15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvorfor er det fritstående badekar i træ så populært?

Møbler af træbadekar ergonomisk ovalt fritstående

Den fritstående Træ badekar har med succes etableret sig og er helt i trend. Du kan finde ud af nedenfor, hvorfor designere i stigende grad bruger naturlige materialer på badeværelset, og hvilke praktiske fordele det medfører.

Fritstående badekar i træ – funktionelt og stilfuldt

Badekar vindue træ fritstående dejlig idé lejlighed

Den fritstående Træ badekar har mange fordele – materialet holder vandet varmt i lang tid. Producenterne behandler træet med specielle olieplejeprodukter, så det bliver vandtæt. Træbadekaret kan derfor rengøres meget hurtigt og let – normalt er det bare tilstrækkeligt at tørre det af. Den vejer mindre end solide konstruktioner i beton eller keramik og kan integreres perfekt i både et moderne og et klassisk boligareal. Hvilke træsorter er stadig bedst egnet til badeværelset? Valnød, ahorn og eg foretrækkes ofte på grund af deres holdbarhed. Rødbrune eksotiske træsorter som Merbau skaber en moderne stemning.

Fritstående træbadekar øger varmefaktoren

Fritstående soveværelse oprettet behagelig idé

Virksomheden Unikt trædesign har specialiseret sig i produktion af badeværelsesmøbler i høj kvalitet. Den fritstående Træ badekar er fokus for det mangesidede produktsortiment. Forskellige behandlingsmetoder giver det sofistikerede materiale et højglansudseende. Den ergonomiske konstruktion sikrer kropskomfort, mens træfarven spreder solid varme i badeværelset. Det attraktive korn af de enkelte detaljer fanger øjet. Badekarene fås i to versioner – den rektangulære konstruktion ser moderne ud og er perfekt til puristiske badeværelser, mens den bløde ovale form skaber en visuel forbindelse til det klassiske badeværelsesdesign.

Unikt trædesign blev grundlagt i 1979. I begyndelsen specialiserede familievirksomheden sig i konstruktion af lystbåde – du lagde den erfaring, du fik, på at lave møbler.

Soveværelset i klassisk stil suppleres af et badekar i træ

klassisk interiør træ væg væggulv trappe

Puristisk perfekt – rektangulært design skaber en hyggelig stemning

Træbeklædte fritstående moderne badeværelsesopstillingsideer

Selv små badeværelser kan drage fordel af et fritstående badekar

Badeværelse træmøbler badekar mørke gulvfliser marmorvæg

Oval badekar af valnøddetræ – højdepunktet i interiøret

Badekar eg træ korn smukt design hvidt badeværelse

Previous Post
Moderne møbeldesign
Next Post
DIY ideer til at gøre det selv på under en time – 10 interessante instruktioner