15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bordpynt til grillfesten i haven: inspiration og gør -det -selv -instruktioner

Borddekoration til grillfesten haven-ideer-hængende-lysestager-blomster

Sommeren er lige om hjørnet, og festlighederne bevæger sig udenfor. Dette inkluderer naturligvis en fornuftig grillfest. Ikke kun maden skal være et blikfang, borddekorationerne skal også huskes. Her viser vi dig, hvordan du kan fremkalde smuk bordpynt med blot et par enkle trin og håndværksinstruktioner. Vi har et par forslag til, hvordan du gør din borddekoration til et højdepunkt til grillfesten.

Bordpynt til grillen i haven

Bordpynt til grillfesten haven-tips-ideer-salater-buffet

Selve maden kan også dække bordet. Farverige salater, rustikke retter, dips, fingermad – forsyn dine festgæster med alle slags lækkerier, der ikke bare smager godt, men også ser godt ud. Et buffetbord er et godt valg til en grillfest, der alligevel ikke vil tage plads, praktisk talt på farten. Visuelt tiltalende og altid populær.

Borddekorationer til grillfesten – brug konserveringsglas som vaser

borddekoration-grill-have-murer-krukke-vase-brug-ornamental-grus-vase-fyldstof

Hvis du har inviteret færre gæster til din fest, og det ikke er en stand-up fest med et buffetbord, kan du dekorere bordet pænt med et par blomster. Mason krukker er meget velegnede til dette. Disse kan fyldes med dekorativt sand eller sten, hældes i vand og lægges de blomster du ønsker indeni. Et par blomster, der flyder på vandet, udgør også en flot dekoration.

Vilde blomster som utraditionel bordpynt til grillfesten

borddekoration-grill-have-marineblå-dug-wildflower-vase

Blomster er særligt velegnede som bordpynt til en grillfest i haven. Da bordet alligevel er i det store udendørs, trækkes en rød tråd. Du behøver ikke engang bruge mange penge i blomsterbutikken for at smukke blomster kan pynte. Et par vilde blomster fra den tilgroede eng ser utraditionelle og smarte ud.

Blomsterpyntede stole

Borddekoration til grillfesten haven-blomster-stol-ryglæn

Ikke kun på bordet, men også på stolene kan dekoreres. Vilde blomster og en smule grønt er også velegnede her for at skabe et samlet billede. Det er bedst at binde blomsterne sammen med en tynd tråd og derefter fastgøre dem til stolen. Derudover kan silkebånd også bindes ind. Alternativt kan du lægge blomsterne i et glas.

En buket blomster i træerne

deco-grill-have-glas-hortensia-træ-hængende

Hvis blomsterne eller blomsterne fylder for meget på bordet, kan du placere dem i en murerkrukke på et træ i nærheden og vedhæfte det til træet med et silkebånd eller organzabånd. Sørg for, at glasset sidder godt fast. Igen er enhver slags blomster, du kan lide, passende. Blandet med farver har buketten et sommerligt look.

Design dine egne blomstervaser og lysestager

Borddekoration til grillfesten - have - murerglas - jutebånd - spidse kamilleblomster

Blomsterne skal ikke lægges på bordet i konventionelle vaser. Hvis murerkrukken er for kedelig for dig, kan du også bruge en smuk glasflaske eller bruge et par kunsthåndværkstriks til at omdanne den til en smuk vase. For at gøre dette kan du tage groft hørstof og lime det på vasen. Dette går godt med hæklet stof, der kan kombineres vildt. For vanskeligere former, f.eks. Flasken, der er blevet konverteret til en lysestage, kan du bruge tråd, der vikles rundt om flasken og limes. Jo flere flasker du bruger som lysestager, jo smukkere vil borddekorationerne se ud om natten.

Bordpynt til grillfesten – tinker servietroser

borddekoration-grill-have-serviet-roser-lav-selv

Hvis du ikke kan lide at sætte rigtige blomster op, eller hvis du foretrækker noget lidt mere usædvanligt, kan du lave disse pæoner af servietter. Disse kan placeres på bordet eller hænges over bordet. Der er ingen grænser for ideerne her. For servietroser skal du gøre følgende:

1. Læg den foldede serviet foran dig med den lukkede side opad og den halvåbne side til venstre.

2. Riv en 1 centimeter bred strimmel til venstre af.

3. Fold serviet ud og lav en blæser ud af det.

4. Bind den revne strimmel i midten af ​​blæseren, så serviet ser ud som en sløjfe.

5. Riv nu forsigtigt hvert enkelt lag papir mod midten. Gentag på begge sider.

6. Gentag trin 1-5 igen for anden halvdel af rosenkuglen.

7. Bind nu begge halvdele sammen med et snor.

Bordpynt til grillfesten – dekorér drikkeglas

borddekoration-grill-have-forfriskende-drinks-limonade-lavendel-farverige-drik-sugerør

Hjemmelavet limonade er en del af en rigtig grillfest om sommeren ved høje temperaturer. For en liter presses ca. 6 citroner ud og blandes med ca. 800 milliliter vand og 80 gram sukker. Denne forfriskende tørstslukker skal præsenteres i overensstemmelse hermed. Tag murerglas eller andre glas, der passer til din smag, og pryd dem med et silkebånd, farverige sugerør og en blomst. Lavendel står i kontrast til farven på limonaden og er ikke giftig. Eventuelt kan du også skrive navne på båndene og bruge dem som stedskort.

En Euro palle som bord til grillfesten

borddekoration-grill-have-palle-bord-græsplæne-mad

Den følgende variant er en helt anden måde at fejre en grillfest på. Hvem har brug for et bord på en varm sommerdag? En normal euro -palle er også tilstrækkelig. Hvis dette er dækket med linned, er resultatet en meget naturlig stil. Kombineret med en rød nuance og disse rustikke materialer blander denne borddekoration sig med naturen og ser simpelthen rustik og hyggelig ud. Tip: Du kan få billige borddekorationer som denne med en Butlers -kupon.

Previous Post
Ergonomisk kontorstol fremmer sund kropsholdning
Next Post
Opbygning af en højbed – ideer til pladsbesparende havedesign
Immediate Momentum