som en nuance til rød, såvel som med gul.

Hvide blomster til enkle buketter eller til at udfylde

sommerbuket-hvid-daisy-margherite-motherwort-gul-accent

Ligesom daisy kombinerer feverfew hvidt og gult og tilbyder dermed to farvetoner som accent. I hvidt er der også engrue, rosen, fnat, klokkeblomst, speedwell, liljekonval til tidlig sommerbuket, snebold og mange typiske engblomster. Bestemt kan hvide blomsterfarver ikke kun bruges som accent. Og omvendt, alle i hvidt med blot et par farvede accenter hist og her, ser buketten meget attraktiv og romantisk ud.

Farverig sommerbuket i mange farver

sommer-buket-farverig-blomst-tekstur-rød-gul-georginer

Hvis du vil gøre buketten farverig og virkelig peppelig, skal du blot kombinere så mange farver som muligt. Det ville være rart, hvis hver farve var repræsenteret af mindst to blomster. De skal også findes i tilstrækkelige mængder og bør gentages flere gange. Den farverige buket ser særlig flot ud med engblomster. Men du kan selvfølgelig også bruge haveblomster igen.

Græs til tekstur

sommer-buket-pryd-græs-dekorere-tekstur-naturlige-eng-blomster-stedmoderblomster

Græsserne er også i sæson om sommeren og er derfor perfekte til at tilføje nogle farve-neutrale accenter til teksturen i din selvfremstillede sommerbuket. Lad græsser som stempelrenseren yde et bidrag, og brug dem til at sætte accenter. I øvrigt er ikke kun grønne varianter egnede. De er også gode i sensommeren, når græsset allerede er tørret ud af varmen eller simpelthen er slut.

Previous Post
Bordpynt til grillfesten i haven: inspiration og gør -det -selv -instruktioner
Next Post
Udformning med snegleskaller – dekorationer og sjove ideer til børn