15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hemmeligheden bag perfekt røgfyldt øjenmakeup

Øjen-make-up-røg-effekt-grønne øjne

Alle de røde løberstjerner havde noget tilfælles i denne sæson. Og det var den røgfyldte Øjenmakeup i forbindelse med deres designertøj. Denne artikel hjælper dig, hvis du vil bruge denne make-up, men ikke ved præcis hvordan.

Det er meget lettere, end du tror.

Røgfyldt øjenmakeup – øv dig

Eye-make-up-guld-brun-røde-læber

Hvis du har en røgfyldt til din næste officielle begivenhed eller til natklubben Øjenmakeup sørg for at prøve det på forhånd. Så du kan bruge teknologien til denne store i fred Øjenmakeup Perfekt. Gem det ikke i sidste øjeblik, for hvis du er presset for længe, ​​får du ikke gode resultater.

Øjenmakeup – sammensæt alt, hvad du har brug for

Øjen-make-up-smokey-eye-nøgen-læber

Inden du begynder at sminke dig, skal du samle alle de nødvendige ting sammen. Udover øjenskygge har du brug for 2-3 make-up børster og vatrondeller.

12 nemme og effektive makeup-tips til øjenmake-up

Øjenskygge Tips – Øjens make -up afhængigt af øjets form

Øjenmakeup – 21 ideer til at understrege blå øjne

Makeup -tips til øjnene – forbered dit ansigt

Øjen-make-up-brun-øjenskygge-grønne øjne

Inden du starter med Øjenmakeup du bør rense dine øjne godt og fjerne eventuelle rester af makeup. Vær også opmærksom på dine øjenbryn, som skal være perfekt formet.

Brug matchende farver

Eye-make-up-smokey-eye-gold-boho-chic

du røget øjenmakeup behøver ikke nødvendigvis at være designet i grå-sorte toner. Brug farver, der bedst fremhæver dine øjne. Hvis du har grønne øjne, skal du bruge lilla farver. Hvis dine øjne er blå, vil brune farver fungere bedst. For brune øjne er blå mest egnet.

Brug en god primer

Øjne smukke øjenskygge læbestift blå øjne

For at udjævne hudtonerne på dine øjenlåg og det røget øjenmakeup For at give et godt underlag skal du helt sikkert bruge en god primer. Det er bedst at få et lidt skinnende fundament, der dækker fregner og vener i dine øjenlåg godt.

Brug en korrektionspen

Øjne øjenskygge under mørkere over pink

En korrektionspen hjælper dig med at dække mørke rande under øjnene. Når alt kommer til alt, vil du være god til din røget øjenmakeup tiltræk opmærksomhed og ikke dine mørke rande under øjnene.

Understreg dine øjne

Ideer grønne øjne anvender mørk øjenskygge

Nu kommer vi til den virkelige del af makeup. Det første skridt til røget øjenmakeup er øjets understregning med en stærk eyeliner med kohl. Hvis dine øjne er blå, anbefaler vi en blød brun nuance med guld accenter. Til grønne øjne skal du bruge en mørk lilla kohl. Påfør eyeliner så tæt som muligt på dine øjenvipper, og afslut den med en lille opadgående krølle. Brug derefter en speciel børste, som du smører kajal let med i retning af den ydre ende af øjnene og dermed “blødgør” den. Form enderne på øjenlågslinjerne godt, og prøv at forme dem så lige som muligt.

Glitterpartikler kat øjne rygende smukke

Tilføj øjenskyggen

Nu er det tid til øjenskyggen. Påfør den mørke øjenskygge langs hele linjen. Derefter påføres en anden linje med øjenskygge, der går fra den indre ende af øjet (ved siden af ​​næsen) til den ydre ende (lige før øjenbrynet). Denne linje bør ikke være direkte over låget, men den skal være bredere på ydersiden og konvergere med den nedre kajal -linje. Brug derefter de lyse øjenskygger til at udgøre den midterste del af dit øjenlåg, dvs. mellem de to mørke linjer. Spred den lyse øjenskygge og overvej en lille del af den nedre eyeliner. Hemmeligheden bag røget øjenmakeup er brugen af ​​en god børste, som du kan blande de to nuancer godt med og lade dem flyde ind i hinanden. For et mere dramatisk udseende kan du forlænge de mørke skygger til enden af ​​dine øjenbryn.

Hemmeligheden ligger i at lægge dem oven på hinanden

Fremhæv øjne Anvend øjenskygge, vælg grønne øjne

Når du påfører øjenskygge, skal du hele tiden lægge forskellige farver oven på hinanden og ikke danne tynde linjer. Denne lagdeling hjælper dig med at opnå et dybt og røget look, der på ingen måde er billigt eller amatør. Når du har påført begge øjenskygger, skal du anvende lidt mere af hver farve, og passe på at blande dem godt ind i hinanden.

Påfør mascara

Påfør øjenskygge røgfyldt aftenlook

Efter øjenskyggen påføres to eller tre lag sort eller brun mascara, afhængigt af hvilke farver du brugte til skyggerne. Lad mascaraen tørre godt før hvert lag, så du ikke ødelægger vippernes form.

Rengør resterne

øjenskygge brune nuancer rose blush

Når du er færdig med at påføre øjenskyggen og mascaraen, skal du bruge en vatpind eller ørepude til at tørre rester uden for øjnene væk. Hvis det er sådan du tørrer dit fundament eller pulver af, skal du påføre lidt nyt.

Øjenskygge øjne blå farve ansigtsmakeup

Øjne øjenskygge anvender læbestift rødme

understrege røget øjenskygge anvende makeup tips

Ideer røgfyldte øjne anvender mørk brun øjenskygge

røget makeup tips ideer vælg øjenskygge

Øjne fremhæver smukt øreringe læbestift

Øjne anvender læbestift pink farve instruktion ideer

beige brune øjenskygge falske øjenvipper grønne øjne

Røgfyldte øjne naturligt look anvende makeup ideer blå øjne

18 fantastiske brude makeup til dit bryllup

Previous Post
Byg selv springvand og vandelementer i haven – 70 billeder og ideer
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund