15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

3 af de vigtigste yoga -asanas for begyndere – træning derhjemme!

At lave øvelser, der dyrker sport, forbliver i form

Vi vil med glæde vise dig 3 af de vigtigste Yoga asanas, som du holder dig i form og sund. Efter øvelserne til fast bagdel, flad mave, smuk talje og glatte lår, viser vi dig det bedste i dag Yoga asanas, der vil spille en afgørende rolle for dit helbred.

Yoga asanas holder dig i form – hovedstativet

Tilbage asanas tre vigtige øvelser Trin 1

En af de mest berømte yogalærere, Schwami Schiwanda hævder, at kun 3 af Yoga asanas er tilstrækkelige nok til at holde dig i form: hovedstanden (Sirsasana), skulderstativet eller lyset (Sarvangasana) og den forreste bøjning (Paschimothanasana).

Disse 3 øvelser er din bedste chance, når du er avanceret, men har ikke tid nok til at udføre alle øvelserne. Selvom du ikke er særlig erfaren, gør en indsats for at lære de 3 yoga -asanas – det vil være det værd!

Før du starter øvelserne, skal du først hilse på solen. Efter at have varmet et par reps op, er du klar til at begynde.

Yoga asanas for begyndere

Yogaøvelser Begyndertræning hjemme Asanas Trin 2

Vi starter med hovedstanden. Denne position kaldes også “asanas dronning”. Hvis hovedstativet er svært for dig, skal du gøre det til den position, hvor du stadig er komfortabel. Eller brug en væg til støtte. Gør denne teknik og træk vejret normalt hele tiden. Knæl og læg hænderne på gulvet, albuerne bøjede, så alt ligner en ligesidet trekant. Tag fat i gulvet med din pande, dvs. dit hoved mellem dine arme, ret dine lår op og peg dem op. (Billede 1). Uden at knæle skal du træde dine fødder fremad, mod dit hoved, så meget tættere på dit hoved, indtil du kan. (Billede 2). Prøv at lægge dine ben højt over dit hoved. Hold i denne position, indtil du er stabil, med fokus på at slappe af musklerne og på punktet mellem øjnene.

Vejen tilbage er nøjagtig den samme. Hvis du mister balancen, kan du prøve at rulle sidelæns. Efter at have lavet denne yoga asana, er det meget vigtigt, at du ikke står op med det samme. Læg dig der i mindst 20 sekunder.

Hovedstanden er en af ​​de bedste øvelser for hjertet, beskytter mod aldring, slapper af i ryggen, forbedrer blodcirkulationen og nervesystemet. Eliminerer rygsmerter, forbedrer hukommelse, koncentration og ilter hjernen.

Du behøver ikke at lave denne yoga asana, når du er i menstruation, gravid, har åreforkalkning eller har forhøjet blodtryk.

Yoga asanas for god kropsholdning – lyset dræner musklerne

Nakkestøtte vist forklarer to enkle trin

Læg dig på ryggen for denne asana. Hold dine ben lukkede og dine hænder på gulvet, indefra og ud. I en langsom, flydende bevægelse skal du først hæve dine ben og derefter dit bækken. Læg dine hænder på lænden for at støtte din krop i stillingen. Stå op, så din krop er så lige som muligt. Bliv i skulderstativet, så længe du er komfortabel.

Lyset forsyner hjernen med ilt, helbreder nervesystemet og bringer hormonerne i balance. Bare gør ikke stillingen, hvis du har åreforkalkning, hjertesygdom eller lavt blodtryk.

Nyttige yoga -asanas – tangen

Fremadbøjning trin 1 semi-liggende enkle teknikker øvelser derhjemme

Sid på din yogamåtte med ryggen lige og benene strakt. Tæerne peger op. Hænderne ligger løst på lårene. Når du indånder, løft dine arme, bøj ​​derefter langsomt din overkrop fremad og skub hænderne langs dine ben, mens du ånder ud. Bevæg dig ikke rykkende, men langsomt flydende. Prøv at få fat i tæerne eller bare bøje dig så langt du kan. Nedre ryg forbliver lige. Avancerede elever kan lægge deres mave og bryst på benene, med hovedet mellem knæene. Hold denne position i mindst et minut til fem minutter – træk vejret roligt. Kom tilbage til startpositionen og slap af.

Yogaøvelser forklaret trin for trin

nyttigt til at træne rygmuskulaturøvelser derhjemme

Hvis du vil have hurtigere resultater, skal du først sætte dig ned med dine ben åbne og prøve at røre ved dine fødder, et ad gangen – sådan strækker du dig.

Denne yoga asana er god til maveproblemer, leverproblemer, miltproblemer, nyreproblemer og tarmsygdomme. Hjælper med at fokusere og opretholde et godt humør.

Forward Bend – denne øvelse strækker kroppen

træner derhjemme og holder sig i form hovedet knæ fremad bøjning

Previous Post
Byg selv springvand og vandelementer i haven – 70 billeder og ideer
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund