15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Smart Home: Med moderne teknologi til perfekt boligkomfort

Smart Home system app-enheder-fjernbetjening-varme-alarmsystem-indbrudssikring

Automatisk åbning af vinduer, automatisk lukning af rullegardiner og altid en perfekt reguleret rumtemperatur – disse unikke fordele er allerede uundværlige levekomfort i mange husstande. Teknologier i den såkaldte Smart hjem gøre det muligt at bruge en smartphone, laptop eller fuldautomatisk styring af moderne bygningsteknologi fra installerede kameraer til varme og belysning.

Unik komfort og større sikkerhed med smarte hjemmesystemer

smart-home-system-wifi-internet-kontrol-app-persienner-enheder

Den mulige anvendelse af tekniske enheder på Smart hjem koncept er forskellige, systemer af denne type er modulære og kan let udvides i henhold til individuelle krav.

På den måde kan rullegardiner, husdøre og ovenlysvinduer samt garageporte eller opvarmningen også betjenes intuitivt og eksternt. Næppe nogen husejer vil ikke drømme om at undgå manuel åbning og lukning af garagen hver dag og komme hjem i et hyggeligt indeklima på ethvert tidspunkt af året. I den forbindelse påpeger Oliver Rilling, der er ansvarlig for strategisk produktmarkedsføring hos automationsspecialisten Somfy, den intelligente interaktion mellem de enkelte komponenter. For eksempel registrerer TaHoma Connect smart home-system åbne eller vippede vinduer og afhængigt af den installerede teknologi det tilsvarende rum og skifter automatisk opvarmning til energibesparende tilstand.

smart-home-system-garage-dør-kamera-kontrol-app

Sikkerhedsaspektet spiller også en stadig vigtigere rolle. Bevægelses- og åbningsdetektorer registrerer ubudne gæster, før de kan bryde ind i huset. Dette reagerer i en nødsituation smarte hjem automatisk: Skodderne går ned, lyset tændes, og beboerne bliver straks advaret via e -mail eller talemeddelelse. I ferien eller i løbet af dagen i arbejdstiden simulerer det smarte hjem beboernes tilstedeværelse gennem automatisk styrede persienner og belysning. Potentielle ubudne gæster afskrækkes derved pålideligt.

Smart home -systemer: Let at bruge med eksisterende og ny bygningsteknologi

smart-home-system-fremtid-kontrol-app-enheder-opvarmning

Så innovativ som brugen af ​​smarte hjemmeteknologier er, står de ikke kun for Nye bygninger til bortskaffelse. Passende anmodninger kan tages i betragtning på planlægningsstadiet. På grund af systemernes trådløse karakter og deres lette forbindelse til husets router kan de imidlertid også bruges i eksisterende ejendomme. Den eneste afgørende faktor her er, at de elementer, der skal kontrolleres, såsom markiser, rullegardiner eller belysning, har en radiomodtager. Inde i huset styres vinduer, døre, varme og co. Via hånd- eller vægtransmittere; ud over den automatiserede styring er adgang, mens du er på farten, via smartphone eller bærbar via den grafiske brugergrænseflade mulig. Det tager kun et par klik at betjene hele bygningsteknologien individuelt. Det er lige så let at eksternt gribe ind i den automatiske styring og for eksempel ændre tidskontaktfunktioner.

Store udbydere i branchen arbejder med HTTPS -forbindelser for at styre deres radiosystemer, dvs. sikker dataoverførsel som i netbank eller sammenlignelige websteder med høje sikkerhedsstandarder – hackere udelades. Smart Home er derfor helt sikkert, fleksibelt og hjælper med at reagere på uforudsete begivenheder i god tid.

Merværdi gennem smart hjem

smart home system kamera tyverisikring app kontrol

Når det kommer til den aktuelle state of the art, når det kommer til smarte hjem, påpeger Oliver Rilling de mange fordele, der bidrager til en helt ny, afslappet holdning til livet. Når du er på ferie, garanterer et hurtigt kig på TaHoma -appen, at alt er godt derhjemme. De individuelt programmerbare trivselsscenarier, f.eks. Præ-tempererede stuer eller intelligente solbeskyttelseskontroller for at undgå unødvendige omkostninger til aircondition og for at beskytte privatlivets fred, sikrer uanede boligkomfort.

smart-home-system-house-security-nybyggeri

Det tilhørende Energibesparelser bidrage til forholdsvis hurtig amortisering af systemet. Selv at styre et enkelt produkt som husets varmesystem automatisk med TaHoma øger merværdien betydeligt. Den nøjagtige omkostningsramme afhænger naturligvis ikke mindst af de individuelle krav. Grundig rådgivning inden køb og installation anbefales derfor absolut. Dette er den nemmeste måde at præcisere, hvilke personlige forventninger der er til det smarte hjem for derefter at implementere dem til en attraktiv pris og på det højeste tekniske niveau.

Previous Post
Soveværelses kommoden “Cascade” af Martin Gallagher
Next Post
Håndværk med træ – 7 ideer med instruktioner til hver sæson og enhver alder