15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg selv springvand og vandelementer i haven – 70 billeder og ideer

Vand har haven moderne-springvand-bambus-natursten

Boblende Springvand og vand funktioner i haven glæder øjet og er perfekte smykkekonstruktioner. Springvand blev betragtet som magtens symboler i Rennaisance og har altid udløst folks fantasi. De oplever haven med stænkelyde og en frisk fordampningseffekt. Nogle er endda udstyret med skiftevis lys, der skaber en smuk lyseffekt om aftenen. Vi har sammensat nogle interessante designs til dig, som du selv kan bygge i din egen have.

Vandspil i haven – boblende lyde og friskhed

Vandspil i haven Feng Shui vandlilje bambus i rustfrit stål

Springvandene som prydbygninger er udformet som et lukket kredsløb, så du bør kontrollere mængden af ​​vand i bassinet og genopfylde det lejlighedsvis. “Motoren” i en brønd er pumpen. Få råd fra specialforhandlere, for der er forskellige modeller – med solceller, fjernbetjening eller timer. Færdiglavede sæt til Vandspil i haven, som kan installeres selv af uerfarne brugere. Afhængigt af designet har du også brug for et individuelt fartøj og et par dekorative elementer.

Design dine egne vandelementer i haven

Vand funktioner-haven-springvand-lodret-corten stål-flod

Den nemmeste mulighed er at få hullet en plantemaskine. Småsten er perfekte til jorden. Vælg springsten som dekoration til springvandet, da de ser meget naturlige ud. Hvis der dannes alger eller mos, bliver udseendet endnu smukkere. Bambusstænger og sorte småsten bliver stadig mere populære, da de giver en dejlig zen -følelse. Alternativt kan du opdrive gamle genstande i haven som de gamle trillebøre eller antikke badekar. Og hvis du kan lide moderne haver – kan du montere flere Corten -stålplader på havehegnet, bore dem og tilslutte pumpen. Vandet kan derefter løbe af i et bassin.

Byg dit eget havefontæne – 18 gør -det -selv -ideer til terrassefontæner, vandelementer og springvand inklusive byggeinstruktioner

Vandspil i haven – bygg selv et bambus springvand

36 smukke ideer til vandspil i haven – ægte oase for sanserne

Byg selv et vandfald uden en dam

Vandspil-have-grussti-ideer-betonvæg-saftige plante

Det er ikke svært at bygge et vandfald selv. Med dette design løber vandet ned ad en stenmur og flyder derefter ind i et lille opsamlingsbassin på gulvniveau. Pumpen spiller en afgørende rolle for succesen med DIY -projektet – den skal være kraftfuld i henhold til brøndens højde. Det er også vigtigt, at vandfaldet kan reguleres.

Forskøn den gamle have springvand

Vandspil-have-gammel-have-springvand-forskønne-ideer

Du kan tilføje ekstra flair til det gamle have springvand med farve. Vores tip – match farven til de omkringliggende planter. Så vil selv et simpelt design få øje på. Selvfølgelig kan du også designe springvandet i en anden farve for at fremhæve det. Det afhænger helt af, om springvandet skal tilpasse sig sine omgivelser eller rettere repræsentere et visuelt højdepunkt.

Vandspil i haven – lille have springvand til børnene

Vandspil-have-børn-bygge-sig-undervandsverden-ideer

Et lille legeområde for børnene kan gøres endnu mere legende med et par motiver. Vandfaldet er justerbart og tilbyder en forfriskende afkøling i de varme sommerdage. Sandkassen nedenunder garanterer den bedste sjov! Hvorfor skal kun voksne nyde deres fritid udendørs??

Design vandelementer i middelhavsstil – keramiske krukker bliver havnefontæner

Vand funktioner-have-plante pot-keramiske-middelhavs ideer

Boret gennem keramiske havepotter kan omdannes til et havefontæne. For maksimal effekt skal du male potterne i kontrastfarver og plante prydgræsser og duftende planter imellem. Du lader vandet strømme gennem hullerne ved hjælp af en pumpe, som derefter danner et lille springvand. Vandet løber ned langs fartøjet til et andet fartøj, hvor det kan hentes op igen af ​​pumpen, hvilket skaber en uafbrudt cyklus.

Lav selv et bord med et vandfald

Vandspil-have-bord-vandfald-springvand-byg-selv

Hvis du vil give din kreativitet frie tøjler, kan du montere en pumpe og haveslange i glasbordet. Så du får den perfekte kombination af møbler og vandelementer i haven, som med garanti vil tiltrække alles opmærksomhed. Pumpen i bordet er skjult ved hjælp af småsten, mens vandet kan strømme ned ad sidevæggene.

Have springvand lavet af en slange og en cykelfælge

Vandspil-have-springvand-bygg-selv-rør-cykel

En anden meget enkel og samtidig effektiv idé til have springvand er også dette. Det eneste du skal bruge er en kant, en haveslange og en pumpe. Ideel som accent i klippehaven. Alternativt kan der bruges et rundt kobberrør, som er perforeret på forhånd på et hvilket som helst tidspunkt, så vandet kan sprøjte ud af røret. Ideen er meget moderne og kan bruges som dekoration i enhver seng.

Vandspil i haven – del puljen i to

Vandspil-have-natursten-pool-bro-ideer

Puljen kan også bruges til vandspil i haven. Dette er derefter normalt udstyret med springvand eller vandfald. Ideen er især nyttig, når dette have springvand er en del af poolens rengøringssystem. Det vand, der er blevet filtreret, returneres til poolen i form af en vandfunktion, som forbedrer både poolen og resten af ​​det udendørs område meget.

Vand og ild i baghaven – stilfuldt projekt til kolonihave

Byg-det-selv-lodret-saml vandfunktioner i haven

Du har måske før set, hvor imponerende kombinationen af ​​de så forskellige elementer, som ild og vand gør i haven. Pejse er ofte placeret i nærheden af ​​en pool til dette formål. Men bare fordi du ikke har plads til en swimmingpool, betyder det ikke, at du skal opgive denne effekt. Brug blot et springvand eller vand i haven, som du derefter kan udstyre med et bål. Gratis faldende vand som i dette eksempel er blandt andet en god idé.

Moderne have med en kraftig pumpe til bjergskråningshaven

Vandspil-have-rustfrit stål-springvand-byg-selv

Du kan endda komme med usædvanlige konstruktioner til haven. Se, hvor originalt bjergskråningen blev brugt i denne have. Et vandfald strømmer fra den store støttemur ind i et springvand. Derfra transporteres vandet over flere planker til pumpens startpunkt. Afhængigt af pumpens ydelse kan du bygge en sti til vandet, så længe du vil, lade det flyde langs senge og terrassen og skabe så mange vandfald, som du vil.

Moderne vandelementer monteret på naturstenvæggen i haven

Vand funktioner-haven-lodret-skabe-natursten

Når du designer vandelementerne i haven, kan du også lege med mønstre og motiver. Hvis du vil have noget mere originalt end en almindelig vandvæg, skal du bruge metalplader til at gennemføre en sådan idé. Glem ikke at placere hvert ark i en lille vinkel i den ønskede retning, så vandet ikke ophobes og flyder over, men let kan løbe af. I et grusbed foran væggen kan vandet opsamles og tages op igen af ​​pumpen.

Opret vandspil ved siden af ​​poolen

Vandspil-have-lodret-have springvand-rustfrit stål-pumpe-bygge-dig selv-moderne-

Her kan du se en anden variant af vandfald, der er en del af svømmehallen. Designet er moderne og tilpasser sig fantastisk til det minimalistiske havedesign. Sådanne vandfald kan naturligvis ikke kun planlægges til svømmebassiner. Forskellige typer brønde, uanset om de er hævet eller sat i jorden, kan forsynes med sådanne elementer. En moderne dam, derimod, som også blev designet med fisk og planter, modtager tilstrækkelig ilt med en sprøjtende vandfunktion.

Moderne have springvand som accent på terrassen

Vandspil-have-terrasse-ideer-springvand-stål-moderne-ideer

Dette springvand ser også ekstremt ædelt ud. Dette skyldes ikke kun den sorte farve kombineret med to hvide kugler, men også måden, hvorpå vandet løber over den moderne sten. En bænk af samme sten er også integreret, hvorfra du komfortabelt kan se vandets spil.

Sphere have springvand lavet af natursten i en middelhavshave

Vandspil i haven bold-sten-ornamental græs-træ-pumpe-bygge-selv-vandbassin

Vand funktioner ved siden af ​​terrassen – moderne havedesign

Vandspil-have-terrasse-dam-moderne-natursten-sti

Opret en have i Feng Shui -stil

Vandspil-have-betonblok-rustfrit stål-træer-græsplæne-billeder

Pladsbesparende design – lodret have med vandfunktioner

Vandspil-have-træ væg-dam-moderne

Lille haverfontæne i beton ved siden af ​​træhegnet

Vand funktioner-haven-beton blok-LED belysning-træ hegn-bregner-billeder

Vand funktioner-haven-natursten springvand-haven dam-græsplæne

Vandspil-have-corten stål-bambus-planter-eksempler

Vand funktioner-haven-gabion-springvand-vandfald-dam

Vand funktioner-haven-natursten-springvand-sten-ideer-design-billeder

Vand funktioner-haven-lodret-corten stål-springvand-terrasse

Vandspil-have-natursten-terrasse-ideer

Vandspil-have-land-stil-ideer-bygg-selv

Vandspil-have-natursten-lille-pumpe-bygge selv

Stone garden springvand ved Slink

Vand funktioner-haven-træer-buske-haven sti

Vand funktioner-haven-springvand-træ hegn-flod sten

Vandspil-have-springvand-gør-det-selv-beton-rustfrit stål

Vandspil-have-springvand-ideer-plantepotter

Vand har bambus springvand i feng shui -stil i haven

Vand funktioner-haven-bold-springvand-blomster-græsplæne område

Vandspil-have-natursten-afløbsbassin-rattan-møbler

Vand funktioner-haven-sten-japansk-ahorn

Vand funktioner-haven-sten-rør-gabion væg-siv-prydgræs

 Vandspil-have-dam-byg-selv-ideer

Vandspil-have-springvand-ideer-moderne

Vand funktioner-haven-springvand-vand skål-dam

Vand funktioner-haven-rustfrit stål-iøjnefaldende-design

Vandspil, have, braziers, pool, hækplanter

Vand funktioner-haven-middelhavs-bold-accent

Vand funktioner-haven-natursten flise-design ideer

Vandspil-have-vandfald-ideer-design-indgang

Vand funktioner haven buksbom hus indgang billeder

Vand har ideer til springvand til haven

Vandspil-have-moderne-dam-ideer

Vandspil-have-naturstenmur-vandfald-uden-dam

Vandspil-have-lodret-have springvand ideer

Vand funktioner i haven billeder japanske grus græsplæne gulv plader

springvand vand funktioner have billeder beton blokke rør grus

vand funktion pumpe bambus hus bolig struktur haven sten bregner

Bambusstænger og skifersten

springvand vand har have billeder bambus stænger planter

Vandfalds springvand og bambusplanter

springvand vandfald haveplanter bambus antikt kar

Betonbold

Vandelementer i havekuglen haven beton vand funktion dekoration mos

Småsten

vand funktion have bygge dig selv idé pumpe grus hund

Kreativ genanvendelse af gamle haveredskaber

vand funktioner have billeder trillebør metalværker

springvand vand har billeder planter terrasse

Stenbassin

Spring springvand dam vand funktion haven grus planter

vand funktion haven bygge dig selv bambus planter sten

Vand funktioner i haven pumpe bambus sten spand

springvand vand funktion have bygge dig selv instruktioner billeder

springvand vand funktioner i haven design sten grus planter thuja

springvand bygge vand funktioner i haven selv gamle karbad frø

springvand haven middelhavs vandfald småsten træ spabad

springvand vand har haven grus sten planter

springvand vand har ideer vanddåser trapper

springvand vand har haven træ tønde dam planter

springvand vandfald vand funktion have pool natursten mur

springvand vand funktioner have billeder flasker sten jern ramme

Previous Post
Design af altanmøbler – 20 inspirerende ideer til optimal brug
Next Post
3 af de vigtigste yoga -asanas for begyndere – træning derhjemme!