15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

6 ansigtsmaling julemotiver med instruktioner til at lave dem selv

ansigtsmaling julemotiver ideer instruktioner make-up selv

Hvem siger, at du kun kan sminke børns ansigter til karneval eller Halloween? Dette er også tilladt og passende til andre lejligheder, og julen er naturligvis ingen undtagelse. Børn elsker ansigtsmaling, så gør dem glade i juletiden og overrask dem med en eftermiddag med makeup! Der er julemotiver, der matcher ansigtsmaling, som du kan bruge til dette formål og samtidig forstærke julestemningen. Vi viser dig nogle af disse ideer og muligheder i dagens artikel med instruktioner til at gøre opgaven lettere for dig. Påfør altid en passende creme som base, inden du påfører make-up for at beskytte huden, gør maling lettere og lettere at fjerne senere. Kom i gang med det samme!

Ansigtsmaling Julemotiver – rensdyr ansigtsmaling

ansigtsmaling julemotiver rensdyr video idé brun ansigtsmaling let

Nødvendige farver til make-up: hvid, kobber eller lysebrun, espresso, rød metallic

Et meget populært motiv er rensdyr. Det er velegnet til både piger og drenge. Hvis du gerne vil sammensætte børnenes ansigt med dette motiv, skal du starte med næsen, hvorpå du spreder lidt hvid make-up med en svamp i duppende bevægelser. Spred den hvide make-up lidt mod kinderne og i området over læben, samt i pandeområdet mellem øjnene og øjenlågene. Fremhæv derefter panden med en lys brun nuance eller en skinnende nuance af kobber. Marker ørernes form på samme tid, og lad den brune ansigtsmake-up blande sig i øjenlågets hvide i de ydre og indre hjørner af øjnene. Tag derefter espresso -farven og design nogle højdepunkter langs kobbertonen. Blandt andet vil du også forlænge dine øjenbryn mod din næse.

Med den samme nuance af espresso og en pensel males geviret på panden og næsen i form af en streg over det hvide område. Afslut derefter at tegne ører med den metalliske røde og hvide maling. Tegn et par konturer mere med espressoen i en stiplet bevægelse. Dette skaber et smukt pelsmønster. Brug en tynd børste til at afslutte din næse og spore stregerne langs øjenbrynene. Du tilføjer også et par øjenvipper på samme tid. Hvis denne idé om ansigtsmaling er beregnet til drenge, kan du også udelade øjenvipper. Men de gør meget godt for pigers ansigtsmaling. I videoinstruktionerne kan du stadig se de resterende trin, hvormed du kan færdiggøre rensdyrene som ansigtsmaling til julemotiver.

ansigtsmaling julemotiver rudolph hjorte pige gevir pandebånd

Hvis du gerne vil lave julemotiver til børn, der laves hurtigere, kan du også prøve dette rensdyr. Kun området over næsen og kinderne består af en skygge af kobber. Området under øjnene kan få en subtil pink make-up. Så mangler du stadig en rød næse og et par hvide prikker. Forbind næse og mund med en mørk brun linje og påfør en rødlig læbestift. Kombiner makeup med et pandebånd med gevir.

Mistelten som en idé til ansigtsmaling til jul

ansigtsmaling julemotiver mistelten grønne blade instruktioner diy

Påkrævede farver: lysegrøn, mørkegrøn, sort, hvid, rød

Sådan mistelten er også hurtig og let at finde på, og det gøres bedst i templets område på den ene side af ansigtet. En god idé, hvis du leder efter små motiver til brug for ansigtsmaling. Tegn først en bladform med lysegrøn make-up. Dette behøver ikke at være perfekt, fordi du senere vil tegne konturerne i sort alligevel. Derefter duppes et par accenter med mørkegrøn, der passer godt ind i den lysegrønne. Tegn på ethvert tidspunkt tre røde prikker, der repræsenterer bærene. Tag en tynd børste og spor kanterne af blade og bær. Med den hvide farve kan du derefter tilføje nogle accenter såsom stjerner eller prikker, mens den røde nuance er beregnet til læberne og et par andre mønstre og motiver efter ønske.

Grinchen til ansigtsmaling til drenge – efterlign motiver

julemotiver ansigtsmaling dreng grinker grøn santa hat instruktioner gør det selv

Påkrævede farver: Syrgrøn, mørkegrøn, hvid, rød, sort

Der er julemotiver til ansigtsmaling, der garanteret vil glæde ethvert barn. Grinch er for eksempel særligt velegnet til drenge. Påfør med en svamp først lysegrøn make-up over næsen og langs panden og på øjenlågene. Tilføj også med en svamp et par nuancer med den mørkegrønne farve på det indre og ydre hjørne af øjet. Tag derefter den hvide make-up og påfør den på din pande med pressende og vridende bevægelser langs toppen af ​​den giftgrønne kant. Der er en hvid plet på venstre kind. Det er hattenes pels og pomponer. For rød hat, tag igen rød maling op og dypp også penselkanten i sort maling. Sådan designer du den røde og sorte kant med kun én gang. Du er også velkommen til først at tegne hatets røde kant og derefter den sorte kontur med en tyndere pensel.

Med en børste og den mørkegrønne make-up designer du derefter øjenbrynene og de dystre folder af næse, kinder og pande på DIY Grinch. Med den sorte maling kan du stadig tegne nogle kontraster og konturer såsom grænserne mellem rød hat og pels eller øjenbrynene og det indre øjenkrog. Du kan også se nærmere på dette i videoen.

Ansigtsmaling julemotiver – Olaf make -up

julemotiver ansigtsmaling olaf ansigtsmaling lyseblå snemand glitter

Påkrævede farver: lys pastelblå, hvid, orange, sort metallisk, sort

Hvis du gerne vil lære Olaf at male børn igen, kan du bruge denne vejledning. Det er uden tvivl et af de mest populære ansigtsmalingsmotiver til jul. Dup pastelblå på panden op til hagen, og form en halvcirkel. Brug en tyk pensel og hvid make-up til at male snemandens krop som et ansigtsmalende julemotiv. Brug orange til næsen. Med en tynd børste og den metalliske sorte tegner du igen øjnene og munden samt tænderne, kroppens konturer, arme og hår. Brug almindelig sort til knapperne, øjnets pupiller og øjenbryn. Brug et blødt fokus til at sløre de konturer, du har tegnet med den metalliske sorte.

Endelig kan du tilføje enhver dekoration i hvid farve. Disse kan være sådanne udsmykkede motiver, men også snefnug, prikker og andre former. Den perfekte finish er dannet af noget sølvglitter, som du simpelthen dupper på farverne med din finger.

Ideer til ansigtsmaling – enkle motiver med temaet “Frozen”

julemotiver ansigtsmaling frosne pige blomster snefnug glitter

Der er forskellige ansigtsmaler -skabeloner, som du kan bruge til emnet Frozen. Du kan også sagtens finde på noget selv. Det eneste vigtige er, at du bruger de rigtige farver. Brug den til at designe vintermotiver, og du vil modtage julemotiver til ansigtsmaling, som enhver pige vil kunne lide.

Previous Post
Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver